- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Kiz hic stres yapma o zamanHaha senin ki baya inatçı çıkmış bizde evleneli 9 ay oldu emin olamıyorum zamanı mi diye
Inşallah olur canım benim yaAllah razı olsun canım
bu arada kızım 8 yaşına geldi tabi
şimdi yarın yumurtam çatlicak yine deniyoruz canım
Plânlar karıştı deseneKiz hic stres yapma o zamangezin tozun. O illa ki olur biz dugun cekimlerini bu seneye birakmistik. Simdi hamileyim onuda yapamicaz
Hepsi girdi birbirinePlânlar karıştı desene
Olsun boşver canım ne güzel bebiş geliyoHepsi girdi birbirine
Aynen canimOlsun boşver canım ne güzel bebiş geliyo
Inşallah olur canım benim ya
Canım senin yaş kaçAynen canim
Evet minik anneymissin :)
Tesekkur ederimm. Peki ya sen??Evet minik anneymissin :)
23 canımTesekkur ederimm. Peki ya sen??
O zaman bende birşey yok :) sadece dokununca hafif bi ağrı var o kadar regl geliyo anlaşıldı:)İlk hamileliğimde tshirt deyince bas bas bağırıyordum, bırakın sütyeni.
Hassasiyetten ziyade sanki yanmış gibi bir acı, teması halinde insanı zıplatan bir his.
Cok fark yokmus :))23 canım
Aynen canım:)Cok fark yokmus :))
Adet donemindekileriyle benzer sekilde oluyo. Kisiden kisiye adet ve gebelik belirtileri cok farklilik gosterir. Mesela ben belirti olarak adet gorucek gibiydim tek fark (ayirt etmesi cok zor) belim adet olcagim zamanlardan daha fazla agridi. O zamanlar aa fazla agriyo hamileyim diyemiyosun. Hamile oldugunu ogrendikten sonra aa evet bak bu farkliydi diyebiliyosun.
Gogus hassasiyetim adet zamanlarinda gogsun tamaminda olurdu. Gebelik erken belirtilerindede ayni sekilde göğsümün tamamında agri ve hassasiyet hissettim
merhaba; Ben adetimin 4. günü ve bittikten sonra ki gün sevgilimle sürtünme yoluyla beraber oldum 4.gün iç çamaşırım vardı ve son gün olduğu için pedim vardı biraz istemsiz olduğu için çıkartmamıştım, Bittikten sonra ki gün hiçbir şey yoktu ama boşalma sadece belime oldu sildik tekrar arkadan biraz sürtünme oldu. ancak zevk suyundan emin değiliz, ondan sonra 5 kez adet gördüm hep 2 gün sürüyor pıhtılı oluyor 3. ve 4. günler kahverengi lekelenme ve pıhtı geliyor ( ilişki zamanı da böyleydi) karın şişliği ve sol kalça ağrım dışında hiçbir belirti yok. Test yapmaya çok korkuyorum, Hamile olma ihtimalim varmıdır?
Üzerinden 5 kez adet görmüşsün yani 5 ay önce olmuş bu olay sen o günden sonra hamile kalmış olsaydın şuan 6.cı ayına girmek üzereydin hamileliğinmümkün değil böyle bişey kendini boşuna kasma ve sürtünmeyle de hamile kalınmaz zaten
Hayir hamile olma ihtimaliniz yok. Strese girip adet duzeninizi bozmayin bence. Bi test yapinmerhaba; Ben adetimin 4. günü ve bittikten sonra ki gün sevgilimle sürtünme yoluyla beraber oldum 4.gün iç çamaşırım vardı ve son gün olduğu için pedim vardı biraz istemsiz olduğu için çıkartmamıştım, Bittikten sonra ki gün hiçbir şey yoktu ama boşalma sadece belime oldu sildik tekrar arkadan biraz sürtünme oldu. ancak zevk suyundan emin değiliz, ondan sonra 5 kez adet gördüm hep 2 gün sürüyor pıhtılı oluyor 3. ve 4. günler kahverengi lekelenme ve pıhtı geliyor ( ilişki zamanı da böyleydi) karın şişliği ve sol kalça ağrım dışında hiçbir belirti yok. Test yapmaya çok korkuyorum, Hamile olma ihtimalim varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?