- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
Canım evet kist yumurtalık cikolata menopoz adet olamama rahim duvarlarini temizleme hormonlarini düzenlemeye küçültüp gidermeye yardimci oluyr ben geri dönüş yapanları okudum hep kistleri geçmiş hamilelik dusunler de hamile kalmslar bekar olanlarda kullanms, ben daha yeni aldım geçen ay bes gun kullandım, normalde benm adetlerim dehset verici şekilde agrili sancili gecer.iki gunum mahvoluyr yatakta icim sokuluyr resmen bu ay sadece bel.agrim oldu ve hafif sancim.oldu, düzenli 3 ay kullnamak gerek ve gecikir benm bir iki gun mormalde kist olduğu icin ama bu kez erken oldu bir gün ve agrilarim hafi
Göremedim mesajını regl oldun muu
Evet canım oldumGöremedim mesajını regl oldun muu
Bu bahs ürün C life mı?Canım evet kist yumurtalık cikolata menopoz adet olamama rahim duvarlarini temizleme hormonlarini düzenlemeye küçültüp gidermeye yardimci oluyr ben geri dönüş yapanları okudum hep kistleri geçmiş hamilelik dusunler de hamile kalmslar bekar olanlarda kullanms, ben daha yeni aldım geçen ay bes gun kullandım, normalde benm adetlerim dehset verici şekilde agrili sancili gecer.iki gunum mahvoluyr yatakta icim sokuluyr resmen bu ay sadece bel.agrim oldu ve hafif sancim.oldu, düzenli 3 ay kullnamak gerek ve gecikir benm bir iki gun mormalde kist olduğu icin ama bu kez erken oldu bir gün ve agrilarim hafifledi bile
Umutla bekliyorum, inş olmazsın.Vericem Çarşamba olmazsam inşallah
Ay inşallah ya evet Karnım davul gibi olduGönlünüzü ferah tutun problem yoksa Rabbim en güzelini hayırlısını nasip etsin zamanını bekliyordurilk ay letu kullandm 5 gün ardından 2 adet merional 150 ve çatlatma iğnesi vuruldm olmaynca hsg çekildim ardından 9 adet merıonal ve çatlatma iğnesi ama bu akşamdan beri karın ağrısından oturamyrm patlıcak gibiym şişlikten Sende iğnenin öyle yan etkileri oluyomu benim karnım çok şiş ve sert
Canım benim rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah üzülme biliyorum elde değil üzülmemek ama stres yumurtaları çok etkiliyormuş ben de bayan stresimAminnn isteyen herkese Allah bu güzel duyguları yaşatsın ama işte bu polikistik derdi olmasa bide herşey daha güzel olabilirdi ben 15 aylık evliyim çevremden de baskı gören biri değilm ama kendm çok karamsarım aklımdan atamyrm çok üzülüyorum ağlıyorum niye niye demekle geçiyor günlerim eşim kızıyor neye takılıyosn diye tedavisi olan bişey sonuçta ama ben kendmi kötü hissediyorum
Hayır Instagram da Naturallen SpeciallenBu bahs ürün C life mı?
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ay biraz daha sakinim bekliyorum bakalım ne olacakCanım benim rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah üzülme biliyorum elde değil üzülmemek ama stres yumurtaları çok etkiliyormuş ben de bayan stresim
Bi gelişme var mı4 gün kaldı
Keseyi kacinci haftada gordunuz acaba doktor muayenesine ne zaman gidilmeli8 ay hamile kalmak için uğraştım her regl döneminde hayal kırıklığı yaşadım umutlarımı kaybetmiştim ki çok şükür bu ay çift çizgiyi gördüm...
Hemen yazıyorum bu ayın diğer aylara göre farklı olduğu belirtileri... Ve bu ay hamile kalmamı sağlayan yöntemi...
-İlk olarak normalde reglime üç dört gün kala göğüs hassasiyeti başlıyordu bu defa bir hafta öncesinden başladı.
-bir diğer dikkatimi çeken şu oldu regli haftasında normalde ter kokum değişirdi bu ay öyle bir değişim de olmadı.
-sol kasığımda batmalar oldu. Daha öncede olmuştu hamile miyim diye şüphelenmiştim sonu hayal kırıklığı olmuştu. Ondan bu belirtiyi bu ay gebeliğe yormadım.
-reglime dört beş gün kala akıntım olurdu. Bu defa olmadı.
-reglime iki gün kala sanki regli oluyormuşum gibi karnım sancılandı. Kanamam olacak yine diye umutsuzluğa kapıldım. Sonra internetten gebeliğin ilk haftalarında regli benzeri ağrıların olacağını kanama olmazsa bunun gebelik işareti olduğunu gördüm.bunu öğrendiğimde regli olmam gereken günün içindeydim ama olmadım. Hemen ertesi gün idrar testi yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm.
