sag yumurtam mi catladi da dollenme oldu acaba ? Boyle bisey olabilir mi sag sol fark ediuor muMerhaba kizlar goren olursa cevaplayabilir mi . Kahverengi soluk acik renkteki akinti bir gun kadar surdu daha da gelmedi. Normalde hep sol kasigimda agri olurdu. Sag kasimda agri var hafif hafif sjzi igne batmasi gibi belime vuruyor sizi girdigi gibi belimde ve kalca bolgem de de hissediyorum acaba dollenme mi gerceklesti
Benimde günlerdir sağ kasığımda aynı sizinki gibi batma var kahverengi lekelenme beklenen adet tarihinde ya da geçince oluyor diye biliyorumsag yumurtam mi catladi da dollenme oldu acaba ? Boyle bisey olabilir mi sag sol fark ediuor mu
Sag da olmasi beni suphelendirdi normade hep solda olurdu halbuki. Mesela sag tarafimin icinde sicaklik gibi boyle degisik bi his var bi yeriniz agrirda yaki yakarsiniz ya onun gibi ama hafifBenimde günlerdir sağ kasığımda aynı sizinki gibi batma var kahverengi lekelenme beklenen adet tarihinde ya da geçince oluyor diye biliyorum
Sizde mi deniyorsunuz ne kadar kaldi reglinizeBenimde günlerdir sağ kasığımda aynı sizinki gibi batma var kahverengi lekelenme beklenen adet tarihinde ya da geçince oluyor diye biliyorum
Sag da olmasi beni suphelendirdi normade hep solda olurdu halbuki. Mesela sag tarafimin icinde sicaklik gibi boyle degisik bi his var bi yeriniz agrirda yaki yakarsiniz ya onun gibi ama hafif adet tarihiniz ne zaman peki?
23 Martta ama dayanımıcam yarın sabah erken gebelik yapıcamSizde mi deniyorsunuz ne kadar kaldi reglinize
27 en erken 28 -29 arasi normalde 28 gunde bir . Bi gun erken bi gun gec olursa 27 29Allah allah umarım istediğiniz gibi olurBeklenen adetiniz ne zaman?
Yapma bence valla insanin moreli bozuluyo23 Martta ama dayanımıcam yarın sabah erken gebelik yapıcam
Evet öyle de bilmiyorum ya ben dayanımıcam bi yarın bir de ptesi yapıcam inş silik de olsa çizgi görürümYapma bence valla insanin moreli bozuluyohem cok erken ki
25 inde patlat bi erken gebelik27 en erken 28 -29 arasi normalde 28 gunde bir . Bi gun erken bi gun gec olursa 27 29
ay deme valla benim bile yapasim geliyo kendimi oyalamaya calisiyorum tovbe ettim cunku testlere yalanci pozitifleri gorunce ama insallah hamilesindir bana da haber ver ama bazen karisiyor buralar goremoyorum bazi konuya atilan mesajlariEvet öyle de bilmiyorum ya ben dayanımıcam bi yarın bir de ptesi yapıcam inş silik de olsa çizgi görürümAdete 5-6 gün kala öğrenenler var çünkü günlerdir talan ettim buraları
25 inde patlat bi erken gebelik
Aminnay deme valla benim bile yapasim geliyo kendimi oyalamaya calisiyorum tovbe ettim cunku testlere yalanci pozitifleri gorunce ama insallah hamilesindir bana da haber ver ama bazen karisiyor buralar goremoyorum bazi konuya atilan mesajlari
O da çok mantıklı da ben çatlarım önce bi çizgi görcem ondan sonra kan. Bir de onu bekleyemem öğlene kadarkan vericem ben direk valla ama regl gecince sonra test yapicam ani kalsin diye
Valla bende catliyorum meraktan ama tuhaf hissediyorum bu ay istahim kesildi bir de normalde hapur hupur yerim valla esim de diyor sen az yemeye basladin diyeO da çok mantıklı da ben çatlarım önce bi çizgi görcem ondan sonra kan. Bir de onu bekleyemem öğlene kadar
Aksine benim de iştahım arttıValla bende catliyorum meraktan ama tuhaf hissediyorum bu ay istahim kesildi bir de normalde hapur hupur yerim valla esim de diyor sen az yemeye basladin diye
Cidden ben de cok yerdim ekmek vs yemezdim ama surekli yerdim simdi bana misin demiuorum yemiyorum bir de cilek var aklimda surekli cilekli biseyler yiyorum aklimdan gecirdim.bi kere disari cikmaya usendim cilekli kekler oluyo joleli ondan almis esim sonra kuru cilek yedim kucuk sekerler oluyo minik bi oturusta 30 40 tane katur kutur yedim yemek zaten yiyesim gelmiyo bir de sonradan tiksinti geliyo fazla yersiniz de doyarsiniz ya sadece bolca sivi tuketmek istiyorum insallah psikolijik degildir bu sefer bebek vardir cunku evet buraya yaziyorum soruyorum ama icimdrn hep olursa olur olmazsa olmaz hayirlisi olsun dedim cok takmiyorum fakat merak ediyorumAksine benim de iştahım arttıZaten belirtiler kişiden kişiye göre değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?