Gebelikte kahverengi akıntı ne zaman olur ?

Kesinlikle öyle varsa vardır yoksa yoktur sonradan hayal kırıklığı da yaşayabiliriz kendimizi kaptırmayalım ama tedbiri elden de bırakmayalım bunun ortasında yaşamak zor eğer hamileysen en aşericeğin meyve çıktı ortaya

Baslarda boyle bazi yiyeceklere ilgi artiyor mu tam bilmiyorum ama biraz kafayi bozdum
Zaten en sevdigim meyvedir cilek

Kendinizi çok dinliyorsunuz. Bu yüzden her detaya takılıyor hamileliğe yoruyorsunuz. Geçen ayki konunuza da denk geldim. Umarım olur gebelik bir an önce fakat diyelim ki olmadı bu bir zaman sonra sizde takıntıya dönüşecek.

Baslarda boyle bazi yiyeceklere ilgi artiyor mu tam bilmiyorum ama biraz kafayi bozdum
Zaten en sevdigim meyvedir cilek
Bende artmıştı canım daha adetime vardı.. aklıma değişik değişik şeyler geliyordu… iştahım azalmıştı ama belirli yiyeceklere karşı isteğim artmıştı. Önceki aylarda birsürü psikolojik belirti yaşamama rağmen özellikle bu belirti olmamıştı. Ben yine de hamileliğe yormamıştım çünkü bu kadar erken aşerme olmaz diye düşünüyordum.. sonra internette de okudum, aşerme erken hamilelik belirtiler arasına giriyormuş. Yani olabilir böyle şeyler… yinede çok fazla umutlanmamak lazım, sonra hayal kırıklığı oluyor. Allah gönlüne göre versin cnm

Kesinlikle haklisiniz ama insan isteyince kendini tutamiyor

Cok sagol tesekkur ederim insallah bu ay mutlu haberleri aliriz

Bir kac tane alin bari her sabah bata kadar yaparsiniz silik gorurseniz . Diger gunler koyulasiyor mu gormus oluruz
Ya şu an elimde erken gebelik testi olarak 130 lira bayıldığım bi test var onu boşa harcamak istemiyorum ama ptesi kesin yapacağım

Ben test yaptım bu sabah negatifti bata 5 gün var canım yalnız uçuk çıkmış dudağımda Saçma bi şekilde. Sende durumlar nedir hayırlı haberler ver

Ben test yaptım bu sabah negatifti bata 5 gün var canım yalnız uçuk çıkmış dudağımda Saçma bi şekilde. Sende durumlar nedir hayırlı haberler ver
Kuzum cok erken daha ama olsun yapmissin valla bende uyuyordum simdj kalktim sayilir oglen 3 de bi uyandim corba falan ictim ayiptirsoulemesi sonra uyku bastirdi geri yattim hafif kasik agrisi oluyo ama daha cok aksam igne gibi onun disinda ayni

Kuzum cok erken daha ama olsun yapmissin valla bende uyuyordum simdj kalktim sayilir oglen 3 de bi uyandim corba falan ictim ayiptirsoulemesi sonra uyku bastirdi geri yattim hafif kasik agrisi oluyo ama daha cok aksam igne gibi onun disinda ayni
Bence siz hamile olabilirsiniz, yaşadığınız akıntı da yerleşme kanaması diye düşünüyorum ama daha çok erken regl günü geçince test yapıp istediğiniz sonucu alırsınız umarım

Evet dayamadım valla yaptım bir de salı günü yapacağım bakalım Evet uyku hali hamilelik belirtisi diyorlar da bata kaç gün var canım test yapıcak mısın?

Kahverengi akıntı her zaman hamilelik belirtisi olmuyor mesela bende hiç olmadı ama regle 1-2 gün varken sanki regl olacakmışım gibi kasık ağrısı olmuştu 1 gün geciktikten sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…