Tsh ve t4 değeriniz neydi acaba karşılaştırsam sizinkiyleBen varım ama doktorum diğer değerlere bakarak normal olduğunu söyledi 16. Haftadan sonra düzelir dedi ilaç vermedi araştırdığımda diğer doktorlarda aynı şeyi söylediğini gördüm
Bilmiyorum canım doktor bakıp normal dedi kağıt yok elimdeTsh ve t4 değeriniz neydi acaba karşılaştırsam sizinkiyle
Tsh 0.45 gibi bişeydi diğerini bilmiyorumBilmiyorum canım doktor bakıp normal dedi kağıt yok elimde
Teşekkür ederimmTsh 0.45 gibi bişeydi diğerini bilmiyorum
Merhabalar. Ne yaptınız tsh ınız düzeldi mi. Benim de tsh ım düşüyor gebeliklerimdeMerhabalar, 11 haftalıkken tsh ın çok düşük olduğunu öğrendik, troid bezi çok hızlı çalıştığı için endokrin doktoru ilaç başladı (Propycil). İlaç bittikten sonra kontrole gittim ama hiç düzelme yok tsh 0,009 çıktı yine. İlacın dozunu arttırdı ama ilaca başladığımdan beri bulantı-kusma tekrar şiddetlendi. Gebeliğinde hipertiroid yaşayan var mı?
Son baktırdığımda hala çok çok düşüktü. 20. Haftayı bekliyorum inşallah kendiliğinden geçerMerhabalar. Ne yaptınız tsh ınız düzeldi mi. Benim de tsh ım düşüyor gebeliklerimde
İnşallah geçer. Benim doktorum dün ilaç başladı. Ben ilk gebeliğimde de kullanmştım ilaç. 2.de kullanmadım düşükle sonuçlandı. Ona mı bağlı bilemiyorum tabi. Ama şimdi ihtimal ihtimaldir diyerek ilaca başladıkSon baktırdığımda hala çok çok düşüktü. 20. Haftayı bekliyorum inşallah kendiliğinden geçer
Merhaba geçmiş olsun bebeğiniz kaçıncı hafta düşmüştüİnşallah geçer. Benim doktorum dün ilaç başladı. Ben ilk gebeliğimde de kullanmştım ilaç. 2.de kullanmadım düşükle sonuçlandı. Ona mı bağlı bilemiyorum tabi. Ama şimdi ihtimal ihtimaldir diyerek ilaca başladık
Benim 10 haftalıkken düşmüştü. Ve tsh ım 0.18 di. Bilmiyorum işte ona mı bağlı. Şuan 0.15 8 haftalık hamileyim. İlac başladım ama yarın başka bir doktora daha gideceğimMerhaba geçmiş olsun bebeğiniz kaçıncı hafta düşmüştü
Benim 8.haftada 0.27. 16.hafta da 0.13. 22.haftada 0.20 çıktı tsh değerim... bir türlü yükselmiyor..
T3 ve t4 değerlerim normal çıkıyor..
Sağlıkla doğsun inşallah bebeklerimizBenim 10 haftalıkken düşmüştü. Ve tsh ım 0.18 di. Bilmiyorum işte ona mı bağlı. Şuan 0.15 8 haftalık hamileyim. İlac başladım ama yarın başka bir doktora daha gideceğim
Ya bana zamanında bir doktor düşük yaparsın yada erken doğum yaparsın demişti. Yarın ona gideceğim. İnsanın başına bir kere gelince korkuyor. İhtimal ihtimaldir diyip her önlemi almak istiyorum. İnşallahSağlıkla doğsun inşallah bebeklerimizben 2 dahiliye 1 prof a gittim gebelikte normal dediler, yüksek olması tehlikeli her ay izlemeye devam dediler.. insallah bosuna endise ediyoruzdur
İnşallah güzel haberler ile gelirsin.. bana da bilgi verir misin acaba? Doktor ne diyecek merak ediyorumYa bana zamanında bir doktor düşük yaparsın yada erken doğum yaparsın demişti. Yarın ona gideceğim. İnsanın başına bir kere gelince korkuyor. İhtimal ihtimaldir diyip her önlemi almak istiyorum. İnşallah
Tamam canım. Doktordan çıkınca haber veririmİnşallah güzel haberler ile gelirsin.. bana da bilgi verir misin acaba? Doktor ne diyecek merak ediyorum
Merhabalar gittim bugün doktora. Evet yine tehlikeli olduğunu söyledi. Ultrasyonla baktırdı. Büyük bir problem yok ama bu kadar düşük olmaması gerek dedi. 1 ile 2.5 arasına getireceğiz dedi. Bayramdan snra endokrine gitmemi söyledi. Ama yine de ilaç verdi. Propycil günde 3 kere içicem.İnşallah güzel haberler ile gelirsin.. bana da bilgi verir misin acaba? Doktor ne diyecek merak ediyorum
Umarım sağlıkla, sağ salim ve vakti zamanı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız canımMerhabalar gittim bugün doktora. Evet yine tehlikeli olduğunu söyledi. Ultrasyonla baktırdı. Büyük bir problem yok ama bu kadar düşük olmaması gerek dedi. 1 ile 2.5 arasına getireceğiz dedi. Bayramdan snra endokrine gitmemi söyledi. Ama yine de ilaç verdi. Propycil günde 3 kere içicem.
Amin canım aminnUmarım sağlıkla, sağ salim ve vakti zamanı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız canımdoktor ne dediyse ona güvenmek lazım elbette.. ilaçlar ile en yakın zamanda düzelir eminim ki
Bana propycil günde 2 kere verdi hiç etki etmedi. Hala 0,009 du. Sonra günde 4 e çıktı ama 2 gün kullandım mahvoldum, zaten çok ciddi bulantım var ilaç iyice artırdı hiçbir şey durmadı midemde. Mecburen bıraktım ilacı. Haftaya falan bi baktırcam tekrar inşallah düzelmiştir de ilaca gerek kalmaz. İlaç az da olsa bebeğe geçiyor çünküMerhabalar gittim bugün doktora. Evet yine tehlikeli olduğunu söyledi. Ultrasyonla baktırdı. Büyük bir problem yok ama bu kadar düşük olmaması gerek dedi. 1 ile 2.5 arasına getireceğiz dedi. Bayramdan snra endokrine gitmemi söyledi. Ama yine de ilaç verdi. Propycil günde 3 kere içicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?