Gebelikte İlk 3 Ay

merhaba arkadaslar bende suan 11. haftanin icindeyim...bulanti bugün azaldi biraz ama sevinemiyorum cünkü belli olmuyor bende bugün iyiysem yarin yine kötü olabiliyorum...

senınle aynı durumdayım allah yardımcımız olsun lal

Kizlar en cok ben cektim diyebilirim benim gibiler var mi bilmm ucuncu ayima gelene kadar yirmi bes tane serum takildi ne yesem kusuyodum herseyi hemde . İlac verdi doktrm bulanti icin onu da kusuyodum kullanmadim ucuncu aydan sonra devam etti her sabah kusuyodum .sonra hergun uyandigim zaman sutle nesquik misir gevregi yemege basladim mide bulantimi geciriyodu yarim saat sonra kahvaltimi yapiyodum rahatca dogurana kadar hergun sabah yedim

[MENTION]kizlar merhaba
Biz 13+3 olduk. Bulantida ciddi azalma oldu tamamen gecmedi ama ilaclari kestik. Ayrica gecen hafta cinsiyetimizde belli oldu. Oyle guzel bir pozisyondaydiki net bir sekilde oglum kendini gosterdi. Çınarım aileye katilmak icin buyumeye devam ediyor umarim en kisa surede sizde cinsiyetlerini ogrenirsiniz[/MENTION]

:nazar:kizlar merhaba
Biz 13+3 olduk. Bulantida ciddi azalma oldu tamamen gecmedi ama ilaclari kestik. Ayrica gecen hafta cinsiyetimizde belli oldu. Oyle guzel bir pozisyondaydiki net bir sekilde oglum kendini gosterdi. Çınarım aileye katilmak icin buyumeye devam ediyor umarim en kisa surede sizde cinsiyetlerini ogrenirsiniz

:nazar:kizlar merhaba
biz 13+3 olduk. Bulantida ciddi azalma oldu tamamen gecmedi ama ilaclari kestik. Ayrica gecen hafta cinsiyetimizde belli oldu. Oyle guzel bir pozisyondaydiki net bir sekilde oglum kendini gosterdi. çınarım aileye katilmak icin buyumeye devam ediyor umarim en kisa surede sizde cinsiyetlerini ogrenirsiniz

çok sevındım senın adına.bende sabırsızlanıyorum cınsıyetını ogrenmek ıcın umarım haftaya bende ogrenebılırım 12+5 te :)

Sabirsizlikla bekliorum ins gosterir. Mutlaka burdan hbr ver. Nasil bulantilarim bnde baya azaldi anlik oluo ve gecio. Bitcek galiba yakinda seni merak ettim

inşallah cnm bulantılar son hız devam :) umarım bıter bu haftalarda. :45: uyku uyuyamıyordum gece en az 8 kez kalkıyordum ama bu gece 2 ye dustu umarım daha ıyı olur ve uyuyabılırım

bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım sevincinize biran evvel ortak olmak istiyorum. anladığım kadarıyla 12. haftada öğrenebildiniz. daha erken öğrenebilen var mı arkadaşlar mesela 11. haftada falan?? çok acelelciyim ama beni tüm anne adaylarının anladığını da cok iyi biliyorum :))) herkese keyifli hamilelik dönemi diliyorum...

bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım sevincinize biran evvel ortak olmak istiyorum. anladığım kadarıyla 12. haftada öğrenebildiniz. daha erken öğrenebilen var mı arkadaşlar mesela 11. haftada falan?? çok acelelciyim ama beni tüm anne adaylarının anladığını da cok iyi biliyorum :))) herkese keyifli hamilelik dönemi diliyorum...

aramıza hoş geldin arkadaşım:) ben nette cok arastırdım en erken 12+3 gordum bebege baglı bıraz 20. haftada gostermeyen bebısler bıle var :)))

sevgili mineminem,

ikili tarama testini yaptırdın mı? 12. haftaya girmişsin imzadan anladığım kadarıyla. gerçi bu imza 1 hafta ileri gösteriyor

sevgili mineminem,

ikili tarama testini yaptırdın mı? 12. Haftaya girmişsin imzadan anladığım kadarıyla. Gerçi bu imza 1 hafta ileri gösteriyor

bır hafta ılerıyı gostermıyor cnm sadece 11+6 yerıne 12 dıyor cunku 11 hafta bıtmıs 12.nın ıcınde oldugunu gosterıyor ;) evet dun yaptırdım bebegımın ense kalınlıgı 0,07 cm (0.7 mm) cıktı tabı verdıgım kan testının sonucuda onemlı burda onuda 11 subatta alacagım ınsallah sıkıntı cıkmaz

