bir arkadaş bile cevap vermemiş çok ilginç. benden sonra ihtiyacı olabilecekler için ben ne çözüm bulduğumu yazayım. ağrı dişeti iltihabından kaynaklı ise sık aralıklarla karbonatlı su ile gargara yapın ve yutmayın. diş etimde şişlik vardı bu şekilde indi ve ağrı kesildi çok şükür.
Merhabalar ben daha cok yeni hamileyim ve kanal gerektiren bir disim var, agrisina katlanamaz oldum. Bahsettiginiz doktor uyusturucu igne mi yapti? Curugu temizledi mi nasil gecti agriniz? Ben de ona gid8cem egee tavsiye edersenizKeşke hamile kalmadan önce bir diş hekimine görünebilmeyi akıl edebilsek.
1 aydır yaşadığım kabusu anlatmaya kelime dahi bulamıyorum. Her türlü tavsiyeyi dikkate aldım, ona göre hareket etmeye çalıştım. Karanfil yağı, tuzlu su gargarası, sarımsak, soğuk uygulama. Denemediğim hiçbi şey kalmadı. Ağrının şiddetine göre en başlarda karanfil yağının çok faydasını gördüm. Ufak bir pamuğu karanfil yağına batırın ve ağrıyan dişinizin üzerine koyun. Uyuşturuyo dişinizi. Ama diş etinizle temas ettirmemeye çalışın ki diş etiniz tahriş olmasın. Apse varsa o bölgeyi soğuk tutmaya çalışın buz torbasıyla. Bir lokma bir şey yeseniz bile dişlerinizi mutlaka fırçalayın. Ben ağrının ilk dönemlerinde bu yazdıklarımın hepsinden çok fayda gördüm. Ama günler geçtikçe ağrım arttı. Apsenin çeneme ve kulağıma doğru yayıldığını elimle dokununca hisseder hale geldim. Ağrı, uykusuzluk, düzenli beslenememe bir tarafa son dönemde dişimdeki apse ateş yükselmesine sebep oldu. 39 derece ateşle hastaneye kaldırıldım.
Bu süre içinde 6 doktora gittim. Allah herkesin vijdanlı olanını çıkarsın karşımıza. Diş hekimi Mehmet Ayaz sayesinde ağrım geçti. Dişimi yardı ve içerisindeki apseyi drene etti. İşlem 5 dakika bile sürmedi. Keşke ağrımın başladığı ilk gün ona gitseydim.
Sizlere tavsiyem şudur ki kesinlikle özel muaynehanelere gitmeyin imkanları çok kısıtlı çünkü. Her şeyden önce hamileyiz çünkü en ufak bir hataları, ihmalleri bizi olmadık noktalara getirebilir. Çok basit bir işlemi tecrübesizliklerinden es geçebilirler. Ben Hospitadent diş hastanesine gittim. Sizin de ağrı, apse gibi problemleriniz varsa hastaneye gidin, ertelemek de, ilaç kullanmak da çözüm değil çünkü.
merhabaMerhabalar ben daha cok yeni hamileyim ve kanal gerektiren bir disim var, agrisina katlanamaz oldum. Bahsettiginiz doktor uyusturucu igne mi yapti? Curugu temizledi mi nasil gecti agriniz? Ben de ona gid8cem egee tavsiye ederseniz
ANladim cok tesekkurler ilk 3aylik dönemde de herhangi bir sey uygulanmiyomus. Doktora gittim ama 3. Ayi doldurmam icin 1 ay beklemem gerekiyo nasil sabredicem bilmiyorum. Belki sizinki gibi bir uygulamayla rahatlayabilirimmerhaba
öncelikle çok geçmiş olsun.
hamile olduğumdan dolayı dişime film çekilemedi, kökü görülemediği için kanal mı yoksa çekim mi gerekiyor bilmiyoruz.
dişim uyuşturuldu ama normal dozda morfin yapılmadı, yani bir enjektör bile uygulanmadı.
yapılan işlem çürük temizleme değil, diş biraz oyulup altındaki iltihap boşaltıldı. Zaten ağrı da iltihapın yaptığı baskıdan dolayı oluşuyor.
Bence vakit kaybetmeden hemen bir doktora görünün çünkü son 3 aylık dönemde isteseniz de müdahale edilmiyor.
doğum doktorunuzdan yazılı izin alabilirseniz yardımcı olurlar. Allah yardımcınız olsun çünkü nasıl dayanılmaz bir şey olduğunu çok iyi biliyorum.ANladim cok tesekkurler ilk 3aylik dönemde de herhangi bir sey uygulanmiyomus. Doktora gittim ama 3. Ayi doldurmam icin 1 ay beklemem gerekiyo nasil sabredicem bilmiyorum. Belki sizinki gibi bir uygulamayla rahatlayabilirim
Evet bazen o kadar artiyoki agliyorum saatlerce, tekrar teşekkürler sizinde ins bi daha tekrarlamaz..doğum doktorunuzdan yazılı izin alabilirseniz yardımcı olurlar. Allah yardımcınız olsun çünkü nasıl dayanılmaz bir şey olduğunu çok iyi biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?