- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.321
bulantılar kaçıncı haftada başlıyor genelde?? ben de 5 haftalık hamileyim ama henüz hiç bir hamilelik belirtisi yok ,inşallah bulantı yaşamam ...
kızlar benim de midem cok bulanıyor, kusmuyorum ama devamlı midem bulanıyor, midem sişiyor napmalıyımmide yanması da yasıyorum daha cok erken değil mi:/((
slm canım benimde oluyo çıkarıcakmışında çıkmıyo gibi dimi:26:
ama dr bana bi ilaç verdi onu içince rahatlıyorum
dr bi sor istersen talım
birde ben elma yiyorum oda rahatlatıyo
canım yarın randevumuz var soracagım, elmayı deneyım , zaten hiç bişey yiyesim gelmiyo özellikle et turleriherseyden tiksindim nolcak halim
kızlar benim de midem cok bulanıyor, kusmuyorum ama devamlı midem bulanıyor, midem sişiyor napmalıyımmide yanması da yasıyorum daha cok erken değil mi:/((
ben de aynı dertten muzdaribimmmm :S
bebeğinizin cinsiyeti erkek olabilir tabi Allah bilir ama ben 2 .oğlumdada kusmuyordum fakat yaşadıklarınızın aynısını yaşıyordum.kız bebekte kusma oluyormuş öyle deniliyor
kızda kusulur erkekte kusulmaz dıye bırsey yok inanmayın böyle seylere benım arkadasın ablasının ılk kızı oldu cok kustu artık kan gelıyordu hep serum yıyordu sonra ıkıncıye hamıle kaldı oda erkektı ondada aynen kızında oldugu gibi cok kustu hastanelık oldu benımde oglum var 5 haftalık basladı kusmaalrım 10haftaya kadar sürdü mümkün oldugu kadar agır yaglı yıyecekelrden kacının mıde yanmasına ılac verıyor drlar benım yanma sorunum olmadı hıc bolca sıvı tüketmekte faydalı cubuk kraker bulantının en yakın dostlarından nane cayı yapabılırsınız oda ıyı gelıyor nane maydanoz koklamakta bulantıyı azaltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?