Gebelikte Duphaston

amin inşallah hayırlıysa olsun sağlıkla, kese şekilsizmiş şekillenir mi bilmiyorum
Aminn canımm o konuda bilgim yok ama denk gelmiştim sanırım o şekilde olup sağlıkla ilerleyene doğru hatırlıyorsam İNŞALLAH hakkında iyi hayırlı olan Olsun canımm ALLAH Sağlıklı evlatlar Nasip etsin 🙏🐬

Merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı daha çok yeni 4 haftalik ve keseyi de gördük çok şükür 🤲
ancak doktor günde 2 kere duphaston kullan dedi.. düşük önleyici olur dedi..
duphaston u hamile iken kullanan var mı?

Herhangi bir yan etkisi oldu mu?

Adet söktürücü demişler genelde yorumlarda o yüzden teraddutte kaldım..
Bende şuan gebeyim duphaston kullanıyorum siz ne kadar zaman kullandınız acaba bende tereddütte kullanıyorum şuankaç aylıksınız

Bende şuan gebeyim duphaston kullanıyorum siz ne kadar zaman kullandınız acaba bende tereddütte kullanıyorum şuankaç aylıksınız
Merhaba, 38.haftamdayim yanlış olmasın yaklaşık 12.haftaya kadar kullandım ben duphastonu.. sonra da kestik zaten..

Merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı daha çok yeni 4 haftalik ve keseyi de gördük çok şükür 🤲
ancak doktor günde 2 kere duphaston kullan dedi.. düşük önleyici olur dedi..
duphaston u hamile iken kullanan var mı?

Herhangi bir yan etkisi oldu mu?

Adet söktürücü demişler genelde yorumlarda o yüzden teraddutte kaldım..
Merhabalar bu yazinizi okudum doktor bana dupphaston verdi acaba kullandınız mı bı faydasi oldu mu adet söktürücü olarak yazıyor gebelik oluşumunda mi yardımcı oluyor

Merhabalar bu yazinizi okudum doktor bana dupphaston verdi acaba kullandınız mı bı faydasi oldu mu adet söktürücü olarak yazıyor gebelik oluşumunda mi yardımcı oluyor
Merhaba, kullandım yaklaşık 12.haftaya kadar bir sorun olmadı. Progesteron takviyesi olarak vermiş doktor, tutunmaya yardımcı olması açısından..

X