Gebelikte alerjik rinit

Nurseyma94

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
2
3
30
2 hafta önce hamile olduğumu kullandım. Sürekli kullandığım alerjik rinit ilaçlarını bırakmak zorunda kaldım. Bu yüzden sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum. Özellikle geceleri yatarken nefessizlikten boğuluyor gibi, bayılacak gibi hissediyorum. Doktor tuzlu su kullan diyor, tuzlu suyun faydasını görmedim. Burun bantları kullandım faydasını görmedim. Çok çaresizim, ilaçlarımı da kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olur diye korkumdan. Daha 7 haftalık hamileyim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.

2 hafta önce hamile olduğumu kullandım. Sürekli kullandığım alerjik rinit ilaçlarını bırakmak zorunda kaldım. Bu yüzden sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum. Özellikle geceleri yatarken nefessizlikten boğuluyor gibi, bayılacak gibi hissediyorum. Doktor tuzlu su kullan diyor, tuzlu suyun faydasını görmedim. Burun bantları kullandım faydasını görmedim. Çok çaresizim, ilaçlarımı da kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olur diye korkumdan. Daha 7 haftalık hamileyim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Malesef ilaçları bırakınca vücut yoksunluk çekiyor ve aşırı tıkanma yaşıyor ama bir süre sonra geçti bende şu an sadece deniz suyu spreylerden kullanıyorum yeterli geliyor

Ah ah şu an tam olarak sizinle aynı durumdayım ölüyorum hapşır hapşır nefes alamıyorum ben bir de tüp bebek ile hamile kaldım daha yeni kalp atışını bile duymadık alerji ilaçlarını kullanamıyorum ne yapacağız biz

Bende de var ben de bırakmıştım ilaçları ama sonra dediğiniz gibi kötü oldum doktor başka ilaçlar verdi onlari kullaniyorum böyle daha kötü oluyor

X