- 26 Temmuz 2022
- 17
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi aysnrcetnozn
Yok sadece testler için yönlendirip benim hastam değilsin dedilerAylık yaptırın idrar testini. Bu kadar ödem olması normal değil. Tansiyonunuzu da günlük takip edin. Gittiğiniz dahiliye kardiyoloji Dr u tansiyonunuzu sormadı mı hiç?
Zaten bununla karşılaşmaktan çok korkuyorum inşallah korktuğum başıma gelmez maddi durumum özelde tüm bu tetkikleri yaptırmaya pek müsait değil herşey almış başını gidiyor o yüzden el mahkûm devletin araştırma bölümlerine kaldımArkadaşım seni korkutmak istemem ama yakın bir arkadaşım senin gibiydi. Ayakları falan aynı böyle şişti. Gebelik zehirlenmesi geçiriyormuş meğer. Doktor da anlamadı. Hem kendisi hem bebeği hayati tehlike atlattı. Sakın ihmal etme.
Maddi durumunu bilmiyorum ama eğer devlet hastanesi tetkikleri çok geç tarihlere atıyorsa mümkün mertebe kendini zorlayıp özelde yaptır tüm tetkiklerini. Gebelik zehirlenmesi olabilir mi diye de özellikle sor. Tansiyonunu da sürekli takip et. Sakın ihmal etme çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Nereye gitmem gerektiğini ah bir bilsem hangisine gitsem benim hastam değilsin diyorlar kafayı yemek üzereyimBu normal değil başka doktorlara gidin 15/17 çok yüksek bir tansiyon
Anlattığın her şey maalesef onun yaşadıklarına çok benziyor. Sadece o hamileliğin daha ileri zamanlarında yaşadı bunları.Zaten bununla karşılaşmaktan çok korkuyorum inşallah korktuğum başıma gelmez maddi durumum özelde tüm bu tetkikleri yaptırmaya pek müsait değil herşey almış başını gidiyor o yüzden el mahkûm devletin araştırma bölümlerine kaldım
Eğer iletişim halindeyseniz hangi doktorla çözüme ulaştığını öğrenme şansınız olur mu acaba en azından hangi bölüme gitmem gerektiğini bilsem o bile yetecekAnlattığın her şey maalesef onun yaşadıklarına çok benziyor. Sadece o hamileliğin daha ileri zamanlarında yaşadı bunları.
Ayağındaki şişlikler dışında onun da tansiyonunda sıkıntı vardı. Ve onu da doktor sürekli bir şeyin yok diyip yolluyordu. Sonra bir gece aniden çok rahatsızlandı. Çok büyük tehlike atlattı hem kendisi hem bebeği. Özele gidemiyorsan bile daha çok ilgilenecek, ciddiye alacak bir doktor bulmaya çalış.
Yarın ki gideceğim endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları benim için bir çözüm olmayacak mı yani tek ümidim bu bölümdü dedikleriniz çok mantıklı ama bu sonuçları henüz kendi kadın doğum doktorum görmedi yarın herşeyi detaylıca anlatıcam ona14/9 tansiyonun uzeri gebelikte asiri tehlikeli.
Siz preklempsi (gebelik zehirlenmesi) geciriyorsunuz buyuk ihtimalle.
Cok erken haftada baslamis, acilen bir riskli gebelik uzmanina gorunmelisiniz. Tez vakitte maddi durumunuz varsa ozel hastaneye gidin, eger yoksa acilden sehir hastanenize giris yapin.
Gebelikte 15/17 tansiyonu ciddiye almayan doktoru da birakin. Hatta kendisi meslegi de biraksin. Gebelik zehirlenmesi anne ve bebek acisindan hayati risk tasir.
Şöyle bir durum var kendisinin gebelik zehirlenmesini gebeliğini takip eden doktor asla anlamadı. 34-35. Hafta gibi baygınlık geçirince başka bir hastanede acil sezeryana aldılar. Yani bir doktora gitti de o tespit etmedi. Gebelik zehirlenmesine kadın hastalıkları ve doğum doktoru bakar. Doktorun böyle bir şeyden şüphelenmedi mi hiç? Endokrine gidin dedilerse ona da git tabi o da baksınEğer iletişim halindeyseniz hangi doktorla çözüme ulaştığını öğrenme şansınız olur mu acaba en azından hangi bölüme gitmem gerektiğini bilsem o bile yetecek
Yarın ki gideceğim endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları benim için bir çözüm olmayacak mı yani tek ümidim bu bölümdü dedikleriniz çok mantıklı ama bu sonuçları henüz kendi kadın doğum doktorum görmedi yarın herşeyi detaylıca anlatıcam ona
Benimde aynı şişliklerim var. Dizime kadar şiş haldeyim yürüyemiyorum. Benimde dr um tansiyon ve protein kaçağı yoksa dert etme dedi. Ben kendim endokrine gittim o da kötü bişey söylemedi. Sizin son durumunuz ne oldu acaba?Nereye gitmem gerektiğini ah bir bilsem hangisine gitsem benim hastam değilsin diyorlar kafayı yemek üzereyim