• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikle ishal ve kusma

jacef1218

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2021
22
0
36
32
Kızlar günaydın üç gün önce gece uykumdan titreyerek uyandım ama ateş üşüme titremesi değil kaslarım titriyor bildiğiniz kaskatıyım ve ardından da kustum afedersiniz iki kez sabaha da ishal olarak devam etti doktora gidip serum takıldım şuan iyiyim ama neden olduğunu bilmiyorum ben hiç kusmadım neredeyse hayatımda korkuyorum o yüzden 22+6 bu arada

Kızlar günaydın üç gün önce gece uykumdan titreyerek uyandım ama ateş üşüme titremesi değil kaslarım titriyor bildiğiniz kaskatıyım ve ardından da kustum afedersiniz iki kez sabaha da ishal olarak devam etti doktora gidip serum takıldım şuan iyiyim ama neden olduğunu bilmiyorum ben hiç kusmadım neredeyse hayatımda korkuyorum o yüzden 22+6 bu arada
Ay kimse yok mu 🥺

Tam olarak neye şaşırdınız o kısmı anlamadım. Gebelikte ishal ve kusma normal belirtilerdir. İshal üç günden fazla devam ederse test yaptırmakta fayda var.

Yediğin birşey dokunmuş olabilir gıda zehirlenmesi yani ya da üşütmüşsündür.

Geçmiş olsun canım

Tam olarak neye şaşırdınız o kısmı anlamadım. Gebelikte ishal ve kusma normal belirtilerdir. İshal üç günden fazla devam ederse test yaptırmakta fayda var.
Akşamına hastaneye gittim serum taktılar düzeldi gibi korktuğun nokta ben hiç kusmadım hayatımda belki küçükken falan o yüzden hiç bir şeyim yokken gece böyle uyanmak isterdim istemez korkuttu

Belki de kuzum hiç böyle bir şey yaşamayıp hamilelikte başına gelince korkuyor insan :KK43:
Bnde 5 aylıkken olmuştum. Yumurtadan zehirlenmişim. Bebişe bişey olmuyor ama korkma canım artık onun plasentası ayrı. Çok korunaklı içerde 🥰

Bnde 5 aylıkken olmuştum. Yumurtadan zehirlenmişim. Bebişe bişey olmuyor ama korkma canım artık onun plasentası ayrı. Çok korunaklı içerde 🥰
Yaaa gaita testi mi yaptırdınız bende akşam 7 gibi yemek yedik kusmam gece 2ydi 🥺 hepimiz aynı şeyler yedik aslında ama 🥺

Back