Anladım canım benim de koltuk altından başlar adet döneminde ağrım şimdi uçlarında hafif bi ağrı var o yüzden sordumAdet donemindekileriyle benzer sekilde oluyo. Kisiden kisiye adet ve gebelik belirtileri cok farklilik gosterir. Mesela ben belirti olarak adet gorucek gibiydim tek fark (ayirt etmesi cok zor) belim adet olcagim zamanlardan daha fazla agridi. O zamanlar aa fazla agriyo hamileyim diyemiyosun. Hamile oldugunu ogrendikten sonra aa evet bak bu farkliydi diyebiliyosun.
Gogus hassasiyetim adet zamanlarinda gogsun tamaminda olurdu. Gebelik erken belirtilerindede ayni sekilde göğsümün tamamında agri ve hassasiyet hissettim
Ufak tefek farklar oluyo. Farketmek zor. Tabi mide bulantisi, baş dönmesi,nadirde olsa karında çıkan o gebelik çizgisi falan olmadigi surece ayirt etmek zor.Anladım canım benim de koltuk altından başlar adet döneminde ağrım şimdi uçlarında hafif bi ağrı var o yüzden sordum
Canım o çizgi bende hep var yaUfak tefek farklar oluyo. Farketmek zor. Tabi mide bulantisi, baş dönmesi,nadirde olsa karında çıkan o gebelik çizgisi falan olmadigi surece ayirt etmek zor.
Adetin gecikti mi? Test yapsan?
Hayirlisi bakalim haber ver bizeeCanım o çizgi bende hep var yayok adetime daha 1 hafta var canım
Canım benmde uçlarda vardı farklı bir hisdi ve şuan hamileyimAnladım canım benim de koltuk altından başlar adet döneminde ağrım şimdi uçlarında hafif bi ağrı var o yüzden sordum
Canım benim diğer konu da okudum yazdıklarını sonuna kadar meraklaCanım benmde uçlarda vardı farklı bir hisdi ve şuan hamileyiminşallah sende hamilesindir bata 3 gün kala idrar testinde ögrendm
Yok canım ben kuruntu yapıyorum ya yumurtlamayı falan hiç takip etmedimHayirlisi bakalim haber ver bizee
Inşallah bekleyen isteyen herkes yaşar bu belirtileri :)adet şişkinliğinde hafif ağrılı ve dolu dolu göğüsler olur
ama gebelikteki daha hassas sanki balon gibi yani içi boş her an patlayabilir hissi oluyor:))
Bende hic takip etmemistimYok canım ben kuruntu yapıyorum ya yumurtlamayı falan hiç takip etmedim
Haha demi oluruna bırakmak lazım da yapamıyoruz işteBende hic takip etmemistimya olsun diye bakmamak lazim. Olsun diye bekleyince gelmiyo keratalar
Ben 9-10 ay sonuçsuz kaldim. Zaten yeni evlendik amaaaan gezelim tozalim biz bize vakit gecirelim dedigim ay hamile oldugumu ogrendimHaha demi oluruna bırakmak lazım da yapamıyoruz işte
Inşallah bekleyen isteyen herkes yaşar bu belirtileri :)
Haha senin ki baya inatçı çıkmış bizde evleneli 9 ay oldu emin olamıyorum zamanı mi diyeBen 9-10 ay sonuçsuz kaldim. Zaten yeni evlendik amaaaan gezelim tozalim biz bize vakit gecirelim dedigim ay hamile oldugumu ogrendimbunu bekliyomus inatçı keçi. Şimdide cinsiyeti gostermiyo
Nasıl oldu o yainşallah canım ben uzman oldum artık yuöurtlamadan sonraki beş gün içinde hamileyim diyorum dogru çıkıyor
Nasıl oldu o ya
Valla ne deyim maşallah bizde durduk yere belirti yasayalım hala. Canım benim Allah sabır versin Rabbim kızına uzun ömürler versin düşünüyor musun şimdi bebeko kadar çok okudum araştırdım ve kendimi dinledim ki
döllenen yumurta rahme yerleşmeye çalışırken yaptıgı ağrıyı hissediyorum
bilmiyorum hissediyorum işte :)
ve ben hep 7-8 gün kala testlerle kesinleştirdim gebeliklerimi
bir kızım iki düşük bir kimyasal
Valla ne deyim maşallah bizde durduk yere belirti yasayalım hala. Canım benim Allah sabır versin Rabbim kızına uzun ömürler versin düşünüyor musun şimdi bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?