Gebelikte ilk belirtiler ? Neler yaşadınız nasıl öğrendiniz?

Uzunbirmasall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
218
97
18
28
Merhaba bayanlar gebelik planlayan biri olarak böyle bir konu açmak istedim. Adet gecikmesi dışında öncesi belirti yaşayan varmı ? Neler yaşadınız haydi paylaşalım. Şuan yumurtlama dönemim gelmedi fakat erken yunurtladığımı düşünüyorum yumurtlama akıntım oldu. Değerlendirdik ve bir hafta geçti acaip kasık batmam var bacağımda kramp var. Baş dönmem de oldu ama yorgunluktan obüyük ihtimalle daha bata çok var İnş vardır burda paylaşacağım haydi gebelik bekleyenler toplanalım

her ay sağ kasığımda batma olurdu sol taraftada oldu sağ göğsümde damar yoktu o çıkınca direk anladm ara ara mide bulantısı ama az birde üstüm yanıyordu ama ayaklarım üşüyordu hep çorap giyiyordm

Evet benimde llerim ayaklarım buz gibi mersinde yaşamamıza rağmen burası sıcak. Namaz kılarken gözüm karardı. Düşcektim nerdeyse göğsümde de damar belirgin ever şuan ama önceden var mıydı bilemedim

Vücudumu hep kontrol ettiğim için her ay belirti kovalıyordum o yüzden anladım hamile kaldığım ay adetimden 4 gün önce

He bide sabah uyanınca dudaklarım kuruyordu bazen o zamanda dedm bi gariplik var ilk belirtilerinden olabilir hatta

Benim adetim çok düzensizleşti evlendikten sonra yumurtlamam değişken akıntıdan anlıyorum yumurtlama akıntım oldu baya erken oldu adetten iki gün sonra bende değerlendirdim 5 gün geçti kramplar başladı acaba korunmayınca vucüt böylemi oluyor

Yani benim her ay düzenlidir ona rağmen 5-6 ay uğraştık ve her ay birşey denedim son kaldığım ayda hayıt tohumu şurubu , aslan pençesi çayı ve doktor miyositol positive vermişti yumurtayı büyütüyor ve çatlamasına yardım ediyor ve meryem suresini okudum

Allah analı babalı büyütsün ne kadarlık oldu bebiş cinsiyet ne:)

Eki Görüntüle 2607778

Canım bu burda bi dursun bi gören olur. Ben gebe kalamadım 15 aydır uğraşıyorum. Yasamadığım belirti kalmadı. Belirti kovalamak çok sağlıklı değil.
Evet haklısınız ne kadar istenirsede o kadar olmuyor takmamak lazım sanırım psikoloji etkiliyor rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese canım benim ablamında çok istediği kafaya taktığı için 20 ay olmadı sonra saldı oldu nasip işte sıkma canını rabbim zamanını biliyordur

İşte bunu öğrendik ama başaramıyoruz. Başardığımızda olacak.

Ben bi gece sabaha kadar uyumayıp ağlamıştım. Öyle bir sebep de yoktu ha evim şahane izleyip ağlamıştım. Ertesi gün de bildiğiniz aşerdim. Beşiktaş sahilindeydik o gün bi anda burnuma tereyağlı yufka kokusu gelmişti canım çekmişti. Ama hamile olduğumu anlamadım tabi 14 gün sonra öğrendim.

İşte bunu öğrendik ama başaramıyoruz. Başardığımızda olacak.
Evet kolay değil takmamak insanoğluyuz işte hep umutla bir belirti arıyoruz ama inanıyorum herşeyde bi hayır vardır zaten ortalıkta karıştı şu an virüs mirüs insam korkuyor olsa bile nolur diye herşeyde hayır vardır

Reglinizden ne kadar önceydi acaba belirtiler

Ben gebeliğimi bugün idrar testi ile öğrendim :) 2 gün önce rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm içime olabilir mi diye bir his geldi o gün test yaptım yarım saat sonra hayalet çizgi çıktı o testi ciddiye almadım. Bugün tekrar içimden yapmak geldi ve bu sefer çok koyu olmasa da ilk anda bariz belli çıktı çizgi çok şükür. Şuan adetime 3 gün var fiziksel olarak bir belirti hissetmiyorum, sadece geçen gün tuvalete baya sıkışmış halde uyandım ama yatmadan su içmeme yormuştum onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…