Gebelikte AKLOVİR TABLET Kullananlar???

KubraMasalduruDursun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
55
37
38
36
Merhaba arkadaşlar 19+4 gebeyim yüz felci geçiriyorum bugün 7. Günüm kortizon hap ve anti virüs olarak aklovir diye bir hap verdi. Kortizon gebelerde kullanılıyormuş fakat bu seferde aklovir kullanılır mı daha önce kullanan var mı onu bilemedim. Gebelikte kullanlar bilgi paylaşımı yapAbilir mi

İlacı doktor mu yazdı yoksa senin benim gibi sıradan birisimi canım.?

Tabiki doktor yazdı. Kulaktan dolma hamilelik gb bir hassas dönemde aslaaaa!!!! Kbb yazdı kadın doğum onayladı
O zaman ne diye gelip burda kulaktan dolma cevaplar arıyorsun.? Burada kimse doktor değil kullanma sakın desem kullanmayacak gibi soru sormuşsun.!!!! Doktor söylediyse kendin için ve bebeğin için içeceksin yan etkisi olsa vermez zsten rahat ol

Sevgili meliha hanım kullanmalı mıyım, kullanmamalı mıyım? Diye sormadım dikkatli okursanır KULLANAN VAR MI? Dye sordum yorumlarını sordum anladınız mı? Yani x kişi y kişi kullan ya da kullanma desin diye beklemiyorum. Kullananlardan bilgi almak istiyorum. Sevgiler...

Kullanmayın bence zararlıdır o ismim meliha değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…