gebelikte kahverengi akıntı

Hiç stres yapmayın etmeyin, iki düşük yaptım şimdi gebeyim öğrendiğim dk aldı beni korku stres uyuyamadım süreci bile bile gittim erkenden keseyi gördüm ama titreyerek korkuyla haftaya gel dedi çıktım bir hafta boyunca tireme sıtma kalp sıkışması sonuç ne lekelenme gittim acile çenem kasılıyor korkudan kalp atışını duydum bı gevsedim ne halde oldugumu o dk anladım doktor da kızdı stresten kasilmaktan lekelenmemi kendim başlattım kanama alanı falan bir şey yokken, kaldı ki önceki gebeligimde kanama alanım çok büyüktü kesemin cevresinde kesenin 3katindan büyük, yattım dinlendim ilaç bol su iki üç haftalık bı süreçte o alan tamamen kayboldu lekelenmeden tedbir aldığınız sürece korkmayin ama stresle de koruklemeyin ❣️
Kötü bişey görseydi söylerdi değil mi zaten . 2 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi doktor. İkimize de aynı şeyi söylemişler

Kötü bişey görseydi söylerdi değil mi zaten . 2 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi doktor. İkimize de aynı şeyi söylemişler
Söylerdi tabii ki umutlanma falan derlerdi bana dediler çok umut etme diye ama şükür yanildilar ihtimal onların bahsettiği de korkmayin keseyi Ör gormusler iki hafta vermeleri cookkk normal

merhaba kızlar 5+2 dün kese gördük ama hafif şefafımsı kahverengi tonda mukus geliyor doktorada 28 aralıkta gideceğim birdaha dünki devletteki doktora sorduğumda birşey olmaz dedi yinede içime dert oldu sıkıntı olur mu çok az ve çamaşıra bulaşmıyor
Bende de olmuştu progestan kullandım ama benim baya uzun sürdü

Söylerdi tabii ki umutlanma falan derlerdi bana dediler çok umut etme diye ama şükür yanildilar ihtimal onların bahsettiği de korkmayin keseyi Ör gormusler iki hafta vermeleri cookkk normal
Ayy içimi rahatlattın. Korkuyorum. Yeni öğrendim dış gebelik mi, kimyasal mi diye korktum. Keseyi gördüm şükür. Şimdi de boş gebelik olur mu diye korkuyorum

X