Cidden ben de cok yerdim ekmek vs yemezdim ama surekli yerdim simdi bana misin demiuorum yemiyorum bir de cilek var aklimda surekli cilekli biseyler yiyorum aklimdan gecirdim.bi kere disari cikmaya usendim cilekli kekler oluyo joleli ondan almis esim sonra kuru cilek yedim kucuk sekerler oluyo minik bi oturusta 30 40 tane katur kutur yedim yemek zaten yiyesim gelmiyo bir de sonradan tiksinti geliyo fazla yersiniz de doyarsiniz ya sadece bolca sivi tuketmek istiyorum insallah psikolijik degildir bu sefer bebek vardir cunku evet buraya yaziyorum soruyorum ama icimdrn hep olursa olur olmazsa olmaz hayirlisi olsun dedim cok takmiyorum fakat merak ediyorum.
Baslarda boyle bazi yiyeceklere ilgi artiyor mu tam bilmiyorum ama biraz kafayi bozdumKesinlikle öyle varsa vardır yoksa yoktur sonradan hayal kırıklığı da yaşayabiliriz kendimizi kaptırmayalım ama tedbiri elden de bırakmayalım bunun ortasında yaşamak zoreğer hamileysen en aşericeğin meyve çıktı ortaya
Kafayı kırmadan şu süreci bi geçirelim inşallahBaslarda boyle bazi yiyeceklere ilgi artiyor mu tam bilmiyorum ama biraz kafayi bozdum
Zaten en sevdigim meyvedir cilek
Insallah haber et bana sonucuKafayı kırmadan şu süreci bi geçirelim inşallah
Bende artmıştı canımBaslarda boyle bazi yiyeceklere ilgi artiyor mu tam bilmiyorum ama biraz kafayi bozdum
Zaten en sevdigim meyvedir cilek
Ben takvime yanlış bakmışım 24 ü bat gösteriyor ptesini beklicem test yapmadım bugün zaten alelacele işe geldimInsallah haber et bana sonucu
Kesinlikle haklisiniz ama insan isteyince kendini tutamiyorKendinizi çok dinliyorsunuz. Bu yüzden her detaya takılıyor hamileliğe yoruyorsunuz. Geçen ayki konunuza da denk geldim. Umarım olur gebelik bir an önce fakat diyelim ki olmadı bu bir zaman sonra sizde takıntıya dönüşecek.
Cok sagol tesekkur ederim insallah bu ay mutlu haberleri alirizBende artmıştı canımdaha adetime vardı.. aklıma değişik değişik şeyler geliyordu… iştahım azalmıştı ama belirli yiyeceklere karşı isteğim artmıştı. Önceki aylarda birsürü psikolojik belirti yaşamama rağmen özellikle bu belirti olmamıştı. Ben yine de hamileliğe yormamıştım çünkü bu kadar erken aşerme olmaz diye düşünüyordum.. sonra internette de okudum, aşerme erken hamilelik belirtiler arasına giriyormuş. Yani olabilir böyle şeyler… yinede çok fazla umutlanmamak lazım, sonra hayal kırıklığı oluyor. Allah gönlüne göre versin cnm
Bir kac tane alin bari her sabah bata kadar yaparsiniz silik gorurseniz . Diger gunler koyulasiyor mu gormus oluruzBen takvime yanlış bakmışım 24 ü bat gösteriyor ptesini beklicem test yapmadım bugün zaten alelacele işe geldim
Yakin tarih araligindayiz senleBir kac tane alin bari her sabah bata kadar yaparsiniz silik gorurseniz . Diger gunler koyulasiyor mu gormus oluruz
Sizde mi bekliyorsunjzYakin tarih araligindayiz senle
deniyoruz aynenSizde mi bekliyorsunjz
Ya şu an elimde erken gebelik testi olarak 130 lira bayıldığım bi test var onu boşa harcamak istemiyorum ama ptesi kesin yapacağımBir kac tane alin bari her sabah bata kadar yaparsiniz silik gorurseniz . Diger gunler koyulasiyor mu gormus oluruz
Ben test yaptım bu sabah negatifti bata 5 gün var canım yalnız uçuk çıkmış dudağımda Saçma bi şekilde. Sende durumlar nedir hayırlı haberler verCidden ben de cok yerdim ekmek vs yemezdim ama surekli yerdim simdi bana misin demiuorum yemiyorum bir de cilek var aklimda surekli cilekli biseyler yiyorum aklimdan gecirdim.bi kere disari cikmaya usendim cilekli kekler oluyo joleli ondan almis esim sonra kuru cilek yedim kucuk sekerler oluyo minik bi oturusta 30 40 tane katur kutur yedim yemek zaten yiyesim gelmiyo bir de sonradan tiksinti geliyo fazla yersiniz de doyarsiniz ya sadece bolca sivi tuketmek istiyorum insallah psikolijik degildir bu sefer bebek vardir cunku evet buraya yaziyorum soruyorum ama icimdrn hep olursa olur olmazsa olmaz hayirlisi olsun dedim cok takmiyorum fakat merak ediyorum
Kuzum cok erken daha ama olsun yapmissin valla bende uyuyordum simdj kalktim sayilir oglen 3 de bi uyandim corba falan ictim ayiptirsoulemesi sonra uyku bastirdi geri yattim hafif kasik agrisi oluyo ama daha cok aksam igne gibi onun disinda ayniBen test yaptım bu sabah negatifti bata 5 gün var canım yalnız uçuk çıkmış dudağımda Saçma bi şekilde. Sende durumlar nedir hayırlı haberler ver
Bence siz hamile olabilirsiniz, yaşadığınız akıntı da yerleşme kanaması diye düşünüyorum ama daha çok erken regl günü geçince test yapıp istediğiniz sonucu alırsınız umarımKuzum cok erken daha ama olsun yapmissin valla bende uyuyordum simdj kalktim sayilir oglen 3 de bi uyandim corba falan ictim ayiptirsoulemesi sonra uyku bastirdi geri yattim hafif kasik agrisi oluyo ama daha cok aksam igne gibi onun disinda ayni
Evet dayamadım valla yaptım bir de salı günü yapacağım bakalımKuzum cok erken daha ama olsun yapmissin valla bende uyuyordum simdj kalktim sayilir oglen 3 de bi uyandim corba falan ictim ayiptirsoulemesi sonra uyku bastirdi geri yattim hafif kasik agrisi oluyo ama daha cok aksam igne gibi onun disinda ayni
Kahverengi akıntı her zaman hamilelik belirtisi olmuyor mesela bende hiç olmadı ama regle 1-2 gün varken sanki regl olacakmışım gibi kasık ağrısı olmuştu 1 gün geciktikten sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendimregl baslangic tarihim 1 mart kizlar
Son lekelenme gununden 14. Gune kadar degerlendirdik.
Normalde kahverengimsi akinti regle bi kac gun kala gelirdi.
reglin 17. Gunu
Dunden beri soluk kahverengi acik renkte lekelenme tarzinda akinti oluyor . Goguslerim de cok degil hafif bir sizlama var.
Kasigimda ise cok hafif igne batar gibi sizlama var
Bu kadar erken lekelenme olunca acaba dollenme mi oluyor diye dusundum
Kokusuz akinti bu arada herhangi bir problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?