Gebeliğe Hazırlık Gebelikte ilk belirtiler gebe kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göremedim mesajını regl oldun muu

Göremedim mesajını regl oldun muu
Evet canım oldum

Bu bahs ürün C life mı?

Ay inşallah ya evet Karnım davul gibi oldu

Canım benim rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah üzülme biliyorum elde değil üzülmemek ama stres yumurtaları çok etkiliyormuş ben de bayan stresim

Keseyi kacinci haftada gordunuz acaba doktor muayenesine ne zaman gidilmeli

Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ay biraz daha sakinim bekliyorum bakalım ne olacak
Aslında normalde bende gergin olurum ama şuan bende sakinim ama çok duygusalım göğüs uçlarım aşırı hassas ve rengi koyulaşmış ve normalde uykum çok hafif ama uyuyorum uyanamıyorum ovitrelle gebelik belirtileri yapıyormuş ondan sanırım

Uyku konusunda bende öyleym normalde ufacık bi tıkırtıya uyanırm bu aralar öğlen 12 de bile kendme gelemyrm ve bu yaşıma kadar boynumda karnmda bi sivilce çıkmayan benm sivilcelerm var göğüs uçlarım da kaşıntı var Allah hayır etsin özel bi sorum olcak ama biraz çekiniyorum müsaaden olursa sorabilirmiym

Bi gelişme var mı
Yarın adet günüm, günü gününe olurum normalde ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum bakalım aşırı midem yanıyo, normalde yediklerimden yanar ama bu sefer yakmayacak şey bile yakıyor, gözlerim dönüyor sanki arada çok çabuk tansiyonum oynuyor bakalım bekliyorum hayırlısıysa olsun

En hayırlı zamanda gelsin inşallah ya
Canım bugun adetin 3.gunu ilk gün kanamam oldu yogun dun ve bugün kesildi, üstün gorme diye ümitlenmek istemiyorum.son ilişkinin 11. Günü, göğüslerim hala.agrili dolgulu ve sis normalde adetten önce ya da adet görünce inerdi karnımda oyle ama hala inmedi aksina sisiyr gobekte hala batma hissi devam ediyor ve göbeğimde yelegimin üstünden kasisam bile kizariyr, bel agrim oluyr arada yeniden adet olacakmsm gibi sanki cok tuhaf yarin sabah tekrar test mi yapsam varsa bile cikar mi bu kez kesin anlamiyorm halsizim kac gündür kafam ates gibi sanki ama ellerim ayaklarm buz gibi yine atesime baktim 35.5, ayrica göğüs uçlarım dik ve göğüs damarlarım belirginlesmis, umutlanmak istemiyrm

Senin yerinde olsam çok heveslenmeden bi daha yapardım sabah ilk idrarla en kötü giden 5-10 liram olur diye düşünerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…