Merhabalar 2 senelik evliyim eşimle bebiş istiyoruz yaşım 29 eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu daha önce gebelik yaşamadım bu konuda tecrübem olmadığı için devamlı internetten araştırıyorum ve o kadar gereksiz yanlış bilgilerle de karşılaştım ki çok isteyip hep beklediğimiz için en ufak umuda tutunuyoruz. En ufak belirtiyi acaba hamilemiyim diye araştırıyorum Allah’a isyan olmasın hayırlısı olsun vardır vakti diyorum ama içimde hep bi beklenti ne zaman konusu açılsa iç geçiriyorum. Sormak istediğim şu hamilelik ve regli belirtileri o kadar benziyor ki birbirine hep umutlanıyorum. Reglime 6 gün var 3 gündür tam meme ucunda sızlama dokunup bişey değdikçe bariz hissediyorum usg ye gitmiştim yumurtlama döneminde klımen kullanıp Dr erken çatlamış yumurtan demişti sızlamayla birlikte arada gelen sıcak ateş basması ve arada kasıkta kramp oluyor sizce gebelik olabilir mi yoksa adet belirtisi mi çözemedim test yapmak istemiyorum daha önce çok negatif sonuç aldım aldıkça üzülüyorum umudum yitiyor ama ilk defa göğüs ucum böyle sızlıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte erken belirti mi?
- Konu Sahibi miri4
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2024
- 636
- 266
- 18
- 19
bence test yaplısınız erken gebelik testi benim ilk belirtim gögüs hassasiyetiydiMerhabalar 2 senelik evliyim eşimle bebiş istiyoruz yaşım 29 eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu daha önce gebelik yaşamadım bu konuda tecrübem olmadığı için devamlı internetten araştırıyorum ve o kadar gereksiz yanlış bilgilerle de karşılaştım ki çok isteyip hep beklediğimiz için en ufak umuda tutunuyoruz. En ufak belirtiyi acaba hamilemiyim diye araştırıyorum Allah’a isyan olmasın hayırlısı olsun vardır vakti diyorum ama içimde hep bi beklenti ne zaman konusu açılsa iç geçiriyorum. Sormak istediğim şu hamilelik ve regli belirtileri o kadar benziyor ki birbirine hep umutlanıyorum. Reglime 6 gün var 3 gündür tam meme ucunda sızlama dokunup bişey değdikçe bariz hissediyorum usg ye gitmiştim yumurtlama döneminde klımen kullanıp Dr erken çatlamış yumurtan demişti sızlamayla birlikte arada gelen sıcak ateş basması ve arada kasıkta kramp oluyor sizce gebelik olabilir mi yoksa adet belirtisi mi çözemedim test yapmak istemiyorum daha önce çok negatif sonuç aldım aldıkça üzülüyorum umudum yitiyor ama ilk defa göğüs ucum böyle sızlıyor
- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.237
- 268
Düşündüm ama ya negatif çıkarsa diye çok korkuyorum modum düşüyor çok üzülüyorum reglime de 6 gün var erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alır mıyım siz doğru sonuç almışmıydınızbence test yaplısınız erken gebelik testi benim ilk belirtim gögüs hassasiyetiydi
- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.237
- 268
Bence hayal kırıklığı yaşamamak adına hemen yarın yapma bir kaç gün daha bekle…Düşündüm ama ya negatif çıkarsa diye çok korkuyorum modum düşüyor çok üzülüyorum reglime de 6 gün var erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alır mıyım siz doğru sonuç almışmıydınız
- 14 Ekim 2023
- 1.847
- 1.449
- 53
Bence 6 gün erken daha en azından 1 2 gün kala ya da adetin geçince yap benceDüşündüm ama ya negatif çıkarsa diye çok korkuyorum modum düşüyor çok üzülüyorum reglime de 6 gün var erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alır mıyım siz doğru sonuç almışmıydınız
Evet en doğrusu bu sanırım , çok teşekkür ederimBence hayal kırıklığı yaşamamak adına hemen yarın yapma bir kaç gün daha bekle…
- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.237
- 268
Güzel haberlerle inşallahEvet en doğrusu bu sanırım , çok teşekkür ederim
Evet en iyisi öyle yapayım tekrar üzülmemek adına. Allahım isteyen herkese versinBence 6 gün erken daha en azından 1 2 gün kala ya da adetin geçince yap bence
Amin çok teşekkür ederim inşallahGüzel haberlerle inşallah
- 11 Mayıs 2024
- 636
- 266
- 18
- 19
evet ben silik çizgi görmüştüm yarın ilk idrarla deneyinDüşündüm ama ya negatif çıkarsa diye çok korkuyorum modum düşüyor çok üzülüyorum reglime de 6 gün var erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alır mıyım siz doğru sonuç almışmıydınız
Ne güzel Allah banada nasip eder inşallah onu görmeyievet ben silik çizgi görmüştüm yarın ilk idrarla deneyin