Gebeliğe Hazırlık Gebelikte ilk belirtiler gebe kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır üstüne görmüşsündür yoksada stresten olmuştur dicez başka çare yok ☹️
Aynen canim ya bir de benm sebebi ne bilmiyrm kasiklarimla bacaklarımin birleştiği yerlerde acayip kalin damarlar çıktı ilk kez farkediyrm bunu ve dışardan belli oluyor rahstsz ediyr beni dokununca damarın ne kadar sis ve belirgin oldugu hissediliyor gözle bile fark ediliyr dokununcada neden olur acaba bu biraz arastrdm ama pek birşey bulamadm

Aynen canim ya bir de benm sebebi ne bilmiyrm kasiklarimla bacaklarımin birleştiği yerlerde acayip kalin damarlar çıktı ilk kez farkediyrm bunu ve dışardan belli oluyor rahstsz ediyr beni dokununca damarın ne kadar sis ve belirgin oldugu hissediliyor gözle bile fark ediliyr dokununcada neden olur acaba bu biraz arastrdm ama pek birşey bulamadm

Tam olarak su işaretledigim yerlerde

Eklentiler

• IMG_20210407_000806.jpg
    IMG_20210407_000806.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 139
Kızlar bir şey soracağım 10 nisan bat normalde akıntım hep şeffaf olur ama dünden beri sapsarı ve afedersiniz sümük gibi bu hamilelik belirtisi midir fikriniz var mı?
Benimde aynı şekilde benim daha bat tarihine baya var yumurtlama dönemine giriyorum sanırım yavaş yavaş ama sarımsı ve kokusuz bi sorun mu var acaba diye kafama takılıp durmuştu hep

Benimde aynı şekilde benim daha bat tarihine baya var yumurtlama dönemine giriyorum sanırım yavaş yavaş ama sarımsı ve kokusuz bi sorun mu var acaba diye kafama takılıp durmuştu hep
2 günn var bugün kan verdim kanda hamilelik çıktı ama beta şu an 24 müş haftaya tekrar gideceğim inşallah artar değerlerim

2 günn var bugün kan verdim kanda hamilelik çıktı ama beta şu an 24 müş haftaya tekrar gideceğim inşallah artar değerlerim
Tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza ( acaba ne kadardır düşünüyordunuz, doğal yolla mı tedaviyle mı oldu?) 😊

Hanımlar yumurtlama zamanında her an adet olucam hissi var, benzer tecrübesi olan var mı?

Uyku konusunda bende öyleym normalde ufacık bi tıkırtıya uyanırm bu aralar öğlen 12 de bile kendme gelemyrm ve bu yaşıma kadar boynumda karnmda bi sivilce çıkmayan benm sivilcelerm var göğüs uçlarım da kaşıntı var Allah hayır etsin 😂özel bi sorum olcak ama biraz çekiniyorum müsaaden olursa sorabilirmiym
Tabiki sorabilirsin 🙏🏻😊

Eğer gebelik yoksa bi doktora git şikayetlerinden

Uyku konusunda bende öyleym normalde ufacık bi tıkırtıya uyanırm bu aralar öğlen 12 de bile kendme gelemyrm ve bu yaşıma kadar boynumda karnmda bi sivilce çıkmayan benm sivilcelerm var göğüs uçlarım da kaşıntı var Allah hayır etsin 😂özel bi sorum olcak ama biraz çekiniyorum müsaaden olursa sorabilirmiyim

Valla benimde bugün adet günüm kasıklarım ağrımaya başladı bu ayıda boş geçtik sanırım 😝😝
Hakkında hayırlısı canım inşallah olmazsn benm belirtilerim hala devam ediyor o da sanırım kistim var onun için macun var ona başladım hormonları da düzenlediği icin sanırım o yüzden ben böyleyim halsizim uykum var gibi yorgunum mevsim geçişleri de etkili herhalde allak bullak oldum bu ay hala belim ve göğüslerim cok ağrıyor adetim bitti halbuki

Benim kasık ağrım olurdu da, alt kasığımda doluluk hissi var.
İnan gebelik diyebilsem keske, ama emin ol ben de bütün belirtilerimi hamilelige yordum ama oyle olmuyor, ama inşallah sizinki oyledir, adet gorene kadar bekleyin, sabredemezsnz eger iki gun kala test yapın, insan cok istediği için inanin her belirtiyi ona yorumluyr oyle hissediyoruz, ama inşallah senin yaşadıkların hamileliktir

Hakkında hayırlısı canım inşallah olmazsn benm belirtilerim hala devam ediyor o da sanırım kistim var onun için macun var ona başladım hormonları da düzenlediği icin sanırım o yüzden ben böyleyim halsizim uykum var gibi yorgunum mevsim geçişleri de etkili herhalde allak bullak oldum bu ay hala belim ve göğüslerim cok ağrıyor adetim bitti halbuki
Valla bende senin gibi az bi leke vurdu kahverengi gitti daha tam adet oldum diyemem 😅 ama bi kontrol ettircem kendimi bişe varsa tedavi olayım kist falan ☺️ Benimde mide bulantılarım devam ediyo ara ara

Valla bende senin gibi az bi leke vurdu kahverengi gitti daha tam adet oldum diyemem 😅 ama bi kontrol ettircem kendimi bişe varsa tedavi olayım kist falan ☺️ Benimde mide bulantılarım devam ediyo ara ara
Aynen canmm bnm de oyle basladi bu ay lekeden sonra söküldü adet. Hakkımızda hayırlısı

X