Gebelikte kahverengi akıntı ne zaman olur ?

Wanniya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
701
290
23
regl baslangic tarihim 1 mart kizlar
Son lekelenme gununden 14. Gune kadar degerlendirdik.
Normalde kahverengimsi akinti regle bi kac gun kala gelirdi.
reglin 17. Gunu
Dunden beri soluk kahverengi acik renkte lekelenme tarzinda akinti oluyor . Goguslerim de cok degil hafif bir sizlama var.
Kasigimda ise cok hafif igne batar gibi sizlama var
Bu kadar erken lekelenme olunca acaba dollenme mi oluyor diye dusundum
Kokusuz akinti bu arada herhangi bir problem yok

Merhaba kizlar goren olursa cevaplayabilir mi . Kahverengi soluk acik renkteki akinti bir gun kadar surdu daha da gelmedi. Normalde hep sol kasigimda agri olurdu. Sag kasimda agri var hafif hafif sjzi igne batmasi gibi belime vuruyor sizi girdigi gibi belimde ve kalca bolgem de de hissediyorum acaba dollenme mi gerceklesti

sag yumurtam mi catladi da dollenme oldu acaba ? Boyle bisey olabilir mi sag sol fark ediuor mu

sag yumurtam mi catladi da dollenme oldu acaba ? Boyle bisey olabilir mi sag sol fark ediuor mu
Benimde günlerdir sağ kasığımda aynı sizinki gibi batma var kahverengi lekelenme beklenen adet tarihinde ya da geçince oluyor diye biliyorum

Benimde günlerdir sağ kasığımda aynı sizinki gibi batma var kahverengi lekelenme beklenen adet tarihinde ya da geçince oluyor diye biliyorum
Sag da olmasi beni suphelendirdi normade hep solda olurdu halbuki. Mesela sag tarafimin icinde sicaklik gibi boyle degisik bi his var bi yeriniz agrirda yaki yakarsiniz ya onun gibi ama hafif

Sag da olmasi beni suphelendirdi normade hep solda olurdu halbuki. Mesela sag tarafimin icinde sicaklik gibi boyle degisik bi his var bi yeriniz agrirda yaki yakarsiniz ya onun gibi ama hafif adet tarihiniz ne zaman peki?

Allah allah umarım istediğiniz gibi olur Beklenen adetiniz ne zaman?

Yapma bence valla insanin moreli bozuluyo hem cok erken ki
Evet öyle de bilmiyorum ya ben dayanımıcam bi yarın bir de ptesi yapıcam inş silik de olsa çizgi görürüm Adete 5-6 gün kala öğrenenler var çünkü günlerdir talan ettim buraları

Evet öyle de bilmiyorum ya ben dayanımıcam bi yarın bir de ptesi yapıcam inş silik de olsa çizgi görürüm Adete 5-6 gün kala öğrenenler var çünkü günlerdir talan ettim buraları
ay deme valla benim bile yapasim geliyo kendimi oyalamaya calisiyorum tovbe ettim cunku testlere yalanci pozitifleri gorunce ama insallah hamilesindir bana da haber ver ama bazen karisiyor buralar goremoyorum bazi konuya atilan mesajlari

ay deme valla benim bile yapasim geliyo kendimi oyalamaya calisiyorum tovbe ettim cunku testlere yalanci pozitifleri gorunce ama insallah hamilesindir bana da haber ver ama bazen karisiyor buralar goremoyorum bazi konuya atilan mesajlari
Aminn İnşallah sende hamilesindir isteyen herkese nasip olur umarım

O da çok mantıklı da ben çatlarım önce bi çizgi görcem ondan sonra kan. Bir de onu bekleyemem öğlene kadar
Valla bende catliyorum meraktan ama tuhaf hissediyorum bu ay istahim kesildi bir de normalde hapur hupur yerim valla esim de diyor sen az yemeye basladin diye

Valla bende catliyorum meraktan ama tuhaf hissediyorum bu ay istahim kesildi bir de normalde hapur hupur yerim valla esim de diyor sen az yemeye basladin diye
Aksine benim de iştahım arttı Zaten belirtiler kişiden kişiye göre değişir

Aksine benim de iştahım arttı Zaten belirtiler kişiden kişiye göre değişir
Cidden ben de cok yerdim ekmek vs yemezdim ama surekli yerdim simdi bana misin demiuorum yemiyorum bir de cilek var aklimda surekli cilekli biseyler yiyorum aklimdan gecirdim.bi kere disari cikmaya usendim cilekli kekler oluyo joleli ondan almis esim sonra kuru cilek yedim kucuk sekerler oluyo minik bi oturusta 30 40 tane katur kutur yedim yemek zaten yiyesim gelmiyo bir de sonradan tiksinti geliyo fazla yersiniz de doyarsiniz ya sadece bolca sivi tuketmek istiyorum insallah psikolijik degildir bu sefer bebek vardir cunku evet buraya yaziyorum soruyorum ama icimdrn hep olursa olur olmazsa olmaz hayirlisi olsun dedim cok takmiyorum fakat merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…