gebelikte kahverengi akıntı

benimde alttan gördü ultrosonla zor gördü kesinlikle okudıkça insan strese giriyor ama sabırsızlık içini bi nevze rahatlamak için konuşmak iyi geliyor
Korkmayalım inşallah sağ salim gelecek bebişlerimizbu kadar oldu ya gerisi gelecek

Kötü bişey görseydi söylerdi değil mi zaten . 2 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi doktor. İkimize de aynı şeyi söylemişler

Kötü bişey görseydi söylerdi değil mi zaten . 2 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi doktor. İkimize de aynı şeyi söylemişler
Söylerdi tabii ki umutlanma falan derlerdi bana dediler çok umut etme diye ama şükür yanildilar ihtimal onların bahsettiği de korkmayin keseyi Ör gormusler iki hafta vermeleri cookkk normal

Bende de olmuştu progestan kullandım ama benim baya uzun sürdü

Söylerdi tabii ki umutlanma falan derlerdi bana dediler çok umut etme diye ama şükür yanildilar ihtimal onların bahsettiği de korkmayin keseyi Ör gormusler iki hafta vermeleri cookkk normal
Ayy içimi rahatlattın. Korkuyorum. Yeni öğrendim dış gebelik mi, kimyasal mi diye korktum. Keseyi gördüm şükür. Şimdi de boş gebelik olur mu diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…