ah turtam ah, sabah el parmak uclarim uyusuk 10 dk spor yapiyorum geciyo,fakat aniden diaarda otururken 38 nimara ayak oluyo sana 40 numara recep ivedik misali :)))) kilo almiyotum ama bu hafta vucut odem vaziyette ve cok sisti.. ah halimizeee
canım öncelikle hayırlı,sağlıklı bir hamilelik dilerim. şişmeler için maalesef erken. benimde erkenden 22.haftamda filan başlamıştı ayakta ödemler. doktor hemen albümin testi filan yapmıştı çok şükür temiz çıkmıştı. 22haftaya kadar tuzu kesmedim ta ki şişlikler rahatsız edene dek. şişlikler başlayınca tuzu bıraksamda fayda etmedi. şimdi sabah yataktan kalkınca taban ağrısıyla başlayan, ilerleyen saatlerde davul olan, akşamında tanınmayan ayaklarım var. sıcaklar da geldi malesef şişlikler daha da artacak. sıcakta normal insanın bile ayağı şişiyor gebelerinki daha da çok şişiyor. naçizane tavsiyelerim : tuzu hayatından tamamen çıkar, yediğin peynirde,zeytinde zaten alman gereken miktardan çok daha fazla tuz var.düzenli yürüyüşler yap mutlaka. bol bol su iç. soda önerilmiş, hayır soda şişlik yapar maden suyu içilmeli soda değil.bende bunu daha yeni öğrendim. dinlenebildiğin her an ayaklarını uzatarak dinlenmeye özen göster, sarkıtılan ayak çok şişiyor. ayaklarını serin tutmaya özen göster tabi dikkat et üşütme. :)kizlar son 2 gundur ayaklarım aniden sisiyor 10 dk sonra yine eski haline geliyor.sadece ayaklarimda bu sorun var vr ayin 23 unde randevum var ozaman soruca dr uma.lakin sizlerde boyle birsey varmi cunku tuzu kestim seker cok.tuketmiyorum ama biseymi dokunuyor diye dusunmeden de edemiyorum... :s