- 24 Kasım 2012
- 460
- 2
- 36
baharcım çok geçmiş olsun rabbm inş sana bebeğini bağışlar umudunu hiç kaybetme. benım gebeliğimde 22de haftada sonladırıldı 16 haftalıkken kontrole gitiğimde böbrek büyümesi var deendi suyunda azalma vardı. kontrole alındı . büssü hasteneye gittik izmirde en ii prof gittim fakat hepsi aynı yanıtı verdi 21. haftada gittiğimde bebeğimin suyunun hiç kalmadığını ve böbreklerinde polikistik displastik böbrek teshisikondu yanı doğduktan sonra suyuda olmadığı için akçiğerleri gelişemediğinden drek ölür dediler. ün,i ve normal hastanede kurul toplantı her ikisindede %1 lik bile yaşama sansı yok 7.ayda ölür dediler. ve çok zor olsada alınma kararını kabul ettik. yapılan gen araştırmalarında ne patoloji sonucum normal çıktı bebek oluşurken bi etkenden zarar görüp böbreği bozulmuş. ben hamileliğimin ilk haftalarında hamıle oldugumu bilmeden c grubu hap kullanmıştım. şuan doktorlar ondan süpelenior ilk çocugumdu. 2ay geçmesine rahmen halen unutamıyorum. hergün ağlıyorum. sen umudunu yitirme bu haftaya kadar yaşamış en azından ciğerleri gelişmiştir bi sansın vardır benim hiç yoktu. sen mutlu ol içini ferah tut bebeğinde seni bırakmıyacak. inş bize gzl haberlerini verirsin.
anımm cok sağol inşallah güzel haberler duyup sizinle paylaşmak nasip olur...bana bebegin böbrek çaplarını yada bebegin boyunu agırlıgını falan söylemediler sadece böbreklerin ikisininde gereginden cok büyük oldugu ve bu böbreklerle ya anne karnında yada dogum esnasında kaybedileceği hep söyleniyor... nedendir anlamadım ama hiç umut yok gbi her konusulan ama cok sükür iyi kötü bu haftaya geldik bugün biraz agrım oldu korkmaya basladım dinlendim giremedim burayada simdi okudum yazını cevap verdiğin içinde sağol rabbim hayırlısını versin hepimiz için.. ömür boyu acı cekecegimiz bir yük yüklemesin rabbim kimseye inşallah