doğumdan sonra zaten 40 gün yapmıyorsun iyileşiyordur canım yani korkacak bişey olmaz
sekretercim iyileşene kadar yapmazsın olur biter
evet ya benimde bi arkadaşım öle dedi bana doğumundan bi gece önce beraber olmuşlar sabaha karşı sancıları başlamış ve 2-3 saat içinde çok rahat doğurdum dedi ne kadar yararı var bilemem ama doğruda olabilir yanii bülmemkiiihamilelikte ilk 3 ay yasakti,ondan evelki iki ayda yasakti
simdi sorun yo kdedi doktorum,bakalim cok azimliyim bu aralar:)
bi arkadasim doguma girmeden cok once beraber olmustu(kendisi söyledi) esiyle
ve cok kolay dogum yapti..
benim eltimde birgün önce yapmışlar diğer gün doğuma gitti
maşşalah çok kolay olmuş yaaww inşallah bizimkilerde kolay olur
cınsel ılıskının doguma yararlı oldugunu bende duymustum canım aynı benım eltımde cahıllık dıyor yaptık sabaha benım sancım basladı dedı bende doguma yaralıymıs dedım ıkıncı cocugunda ıse yazık hıc yapamamıslar cocuk sezeryan oldu ben bırde 6. aydan sonra korumalı ılıskı yapılmalı dıye duymustum spermlerın bebege yapıstıgı soylenıyor ne dıyorsunuzzz
kalımerocum bende kkda sohbette duymustum ve cok sasırmıstım dogrulugu varmıdırkııı -tatlicadiarzu-
ya kizlar bizim sorun cok buyuk esim hamile kaldigimiogrendiginden beri bana yanasmiyor.24 haftada sadec 2-3 kez olmustur o da benim zorumla.simdi hic istemiyo.kocaman olmus gobegin diyor bana.klava:
benim bi arkadasimda hamileliginin son anina kadar birlikte oldu esiyle.ayrica dr dol yolunu acar demis zaten.onermis yani.ve agrisiz normal dogum yapti.bende normal istiyorum ama adamda tik yok ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?