Gebelikte Duphaston

abis66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
3.087
3.688
37
Merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı daha çok yeni 4 haftalik ve keseyi de gördük çok şükür
ancak doktor günde 2 kere duphaston kullan dedi.. düşük önleyici olur dedi..
duphaston u hamile iken kullanan var mı?

Herhangi bir yan etkisi oldu mu?

Adet söktürücü demişler genelde yorumlarda o yüzden teraddutte kaldım..

Merhaba öncelikle hayirlisi olsun tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebis inşallah
Duphastonu 3. Ayima kadar kullandim düşük önleyici olarak

Ben 18 haftaya kadar kullandım canım herhangi olumsuz etkisi yok

5 haftalık hamile olduğumu öğrendim dün, doktor sabah 2 akşam 2 kullanmamı söyledi

Ben de 5 haftalık gebeyim.doktorum sabah akşam duphaston kullanmami söyledi. Ben 2 yıldır miyomlarim için kullanıyordum zaten devam edecekmişim

Merhaba arkadaşlar bende şuan duphaston kullanıyorum çok tereddüt ederek doktorum Verdi şöyle pozitifi öğrendiğim gün regli günüm yada bir gün sonraydı 29 30 günde bir oluyorum tedaviyle oldu zaten daha öncesinde 3 kürtajım var sebebi bilinmiyor Kafaya taktım çok şöyle pozitifi öğrendiğim gün biraz yürümüştüm neyse tabi 10 gündeN sonra ilk defa o kadar yürümüştüm Neyse akşamına doğru çok az hafif leke gelmişti Kasık ağrım olmamıştı pek ama o gün kasık ağrımda olunca hemen doktorumu aradım Duphaston verdi ekoprini kesti şimdi stres yaptım ikinci kan testimi pazartesi vericem Nasipse duphaston gebeliğe zarar verirmi acaba umarım sağlıkla alın alalım bebeklerimizi kucağımıza Çok Aminnn

Merhaba son durumunuz nedir acaba benim düşük tehlikem var aynı ilacı verdi doktor ve dünden beri lekelenme yaşıyorum

Merhaba son durumunuz nedir acaba benim düşük tehlikem var aynı ilacı verdi doktor ve dünden beri lekelenme yaşıyorum
Canımm bol bol dinlenmeni söylediyse dikkat et uygula Çok ŞÜKÜR şuan sağlıkla ilerliyor ikizmiş ama birisi kaldı İçimde yani bir kese büyümedi
Diğer kardeş tekiyle sağlıkla devam ediyoruz duphaston ilk gün 2 içtim ve ağrım diğer gün geçmişti Lekelenmem bir kere daha ağrısız çok hafif oldu geçti diğer günler hep 3 içmiştim Duphastonu ama senin gibi arkadaşlar var 6. 7. Haftadan beri lekelenme yaşayıp 12. Haftanın içindeler şuan kan sulandırıcı vs kullanıyormusun

Kizlar duphastonu yumurtlama zamaninda kullanmaya basliyorlar eger o ay hamile kalirsan bebegi dusurmemek amacli. Gebelik olmamişsa adet duzenleyici olarak. Çok guzel ve faydali ilaç. Benimde dusuk tehlikem vardi 15 haftalik olduk hala kullaniyorum hesapladim 8 paketi içmisim

Doktor bol bol dinlen demedi rutin hayatına devam edebilirsin dedi çalışıyorum zaten, ama öyle evde cam falan silme çok ağır iş yapma dedi 1 hafta içinde bakıcaz bugün ilk kez içtim ilacı inşallah işe yarar sağlıklıysa

Aminnn canımm tutunmayı kolaylaştırır Duphaston doktorun seni daha iyi bildiği için dediklerini yap canımm zaten Dediğin gibi sağlıklıysa dinlensende dinlenmesende bebiş sana sımsıkı tutunucaktır benim belki daha farklıydı o yüzden İNŞALLAH sağlıkla bebişleri kucaklarız canımm

amin inşallah hayırlıysa olsun sağlıkla, kese şekilsizmiş şekillenir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…