- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
Evet benimde llerim ayaklarım buz gibi mersinde yaşamamıza rağmen burası sıcak. Namaz kılarken gözüm karardı. Düşcektim nerdeyse göğsümde de damar belirgin ever şuan ama önceden var mıydı bilemedimher ay sağ kasığımda batma olurdu sol taraftada oldu sağ göğsümde damar yoktu o çıkınca direk anladm ara ara mide bulantısı ama az birde üstüm yanıyordu ama ayaklarım üşüyordu hep çorap giyiyordm
Vücudumu hep kontrol ettiğim için her ay belirti kovalıyordum o yüzden anladım hamile kaldığım ay adetimden 4 gün önceEvet benimde llerim ayaklarım buz gibi mersinde yaşamamıza rağmen burası sıcak. Namaz kılarken gözüm karardı. Düşcektim nerdeyse göğsümde de damar belirgin ever şuan ama önceden var mıydı bilemedim
He bide sabah uyanınca dudaklarım kuruyordu bazen o zamanda dedm bi gariplik var ilk belirtilerinden olabilir hattaEvet benimde llerim ayaklarım buz gibi mersinde yaşamamıza rağmen burası sıcak. Namaz kılarken gözüm karardı. Düşcektim nerdeyse göğsümde de damar belirgin ever şuan ama önceden var mıydı bilemedim
Yani benim her ay düzenlidir ona rağmen 5-6 ay uğraştık ve her ay birşey denedim son kaldığım ayda hayıt tohumu şurubu , aslan pençesi çayı ve doktor miyositol positive vermişti yumurtayı büyütüyor ve çatlamasına yardım ediyor ve meryem suresini okudumBenim adetim çok düzensizleşti evlendikten sonra yumurtlamam değişken akıntıdan anlıyorum yumurtlama akıntım oldu baya erken oldu adetten iki gün sonra bende değerlendirdim 5 gün geçti kramplar başladı acaba korunmayınca vucüt böylemi oluyor
Allah analı babalı büyütsün ne kadarlık oldu bebiş cinsiyet ne:)Yani benim her ay düzenlidir ona rağmen 5-6 ay uğraştık ve her ay birşey denedim son kaldığım ayda hayıt tohumu şurubu , aslan pençesi çayı ve doktor miyositol positive vermişti yumurtayı büyütüyor ve çatlamasına yardım ediyor ve meryem suresini okudum
Daha çok yeni 5. Haftaya girdik :) çok erken öğrendim ben gebeliği bu kadar erken öğrenmekte iyi değilAllah analı babalı büyütsün ne kadarlık oldu bebiş cinsiyet ne:)
Evet haklısınız ne kadar istenirsede o kadar olmuyor takmamak lazım sanırım psikoloji etkiliyor rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese canım benim ablamında çok istediği kafaya taktığı için 20 ay olmadı sonra saldı oldu nasip işte sıkma canını rabbim zamanını biliyordurEki Görüntüle 2607778
Canım bu burda bi dursun bi gören olur. Ben gebe kalamadım 15 aydır uğraşıyorum. Yasamadığım belirti kalmadı. Belirti kovalamak çok sağlıklı değil.
Oy maşallahDaha çok yeni 5. Haftaya girdik :) çok erken öğrendim ben gebeliği bu kadar erken öğrenmekte iyi değil
Allah sizede nasip etsin hayırlısıyla
İşte bunu öğrendik ama başaramıyoruz.Evet haklısınız ne kadar istenirsede o kadar olmuyor takmamak lazım sanırım psikoloji etkiliyor rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese canım benim ablamında çok istediği kafaya taktığı için 20 ay olmadı sonra saldı oldu nasip işte sıkma canını rabbim zamanını biliyordur
Evet kolay değil takmamak insanoğluyuz işte hep umutla bir belirti arıyoruz ama inanıyorum herşeyde bi hayır vardır zaten ortalıkta karıştı şu an virüs mirüs insam korkuyor olsa bile nolur diye herşeyde hayır vardırİşte bunu öğrendik ama başaramıyoruz.Başardığımızda olacak.
Reglinizden ne kadar önceydi acaba belirtilerBen bi gece sabaha kadar uyumayıp ağlamıştım. Öyle bir sebep de yoktu ha evim şahane izleyip ağlamıştım. Ertesi gün de bildiğiniz aşerdim. Beşiktaş sahilindeydik o gün bi anda burnuma tereyağlı yufka kokusu gelmişti canım çekmişti. Ama hamile olduğumu anlamadım tabi 14 gün sonra öğrendim.
Inanın hiç hatırlamıyorum tahminen 1 hafta kadar önceydi. O kadar ihtimal vermiyordum ki adetim yaklaştı ondan duygusalım falan diyordum.Reglinizden ne kadar önceydi acaba belirtiler
Darısı bizim başımıza inşallahInanın hiç hatırlamıyorum tahminen 1 hafta kadar önceydi. O kadar ihtimal vermiyordum ki adetim yaklaştı ondan duygusalım falan diyordum.
Allah korusun dış gebelik dediler aldılar bebeği 5. haftada. Sizinki sağlıklı olsun inşallah. Benimki de tabi :)Darısı bizim başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?