GEBELİKTE İLK MUAYENE

Benimde aklımın ermediği şey neden illa 3 düşük olunca bakıyolar ben ilk düşükte gittim 3 dsugumm var diye yalan söylemek zorunda kaldım Allahım affetsn baska turlu yapmıyolar testleri cnku genetik test ve pıhtılasma testi yaptırdım pıhtılasma cktı şimdi iğne kullanıyorum keşke sende beklemeseydn yaptırsaydn o testleri hayırlı olsun insallah bunda bi sorun yasamazsın çok zor anlıyorm seni benmde bi kaybım var

Merhaba 4+4 hamileyim dedim 4 kayıp değil. Oğlumdan sonra bir kaybım oldu şimdi yeniden gebeyim ve 8 hafta dolmadan herhangi bir aksilik olmazsa doktora gitmeyi düşünmüyorum. Sizin için üzüldüm ama inşallah yeniden sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz. Bana tettik yapmadı sanırım bebek kromozomal hatalıydı o sebeple düşmüştür dedi doktorum.

Ay bilmiyorumki canım. Bencede çok saçma. Amin inşallah bu sefer herşey güzel olur

Merhaba duydunuz mu kalp atışlarını ayni sayılırız gün olarak size endişe etmeyin diyemem ama kendimi örnek verebilirim 18 ay önce 37 haftalık ölü doğum yaptım doğuma diye gittiğimde kalbi durmuş dediler ve sebep yok o psikolojiyle şimdi yeniden hamileyim son haftaya son güne kadar ben hep acaba birşey olacak mi diye düşüneceğim şüphesiz ama yapacak birşey yok sınavımız bu sekildeymis Rabbim bundan sonra daha kötü acılar göstermesin insAllah

Ayyy Allah sabırlar versin birdaha göstermesin inşallah Gittim ve duydum çok şükür herşey iyi normal dedi

Ne yaptınız merak ettim inşallah kötü bir şey yoktur

O korku çok kötü ben 7 haftalik gitmistim kese bebek vardi kalp atisi yoktu 10 gun sonra gel bir daha bakalim demisti doktor , o 10 gun nasil gecti bir de bana sor. 18 haftalik oldu hala korku icindeyim bir sey olursa diye. Anlayacagin canim ne olursa olsun bu korku hep bizimle. Hayirli olsun insallah Allah saglikla kucaklatsin. 7-8 haftalik olunca gitmek daha dogru..

Aynen canım çok doğru. Şimdilik herşey güzel bakalım

Benimde iki gün az miktarda kahverengi lekelenmem oldu progestan yazdı doktor kese bebel görüldü ama kalp atışı biraz yavaş dedi duradabilir dedi hatta bir hafta sonraya tekrar çağırdı çok korkuyorum sizce düzelir mi

Benimde prolaktin yüksekliğim vardı.Dostinex kullandım en son 46 ya düştü hamile kaldım.Aşılama falan demişlerdi bana hamile kalmadan önce.Dedim bu mucize çok mutlu oldum.9. Haftada kalbi durdu.Kürtaj oldum .Ve 2 aylık hamıleyken prolaktınıme baktırdığımda 106 idi.Şimdi tekrar bebek istıyorum ama olur mu bilmiyorumgeçen hafta kürtaj oldum.Üç ayı bekleyıp deneme yapcam ama olmazsa dıye cok korkuyorum .ve pisikolojım cok bozuk

Olur olur hiç canını sıkma. Bana düşüğün bir bacağı içeridedir ikinciye çabuk kalırsın dediler hep ve gerçekten iki ay sonra hamile kaldım. Allah gönlüne göre versin inşallah

Olur olur hiç canını sıkma. Bana düşüğün bir bacağı içeridedir ikinciye çabuk kalırsın dediler hep ve gerçekten iki ay sonra hamile kaldım. Allah gönlüne göre versin inşallah
İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizibanada rica etsem dua edermsinzi

Canım merhaba benimde şuan aynı sorunum a var gebeliğin ne durum da bir sorun oluştu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…