• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kahverengi akıntı ne zaman olur ?

Kahverengi akıntı her zaman hamilelik belirtisi olmuyor mesela bende hiç olmadı ama regle 1-2 gün varken sanki regl olacakmışım gibi kasık ağrısı olmuştu 1 gün geciktikten sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim yinede En iyisi kan tahlili yaptırmak kesin sonuç alırsın :)

Evet dayamadım valla yaptım bir de salı günü yapacağım bakalım🙏 Evet uyku hali hamilelik belirtisi diyorlar da bata kaç gün var canım test yapıcak mısın?
7 8 gün var kuzum bir de benim gogus hassasiyetim bi tuhaf bu ay boyle nasi desem dolgun gibi hissediyorum dokununca asiri aciyo koltuk altima vuruyor sizisi bazen yururken bile canim yaniyor . Icten gelen bi aci gibi her zamankinden biraz daha tuhaf styen giyerken bunaliyorum nefesim daraliyor gibi tuhaf

Kahverengi akıntı her zaman hamilelik belirtisi olmuyor mesela bende hiç olmadı ama regle 1-2 gün varken sanki regl olacakmışım gibi kasık ağrısı olmuştu 1 gün geciktikten sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
Hayirli olsun allah bagislasin 😊 Benim gogus hassasiyetim cok fazlalasiyor gittikce dokunamiyorum koltuk atima vuruyor cok degisik bi sizi icten geliyor sanki bir de ev iki katli merdivenden hizli patir patir cikinca kasigima aci giriyor bagdas kurunca kasigima baski olunca canim aciyor

Bence siz hamile olabilirsiniz, yaşadığınız akıntı da yerleşme kanaması diye düşünüyorum ama daha çok erken regl günü geçince test yapıp istediğiniz sonucu alırsınız umarım 😊😊
Insallah oyledir bu sefer cok tesekkur ederim 😊 akinti durdu zaten beyazimsi gibi kokusuz bi akinti var su an da ara ara geliyor krem gibi

7 8 gün var kuzum bir de benim gogus hassasiyetim bi tuhaf bu ay boyle nasi desem dolgun gibi hissediyorum dokununca asiri aciyo koltuk altima vuruyor sizisi bazen yururken bile canim yaniyor . Icten gelen bi aci gibi her zamankinden biraz daha tuhaf styen giyerken bunaliyorum nefesim daraliyor gibi tuhaf
Geliyor gelmekte olan diyebilir miyiz yani bebişş😍🙏🏻

Geliyor gelmekte olan diyebilir miyiz yani bebişş😍🙏🏻
Bu sefer bende umitliyim gercekten baslik aciyordum simdi sen yazdin 😆 sirta dogru da vuruyor biraz ama gogsum en aci olan bolum bazen ayaktayken bir kac kere kafam agirlasir gibi oldu bas donmesi desen degil tuhaf bisey el ayak bosalmasi gibi

Back