Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda bildiklerimizi paylaşalım bilğilendirelim arkadaşlar mesela ilk ben bişiler diyimm.....
türk kahvesi en az günde 1 defa ... bebek beyin gelişimi için :)
yaaaaamrb 9 haftalik hamileyim, ve malesef vitamin hapindan baska birsey alamiyorum.
Herseyi cikartiyorum 2 haftadir, 3 kg verdim 14 günde.
Keske yiye bilsemde yararli olan seyleri yesem![]()
canım çok güzel anlatmışın saol :) ben hemen zatenmeyve sıkıcağı aldım :) zaten ilerde bebeğe çorba içinlazım olcakmış .. yumurtada çok önmlymş :)Benim doktorumdan önerileri yazayım. Maydonos, hurma ve nar mümkünse tüketme dedi. Bunlar kasılmaları artırıcıymış. Rahim kasları çok büyük değişikliğe uğradığından zarar verebiliyormuş. Bebişin beyin gelişimi için; günde 2-3 tane ceviz, haftada iki defa balık. Özellikle kış aylarında c vitamini bakımından bol sebze meyve. Günde 5 çay bardağına kadar çay serbest :)) ama demir eksik değilse. Ve bir kahve 3 çay yapıyo :) yani bi kahve 2 çay olabiliyo. Kafeinden dolayı bunlar. Koşmak, aniden kalkmak, zıplamak, bisiklet sürmek, ağır kaldırmak, yoğun deterjana çamaşır duyuna maruz kalmak yasaaakk :)) bir de çiğ etten uzak durmak. Mümkünse dokunmayın bile. Dokunsanız dahi bol sabunla yıkayın elinizi. Doğrama tahtasında başka hiç bir şey kesmeyin. Toxoplasma önlemi için bu da. Şimdilik öğrendiklerim ve aklıma gelenler bu kadar :))
canım çok güzel anlatmışın saol :) ben hemen zatenmeyve sıkıcağı aldım :) zaten ilerde bebeğe çorba içinlazım olcakmış .. yumurtada çok önmlymş :)
ben normalde 3 tane yiyodum günde zaten mukemmel bişi benm için çok seviorum. :) ve senin ona alerjin olamsı beni üzdü yaaaaAyy evet yumurta. Ama köy yumurtası veya organik. Benim alerjim var da o yüzden atlamışım :))
burda bildiklerimizi paylaşalım bilğilendirelim arkadaşlar mesela ilk ben bişiler diyimm.....
türk kahvesi en az günde 1 defa ... bebek beyin gelişimi için :)
ewet canm ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde 71 idim 72.600 oluvermişim bi kaç günde yaaa çok kilo almaktan korkuorum acaba bebeğim mi kilo aldı bilmiorumki daha 5+6 falanben de bunu duymuştum ama kahve hamilelikte zararlı diyolar...
benim de bildiğim ilk üç ay bebek anneden rahatlıkla beslenebiliyor. yani zaten bulantılar kusmalar olduğu için çok da iştahlı olamıyorsunuz.
benim de bulantılarım vardı ama iştahım çok açıktı ben belki ilk ayımdan itibaren kilo almaya başladım.
günde 3 4 ceviz, haftada en az bi kere balık, pekmez, yumurta, günde 2 bardak süt, bir kase yoğurt, bol bol meyve yiyin derim ben:)
ewet canm ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde 71 idim 72.600 oluvermişim bi kaç günde yaaa çok kilo almaktan korkuorum acaba bebeğim mi kilo aldı bilmiorumki daha 5+6 falan
ben normalde 3 tane yiyodum günde zaten mukemmel bişi benm için çok seviorum. :) ve senin ona alerjin olamsı beni üzdü yaaaaçünkü onda olan çok değerli besinler var canan karatay bunu .ok güzel anlatmştr.. bide kolesterolle hiçbi alakası yok muş yıllar sonra öğrendk canan karatay sağolsun vallahi
çorbada yumurtayı nasıl keşvetti vüudun tebrik ederim :):):) napcan canm allahın vermş uygun görmş bi rahatsızlık çözümüde yok rabbm korusun bebeğini bişi olmaZ :)Öyle de işte bazen çok fena kabartıyo. Çorbanın meyanesindeki yumurta dokunmuştu balayında düşün :)) ben de bakliyattan alabildiğimi alıyorum işte. Yapcak bişey yok :))
Benim doktorumdan önerileri yazayım. Maydonos, hurma ve nar mümkünse tüketme dedi. Bunlar kasılmaları artırıcıymış. Rahim kasları çok büyük değişikliğe uğradığından zarar verebiliyormuş. Bebişin beyin gelişimi için; günde 2-3 tane ceviz, haftada iki defa balık. Özellikle kış aylarında c vitamini bakımından bol sebze meyve. Günde 5 çay bardağına kadar çay serbest :)) ama demir eksik değilse. Ve bir kahve 3 çay yapıyo :) yani bi kahve 2 çay olabiliyo. Kafeinden dolayı bunlar. Koşmak, aniden kalkmak, zıplamak, bisiklet sürmek, ağır kaldırmak, yoğun deterjana çamaşır duyuna maruz kalmak yasaaakk :)) bir de çiğ etten uzak durmak. Mümkünse dokunmayın bile. Dokunsanız dahi bol sabunla yıkayın elinizi. Doğrama tahtasında başka hiç bir şey kesmeyin. Toxoplasma önlemi için bu da. Şimdilik öğrendiklerim ve aklıma gelenler bu kadar :))