- 31 Ekim 2019
- 80
- 24
- 88
- 30
- Konu Sahibi Bilgiliyz12
-
Tup bebek gebesiydim crp 33lere cikmisti antibiyotik kullandim. Korkmayin zaten genelde gebelikte hafif yukselir crpMerhaba arkadaşlar 18 haftalık gebeyim. Tüp bebekle gebe kaldım. Crp 20.5 çıktı. Aynı sorunu yaşayan var mıdır ? Lütfen aydınlatın beni internette çok kötü şeyler yazıyor okumak istemiyorum etkileniyorum. İdrarda sorun çıkmadı.
Aynı durumları yaşıyorum şu an bana da yazdı aile hekimi antibiyotik ama kendi tüp bebek doktorum henüz bir şey demedi. Şu an bebeğinizin durumu iyi mi ? Sağlıcakla alalımTup bebek gebesiydim crp 33lere cikmisti antibiyotik kullandim. Korkmayin zaten genelde gebelikte hafif yukselir crp
Çok geçmiş olsun şu an nasıl durumunuz sağlıcakla doğum yaptınız demi ?Bütün hamileliğim boyunca hastaydım desem yeridir, vücudum sanırım bebeğe tepki olarak böyle davrandı. Hatta 36 haftalık gebeyken de korkunç bir bronşit olmuştum durduk yere, hamilelikte reçete edilen güvenli ilaçlar ve antibiyotikler var doktorunuza güvenin
4.5 yaşında sağlıklı bir kızım var, içiniz rahat olsunÇok geçmiş olsun şu an nasıl durumunuz sağlıcakla doğum yaptınız demi ?
4.5 yaşında sağlıklı bir kızım var, içiniz rahat olsun
Ay maşallah Allahım bağışlasın sizi ona onu da size . benim de kızım olacak Allahın izniyle kazasız belasız geçer4.5 yaşında sağlıklı bir kızım var, içiniz rahat olsun
Benimde 17 küsür bişey çıktı doktora sordum önemli değil dedi rahat olun benceMerhaba arkadaşlar 18 haftalık gebeyim. Tüp bebekle gebe kaldım. Crp 20.5 çıktı. Aynı sorunu yaşayan var mıdır ? Lütfen aydınlatın beni internette çok kötü şeyler yazıyor okumak istemiyorum etkileniyorum. İdrarda sorun çıkmadı.
Evet 5 nisanda dogum yaptim bebegim gayet iyi. Hatta bi ara domuz gribi oldum crp yukseldi antibiyotikleri damardan yaptilar serum icerisine karistirip korkmayin.Aynı durumları yaşıyorum şu an bana da yazdı aile hekimi antibiyotik ama kendi tüp bebek doktorum henüz bir şey demedi. Şu an bebeğinizin durumu iyi mi ? Sağlıcakla alalım
Bana da antibiyotik yazmadı şikayetin yoksa gerek yok dediBenimde 17 küsür bişey çıktı doktora sordum önemli değil dedi rahat olun bence
Bana antibiyotik yazmadı sorun yok dedi anlamış değilim.Evet 5 nisanda dogum yaptim bebegim gayet iyi. Hatta bi ara domuz gribi oldum crp yukseldi antibiyotikleri damardan yaptilar serum icerisine karistirip korkmayin.
Dutu ben de yazdım ama kullanma dedi kesinlikle. Antibiyotik de yazmadı. Kaldı öyle ne yapacağımı da bilmiyorum. İdrarda da sorun çıkmadı.26 haftalık gebeyim. Aralik sonundan beri crp 30 ile 45 arasında değişiyor. 2 haftada bir mutlaka baktiriyorum. 100e varirsa sıkıntı. Beyaz dut çayı içiyorum iyi geliyor. Temel bi sebep bulunamadı. Vajinal veya idrar yolu enfeksiyonu yok. En son sinüzitten kaynaklanabileceğini düşündük. Safra kesemde de ağrı yapmayan milimetrik kanala uzak taşlar çıktı o da yapmış olabilir dendi. Doktorum bugüne kadar bunun için ilac verme gereksinimi duymadı.
Dut çayı deneyin ama mutlaka idrar ve vajinal kültür verin.
Doktorunuz daha iyi bilir tabiki ama benim doktorum direkt dahiliye yonlendiriyodu bole bisey oluncaBana antibiyotik yazmadı sorun yok dedi anlamış değilim.
Kür gibu kullanmiyorun küründe oran fazla ihlamur falan demleyip icine atiyorumDutu ben de yazdım ama kullanma dedi kesinlikle. Antibiyotik de yazmadı. Kaldı öyle ne yapacağımı da bilmiyorum. İdrarda da sorun çıkmadı.
Merhaba ben de bi kaç gündür bogaz enfeksiyonu geçiriyorum crp dusuk ama idrarda lökosit ve bakteri çıktı bugün kültür verdim ama daha sonucu yarın öğleden sonra anca çıkar sanırım. Dut kurunu nasıl uyguluyorsunuz doktorunuza sormuş muydunuz ? Ben de 24. Haftadayım suan.26 haftalık gebeyim. Aralik sonundan beri crp 30 ile 45 arasında değişiyor. 2 haftada bir mutlaka baktiriyorum. 100e varirsa sıkıntı. Beyaz dut çayı içiyorum iyi geliyor. Temel bi sebep bulunamadı. Vajinal veya idrar yolu enfeksiyonu yok. En son sinüzitten kaynaklanabileceğini düşündük. Safra kesemde de ağrı yapmayan milimetrik kanala uzak taşlar çıktı o da yapmış olabilir dendi. Doktorum bugüne kadar bunun için ilac verme gereksinimi duymadı.
Dut çayı deneyin ama mutlaka idrar ve vajinal kültür verin.
Hanımlar bu crp değeri sürekli bakılması gereken birsey mi . Bana su ana kadar bakılmadı hiç . Belirtiye göre mi bakılıyorBana antibiyotik yazmadı sorun yok dedi anlamış değilim.
Evet doktor yeme dedi dut yasakmış. Allah şifa versin size deÇok yüksek değil korkmayın. Ben fmf hastasıyım 170 lere çıkıyodu crp değerim. Dut kurusu yiyin çok iyi geliyo ama gebelikte sıkıntı olur mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?