- 4 Aralık 2008
- 6.111
- 33
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.401
Arkadaşlar 7 cı haftam dayım mide bulantısı ve kusmalarım hat saffada vitamin ilaçlarımı alamıyorum alır almaz kusuyorum vitamin almadan gebelik yaşayan arkadaşlar varsa bilgi versin lütfen
Merhaba bende 16. haftama kadar fena şekilde kustum fakat şimdi hiç denecek kadar az kusuyorum 22. haftamdayım son 4 haftadır çok rahatım :)
Şimdi yazdıklarınızı okuyorum da iki gündür birdenbire kesilen mide bulantımdan dolayı ko5rkmamam gerektiğinği anlıyorum, demek kesinilnce bıçak gibi kesiliyor:) Ben de korkmuştum acaba gebelikte bir sorun mu var diye:)
offf kizlar ayni sorun bende de var hemde cok fazla.12 haftadayiz.simdi kusmam yuzunden hastenedeyim.serum tedevisi goruyorum.serumsuz gunde 15 buluyordu kusmam.cok kotu.bir kizim var.ondada boyle olmusdum17 18 haftaya kadar.hap alincada kusuyorum.kalmiyor midede.simdi vomex ilacinin serumunu takiyorlar.kizimda zofran hapi kullandim.cok super bir ilacdi.ama agir bir ilac oldugu icin doktor vermiyor simdilik.araniyda zofran kullanan varmi:26::26:
benimde ilk hamileliğim 5. haftadayım her gün şükrediyorum bu duruma ama 1 haftadır çok kötü şekilde bulantılarım var
sürekli yatıyorum yemek yiyemiyorum bulantılardan her şeyden tiksindim bulantılar fena halsiz yapıyor
yataktan çıkamıyorum kussam rahatlicam biliyorum ama 1 haftada daha 1 kere kustum ama devamlı bulantım var dayanılmayacak kadar çok
bulanıyor midem salı doktor randevum var acaba doktor bu durum için bir ilaç verirmi ? :) ama yinede Allaha şükürler olsunki Allah 9 yıl sonra bebek nasip etti :)