- 26 Temmuz 2022
- 17
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi aysnrcetnozn
Allah razı olsun çok teşekkür ederim dua etseniz bile yeter banaCok gecmis olsun.keske yardimci olabilseydiminsallah yardimci olacak birileri cikar..
Pıhtılaşma testi derken tam olarak ne için ?Uzanıp ayaklarınızı yukarıya uzatın. Pıhtılaşma testi isteyin
Tanisyonunuz yüksek. Ödem oluşması normal. İlaç başlamadılar mı? Diyet yapıp bol su içiyorum diye yazmışsınız. Ona rağmen düşmüyor diye düşündüm. İdrarda protein mutlaka baktırın. Eklempsi preeklempsi olabilir Allah korusun.Ellerimde sadece sabahları şişlik oluyor o da kısa bir süre sonra geçiyor ama yüzümde şişlik yok şimdilik sadece ayaklarım daha doğrusu diz kapağıma kadar ayaklarım şiş bacaklarım tabiri caizse boru gibi tansiyonumu öyle sürekli kontrol etmiyorum en son hastane sürecinde ölçüldü o zaman da 15/17 'ydi sanırım görüşümde de bir problem yok çok şükür
Bu kadar ödem olması normal mi peki ? Tansiyonu sürekli takip etmiyorum dediğiniz gibi evde kaldıkça buzlu su içinde yarım saat bekletip sonra iki yastıkla yükseltiyorumÇok erken ödem olmaya başlamış. Tansiyonunuzu ne durumda? Gün içinde bol bıl uzanıp ayaklarınızın altını yastıkla yükseltin.
Ayakta ödem pıhtılaşma riski taşır hamilelikte özellikle tek ayakta daha çok olmasıPıhtılaşma testi derken tam olarak ne için ?
Kadın doğumcu idrar testi almıştı protein kaçağı yok dedi amaTanisyonunuz yüksek. Ödem oluşması normal. İlaç başlamadılar mı? Diyet yapıp bol su içiyorum diye yazmışsınız. Ona rağmen düşmüyor diye düşündüm. İdrarda protein mutlaka baktırın. Eklempsi preeklempsi olabilir Allah korusun.
Evet malesef Bursa'da yaşıyorum gözlerinin önünde ölsek umurlarında değil inanın ki15/17 tansiyon mu?
Ve doktorunuz sizi normal diye eve mi yolluyor??????
Aylık yaptırın idrar testini. Bu kadar ödem olması normal değil. Tansiyonunuzu da günlük takip edin. Gittiğiniz dahiliye kardiyoloji Dr u tansiyonunuzu sormadı mı hiç?Kadın doğumcu idrar testi almıştı protein kaçağı yok dedi ama
Benim fotoğraflarda görüldüğü gibi hep eşit şişlik oluyor tek içimi rahatlatan şey bu diyebilirimAyakta ödem pıhtılaşma riski taşır hamilelikte özellikle tek ayakta daha çok olması
Doktoruma da yarın gidicem bu söylediğinizi bahsedicem o kadar bilgisizim ki bu konularda ilk gebeliğimTansiyon cok yuksek kuzum acil onlem alinmasi lazim.benim yuksek gibiydi doktor direkt corasprin verdi duzene girdi