-sonraki gün doktora gittim ultrasonda görünmedi. Kan testi istedi doktor kanda da HCG değerlerim yükselmişti. Gebelik başlamış dedi doktor. Bir hafta sonra ultrasonda da kese göründü çok şükür.
-bence benim hamile kalmamda en büyük etken bu ay yavaş oturup kalkmam oldu. Kızlar ben çok hızlı oturup kalkıyordum. Bunu fark edip bıraktığım ay hamile kaldım. Bu ay özellikle yavaş oturup kalktım hareketlerime çok dikkat ettim. Evi bile eşime makinelettim. Çünkü 8 aydır belli ki tutunamıyordu. Hareketlerime dikkat ederek bence tutunmasını kolaylaştırdım.
-bu arada göz bebeklerimde o meşhur parlaklık oldu ama bunu gebeliği öğrendikten çok sonra fark ettim.öyle hemen olmuyor yani. Dışarıdan bakınca hapşırmadan sonra gözlerde oluşan parlaklık gibi duruyordu. Şuan normal görünüyor bence.
-şuan 6 haftalık hamileyim. Bu arada tıpa göre bu gebelik haftaları son regli tarihine göre hesaplandığı için 6 diyorlar. Oysa yumurtalama dönemimin üstünden dört hafta geçti.
-mide bulantılarım da beşinci haftada başladı. Giderek artıyor.
-ya kızlar benim tecrübem de bu şekilde oldu. Ben gebelik planlarken böyle yazıları okumayı çok istemiştim. Şimdi çok şükür ben yaşadım. Başkalarına da bir rehber olsun diye buraya yazdım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aslında normalde bende gergin olurum ama şuan bende sakinim ama çok duygusalım göğüs uçlarım aşırı hassas ve rengi koyulaşmış ve normalde uykum çok hafif ama uyuyorum uyanamıyorum ovitrelle gebelik belirtileri yapıyormuş ondan sanırımRabbim isteyen herkese nasip etsin bu ay biraz daha sakinim bekliyorum bakalım ne olacak
Uyku konusunda bende öyleym normalde ufacık bi tıkırtıya uyanırm bu aralar öğlen 12 de bile kendme gelemyrm ve bu yaşıma kadar boynumda karnmda bi sivilce çıkmayan benm sivilcelerm var göğüs uçlarım da kaşıntı var Allah hayır etsinAslında normalde bende gergin olurum ama şuan bende sakinim ama çok duygusalım göğüs uçlarım aşırı hassas ve rengi koyulaşmış ve normalde uykum çok hafif ama uyuyorum uyanamıyorum ovitrelle gebelik belirtileri yapıyormuş ondan sanırım
İnşallahh olacak gibide hissetmiyorum açıkcası ama ümitlendirmemeye çalışıyorum kendimi, midem sürekli yanıyo başım değilde arada gözlerim dönüyo sankiUmutla bekliyorum, inş olmazsın.
Yarın adet günüm, günü gününe olurum normalde ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum bakalım aşırı midem yanıyo, normalde yediklerimden yanar ama bu sefer yakmayacak şey bile yakıyor, gözlerim dönüyor sanki arada çok çabuk tansiyonum oynuyor bakalım bekliyorum hayırlısıysa olsunBi gelişme var mı
En hayırlı zamanda gelsin inşallah yaEvet canım oldum
Canım bugun adetin 3.gunu ilk gün kanamam oldu yogun dun ve bugün kesildi, üstün gorme diye ümitlenmek istemiyorum.son ilişkinin 11. Günü, göğüslerim hala.agrili dolgulu ve sis normalde adetten önce ya da adet görünce inerdi karnımda oyle ama hala inmedi aksina sisiyr gobekte hala batma hissi devam ediyor ve göbeğimde yelegimin üstünden kasisam bile kizariyr, bel agrim oluyr arada yeniden adet olacakmsm gibi sanki cok tuhaf yarin sabah tekrar test mi yapsam varsa bile cikar mi bu kez kesin anlamiyorm halsizim kac gündür kafam ates gibi sanki ama ellerim ayaklarm buz gibi yine atesime baktim 35.5, ayrica göğüs uçlarım dik ve göğüs damarlarım belirginlesmis, umutlanmak istemiyrmEn hayırlı zamanda gelsin inşallah ya
Kime sordun canim?en son ne zaman kaset test yapmıştın
Ay canım sana sordum ama yanıtla yapmamışımKime sordun canim?
Ben adete bes gun kala normal test yaptım, kaset test ne bilmiyorum canim, erken gebelikte yapmadımAy canım sana sordum ama yanıtla yapmamışım