@tatlilavinya mrb benim 2li test sonucumu da yorumlar mısınız
Fb-hcg 100 düzeltilmiş Mom 2.67
Papp-a 3.23 düzeltilmiş Mom 1.11
Kombine risk 1:1606
İkili test 1:289
Yaş riski 1:414
Trisomy 18+NT
<1:10000
Doktor kafamı karıştırdı...
Merhaba, cok iyi. Risk yok denir bu sonuca. Dr ne dedi ki?
Doktora sordunmu canım ense çok kalın görünmüyorBenimde
Bhcg : 62 ( bhcg mom ) : 1.6
PAPP a : 5.821 ( PAPP a mom ) : 1.93
Acil ; ( bu nedemek aglamaktan helak oldum
evet canım ben varım..
kaç çıkmış risklerin biliyo musun?
Kızlar ikili sonuçlarım PAPP-A 1184.60 mom 1.85 hcg(T1) 211.6 MOM 2.26 NT:0.8mm down sendromu 1:21800 sadece yaş1:1300 trisomi18/13 1:99000 çıktı anlayan biri yardımcı olurmu hcg yüksek geldi bana ama doktorum henüZ görmedi ama raporda cutoof değerinin altındadır diyor ...
Merhaba uzun zaman geçmiş ama merak ediyorum benim de ense kalinligi normaldi ve yasim çok genç fakat ikili testte kan sonucum hcg yüksek 145 1.88 mom papp a dusuk 0.97 0.45 mom çıktı sizin sonuç ne oldu bebekte bir sorun çıktı mi inşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip ederBende 2li test sonucumu aldım kızlar. Ulrtasonda sorun çıkmadı ense kalınlığı falan bişey çıkmadı ama kan testinde tehlikem 1/200dr yani %99 bebeğin sağlıklı dedi ama insan düşünmeden edemiyor..Daha öncede böyle bi konuda bilgim olmadı ilk bebeğim bilmiyorum suan için oldukca üzgünüm stresliyim.1 ay sonra geliştirilmiş ultrasonla bakılıcak.. 1/200 tehlikesi olan ve doğum yapanlar varmı yada sizlerin bildiği.. : (
Merhaba sonucunuz çıktı mı merak ettim benim hem beta hcg hem pap a yüksekti usg çok iyiyidi detaylı da güzeldi hiçbirşey yaptırmadım 2 hafta var doğuma ama hâlâ tedirginimmerhaba konu açılalı çok uzun zaman olmuş kimse cevap yazmamış keşke riskli gebeler sonuçlarını yazsa bize de umut olurlar. Benim yaş riskim 1/190 kombine riskim 1/990 çıktı ama beni endişelendiren şey PAPP a değerimin düşük olması 25 kasımda amniyosentez oldum sonuç bekliyorum inşallah sonucum temiz çıkar. Bu bekleme durumu beni çok huzursuz ediyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canım risklerin de yazıyordur onları da yazsanaMerhaba kızlar benimde sonucum yeni cıkmıs internetten suan gordum bana da bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım papp-A 1191,23 hcg 42,75
merhaba canım sonucum temiz çıktı çok şükür papp-A düşük olunca sorun oluyor benim değerim baya düşüktü ve bu sonuç bekleme sürecinde araştırdığım kadarıyla düşük pap-A lar genellikle trizomilerde ( yani down sendromu, trizomi 13, trizomi 18 gibi) ve turner sendromunda görünüyor. Bu nedenle çok korkmuştum ama Rabbime çok şükür ki bebeğimde bir sorun çıkmadıMerhaba sonucunuz çıktı mı merak ettim benim hem beta hcg hem pap a yüksekti usg çok iyiyidi detaylı da güzeldi hiçbirşey yaptırmadım 2 hafta var doğuma ama hâlâ tedirginim
Çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah darısı başıma... :)merhaba canım sonucum temiz çıktı çok şükür papp-A düşük olunca sorun oluyor benim değerim baya düşüktü ve bu sonuç bekleme sürecinde araştırdığım kadarıyla düşük pap-A lar genellikle trizomilerde ( yani down sendromu, trizomi 13, trizomi 18 gibi) ve turner sendromunda görünüyor. Bu nedenle çok korkmuştum ama Rabbime çok şükür ki bebeğimde bir sorun çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?