Ben 12+4 de doktor kontrolune gittik karnimdan bktiginda gozukmuo dedi genede alt muayene yapmak istedi pozisyonu cok netti bakar bakmaz erkek bu dedi resmini cekti. Umarim en kisa zamnda ogrenirsiniz. Ben alisverise basladim. Biberon emzik falan yavas yavas eglenceli oluyor

Ben 12+4 de doktor kontrolune gittik karnimdan bktiginda gozukmuo dedi genede alt muayene yapmak istedi pozisyonu cok netti bakar bakmaz erkek bu dedi resmini cekti. Umarim en kisa zamnda ogrenirsiniz. Ben alisverise basladim. Biberon emzik falan yavas yavas eglenceli oluyor

ben alt muayene yaptırmam herhalde :/ umarım gosterır kendını hayırlısıyla.. bende aldım ve halada bakıyorum bişiler unısex alıyorum pembe mavı ıle kısıtlamak ıstemıyorum bebegımı :)

ben alt muayene yaptırmam herhalde :/ umarım gosterır kendını hayırlısıyla.. bende aldım ve halada bakıyorum bişiler unısex alıyorum pembe mavı ıle kısıtlamak ıstemıyorum bebegımı :)

Bende ikili testi yaptirmadim on altinci haftafa direk ucluyu yaptircam doktorum ole onerdi. Bnimki ikiliyi yapmadigi icin uzunca muayene etti her iki taraftanda cok saglikli dedi sans eseri ogrendik yani;) yaptirip yaptirmamak sana kalmis canim.

merhaba kızlar Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.. bende hamileyim ama ne haftam belli nede bebek görünüyor :43: kese görünüyor 20mm miş, dış gebelik değil bir hafta daha bekleyelim yine bakalım dedi, alttan da bakmadı tehlikeli diye.. adet tarihime göre 7 haftalık olabilirmişim ultrason fotosunun kenarında 6+2 yazıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım dua edin bana inşallah benimde bebeğim vardır :43: şu imzadaki gebelik şeysinide kaldırmak istiyorum sinirlerim çok bozuk :43::43::43:

Bebeğim henüz 8 hafta 3 günlük bugün kalp atışlarını gördüm arı kuşu gibiydi kalp atışı öyle hızlı ki :103: çok heyecan verici.

Bebeğimin boyu 15.67 mm miş.Bu normal saanırım.

kızlar geçen hafta itibariyle bulantılarım şiddetle arttı halada devam ediyor neredeyse yarım saatte bir tekrarlıyor sizce bu normal mi benim gibi böyle midesi hassas arkadaşlar bunun üstesinden nasıl geldiler? (çubuk kraker hariç içim dışım çubuk oldu :)

Yaklaşık olarak 3. ay sonuna kadar devam eder diyorlar.Kokulara hassasiyetim de arttı. Allahım bana ve benim durumumda olan arkadaşların yardımcısı olsun.

Arkadaşlar erken gebelikte neleri tavsiye edersiniz ?

Haşlanmış patatesi denedinmi?

merhaba kızlar Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.. bende hamileyim ama ne haftam belli nede bebek görünüyor :43: kese görünüyor 20mm miş, dış gebelik değil bir hafta daha bekleyelim yine bakalım dedi, alttan da bakmadı tehlikeli diye.. adet tarihime göre 7 haftalık olabilirmişim ultrason fotosunun kenarında 6+2 yazıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım dua edin bana inşallah benimde bebeğim vardır :43: şu imzadaki gebelik şeysinide kaldırmak istiyorum sinirlerim çok bozuk :43::43::43:

Korkma keseyi gormus simdi onemli olan bebegi gormek bazen gec gozukebiliyor. Aslinda hep korkuolar alt muayeneden ama bn kime sorduysam bna sorun olmaz dedi bnde bu haftama kdar hep alttn muayene oldum genede tercih senin alttan daha net goruyor. Korkma bol bol dua et gec yumurtlamis olabilirsin o nedenle gec gozukebilir. Guzel haberlerini bekliyoruz. Guzel temennilerin icin tesekkurler. Bisi sormak istersen yardimci olmaya calisiriz.

cnm hıc uzulme aynı durumu ben yaşadım ozele gıtmıstım ultrasonu oldukca ıyı olmasına ragmen ben zor goruyorum sız nasıl goreceksınız bakalım dedı orda bı karaltı vardı sadece onu farkedebıldım tam 3 kez test yaptım tekrardan :D ınsan emın olamıyor tabı benımkısıde gıttıgımde son adet tarıhımden hesaplarsam 5. haftanın ıcındeydı. hıc meraklanma olumsuz düşünme bebegıne zarar verırsın 6+2 yazıyorsa gec dollenmıstır cnm hıc takma kafana ;)

Back
X