gebelikte ayak şişmesi

didoosss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2014
208
60
kizlar son 2 gundur ayaklarım aniden sisiyor 10 dk sonra yine eski haline geliyor.sadece ayaklarimda bu sorun var vr ayin 23 unde randevum var ozaman soruca dr uma.lakin sizlerde boyle birsey varmi cunku tuzu kestim seker cok.tuketmiyorum ama biseymi dokunuyor diye dusunmeden de edemiyorum... :s

Daha bunlar iyi günlerin canim çok ayakta kalıyorsan oluyodur kayınvalidemin babası vefat etti bugün tüm gün ayaktaydim su an ayaklarım bacaklarim tanınmayacak halde

Ayaklarının şişmesi için erken daha. Tuzu tamamen kesersen de olmaz terle de tuzkaybediyoruz çünkü. Soda içmeni öneririm. Ayaklarını mümkün olduğunca uzat otururken. Neden olabileceği konusunda çok birşey bilmiyorum maalesef. Geçmiş olsun canım.... :)

tesekkur ederim canim cvbin icin bazen evet farketmeden ayakta kaliyorum dogrusu.basin sagolsun sende dikkat et lutfen kendine

Teşekkürll ederim canim cvbin icin aynrn daha erken ama niye boyle oldu vozemedim.sodayi deniyim ayaklarimi uzatinca iniyo cok sukur. cok tesekkurler

benimde sabah uyandigimda normaller ama aksam taninmiycak haldeler oynatamiyorum okadar sisiyorlar

ah turtam ah, sabah el parmak uclarim uyusuk 10 dk spor yapiyorum geciyo,fakat aniden diaarda otururken 38 nimara ayak oluyo sana 40 numara recep ivedik misali :)))) kilo almiyotum ama bu hafta vucut odem vaziyette ve cok sisti.. ah halimizeee

ah turtam ah, sabah el parmak uclarim uyusuk 10 dk spor yapiyorum geciyo,fakat aniden diaarda otururken 38 nimara ayak oluyo sana 40 numara recep ivedik misali :)))) kilo almiyotum ama bu hafta vucut odem vaziyette ve cok sisti.. ah halimizeee

sorma cicim bende 37 giyiyordum normalde bir baktim ki ayagim ayakkabiya sigmiyor
gulsemmi aglasammi anlamadim.
esimle disari cikiyoruz aksam geldigimizde sandalyede oturuyorum esim ayakkabimi cikariyor ceke ceke bune dio :)
adam da sasiriyor her yerim sis sis

benim de sabah uyandığımda şiş oluyor hatta üstüne basınca tabanı acıyor. yürüdükçe şişi ve acısı geçiyor bu durumla karşılaşan var mı arkadaşlar.

Benim de çok şiş oluyo tuz hiç tüketmiyorum ama yinede şiş hep,doktor albümin değerine baktrmanı isteyebilir sorarsan ama daha 19.haftsda şişmen çok erken sanki.ben 30.haftsmda bsşladım şişmeye aysktan

aynen turtam eşlerimizde sasirdi valla :)))))) dun tum gun inatla tuz yemedim 1 kere sisti 10 dk sonra indi.

evet canim tabani aciyor o bende var sislikten diyorum ben ona ama bu gittigimde dr a sorucam acikcasi

pregnant canim 20. haftamdayim fakat dedigin gibi bana da erken geldi bu, eger ben 20 de boyleysem 30 da nolcak bilmiyorum. allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah

canım öncelikle hayırlı,sağlıklı bir hamilelik dilerim. şişmeler için maalesef erken. benimde erkenden 22.haftamda filan başlamıştı ayakta ödemler. doktor hemen albümin testi filan yapmıştı çok şükür temiz çıkmıştı. 22haftaya kadar tuzu kesmedim ta ki şişlikler rahatsız edene dek. şişlikler başlayınca tuzu bıraksamda fayda etmedi. şimdi sabah yataktan kalkınca taban ağrısıyla başlayan, ilerleyen saatlerde davul olan, akşamında tanınmayan ayaklarım var. sıcaklar da geldi malesef şişlikler daha da artacak. sıcakta normal insanın bile ayağı şişiyor gebelerinki daha da çok şişiyor. naçizane tavsiyelerim : tuzu hayatından tamamen çıkar, yediğin peynirde,zeytinde zaten alman gereken miktardan çok daha fazla tuz var.düzenli yürüyüşler yap mutlaka. bol bol su iç. soda önerilmiş, hayır soda şişlik yapar maden suyu içilmeli soda değil.bende bunu daha yeni öğrendim. dinlenebildiğin her an ayaklarını uzatarak dinlenmeye özen göster, sarkıtılan ayak çok şişiyor. ayaklarını serin tutmaya özen göster tabi dikkat et üşütme. :)

Valla doktorlar bana bunun için bi ilaç falan vermedi sadece ayağımın sltına yastık koyup bolbol dinlendiriyorum tuz atmıyorum veya turşu türü vs yemiyorrum bi de banyodan çıkarken soğuk şu tutuyorum bacağıma ayağıma.

kizlar cok tesekkur ederim buraya yazdigimdan beri birebir denedim cok ama cok iyi geldi ozellikle tuzla dostlugum bitince sisme henuz daha olmadi cok sukur.ama sunu ogrendimki gercekten hamilelik cok zormus ayak bitiyo elde parmakta uyusma basliyo.o bitiyo baska biyer cikiyo allah bizlere dayanma gucu ve sabir versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…