Gebelikte Diş Problemleri

Çok sevindim senin adına iyi bir insanmış gerçekten

Benim doktorda 2. Trimesterde gittik, dolgu yapmadı. Ağrım yok. Doğumu bekliyorum dişçiye gitmek için.

Hacettepeden nasıl sıra aldınız? Ben hiç bir ğniversite hastanesinden randevu alamıyorjm

Hacettepeden nasıl sıra aldınız? Ben hiç bir ğniversite hastanesinden randevu alamıyorjm
Sira almadım kadin dogum doktorum bir risk yoktur diş tedavisi yapılabilir diye rapor verdi. Hemen Hacettepenin acilinden artik dayanamıyorum diye girdim. Gebeyim diye oncelik tanidi ve gecici bir tedavi yaptilar. Allah bin kere razı olsun. Cok acilse gir hemen sabah erkenden acile Hacettepe yardımcı oluyor bu konuda

Allah razı olsun pazardan beri çekiyorum. Üç diş hastanesi gezdim mahvoldum tedavi uygulamadılar. inşaallah yarın hacettepeyi deneyeyim

Allah razı olsun pazardan beri çekiyorum. Üç diş hastanesi gezdim mahvoldum tedavi uygulamadılar. inşaallah yarın hacettepeyi deneyeyim
Önce kadin dogum doktorundan risk yoktur diye konsültasyon raporu al canım. Onu isterler gebe oldugun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…