• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ilk belirtiler ? Neler yaşadınız nasıl öğrendiniz?

Ben gebeliğimi bugün idrar testi ile öğrendim :) 2 gün önce rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm içime olabilir mi diye bir his geldi o gün test yaptım yarım saat sonra hayalet çizgi çıktı o testi ciddiye almadım. Bugün tekrar içimden yapmak geldi ve bu sefer çok koyu olmasa da ilk anda bariz belli çıktı çizgi çok şükür. Şuan adetime 3 gün var fiziksel olarak bir belirti hissetmiyorum, sadece geçen gün tuvalete baya sıkışmış halde uyandım ama yatmadan su içmeme yormuştum onu da 😊
Ya okurken çok heycanlı okudum inanın darısı bana 🙏🏻

Daha çok var iki hafta ama ben erken yumurtladım akıntım oldu sürekli sancım var yumurtlama sancısı da olabilir mi bilemiyorum daha önce yaşamadım adetimde düzensiz zaten ne zaman olcanı kestiremedim hiç

Olsa da şuan anlayamazsın canım, yaşadığın belirtiler yumurtlama veya yumurtanın çatlamasının belirtileridir. Yumurtlama gününü anlayabiliyorsan gebelik testleri en erken 2 hafta sonra sonuç verir. Ben idrar testiyle öğrendim ama şuan fiziksel hiçbir belirti hissetmiyorum. Akışına bırak bence beklenti içine girmek hayal kırıklığı yapıyor, bir buçuk sene boyunca bende bunu yaşadım

Olsa da şuan anlayamazsın canım, yaşadığın belirtiler yumurtlama veya yumurtanın çatlamasının belirtileridir. Yumurtlama gününü anlayabiliyorsan gebelik testleri en erken 2 hafta sonra sonuç verir. Ben idrar testiyle öğrendim ama şuan fiziksel hiçbir belirti hissetmiyorum. Akışına bırak bence beklenti içine girmek hayal kırıklığı yapıyor, bir buçuk sene boyunca bende bunu yaşadım
Evet psikolojikte olabilir tabiki ama şuan göğüslerim acaip şiş neden ola ki başka regle daha varken ister istemez acaba mı diyorum Kişiden kişiye değişir diyorlar tek kesin belirtim kasıkta sancım baya batmalı felan

Hamile olmadığım için yorum yapamıcam ama,
Adetime 2 gün var. Göğüslerimde şişkinlik harici belirti yok şu aşamada:/ bilemedim. Herkes biçok belirti görmüş. Nasippp

Evet psikolojikte olabilir tabiki ama şuan göğüslerim acaip şiş neden ola ki başka regle daha varken ister istemez acaba mı diyorum Kişiden kişiye değişir diyorlar tek kesin belirtim kasıkta sancım baya batmalı felan

Yumurtalar çatlayacak kadar geliştiğinde bu şişkinlik hissi hatta adet olacakmış gibi kasık ağrıları olabiliyor

Back