-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
selam katre nurselam ben doktorun demesıne gore 10 haftalık hamileyim ama benim hesaplarıma göre 8 haftalık hamileyim ve yaklaşık 3 haftadır midem inanılmaz derecede bulanıyor cok fenayım hıc bısey yıyemıyorum su içmeye hasret kaldım su ıcer ıcmez mıdem dırek bulanıyo.cok fenayım bıde calısıyorum.ne zaman gecer ya bazıları 9 ay surebılır dıyoo morelım cok bozuluyooosenağlamasenağlama
merhaba arkadaslar bende 5. haftanın ıcındeyım ve sımdıye kadar hıc bı rbulantım olmadı.. neden olmuyor acaba ? olmaması normal mı?
hepimizin Allah yardımcısı olsun....
bende 14 haftalık hamileyim.6. haftamdan sonra sürekli bulantım ve istifram oldu hatta 2 kilo verdim.ancak 12 .haftamı doldurunca bıçakla kesilir gibi kesildi bulantılarım cok şükür.hiç bitmeyecek gibi gelmişti.sabredin kızlar bitio allah ın izniyle.bende hala kilo alamadım ona üzülüyorum işte.allah yardımcmız olsun:Saruboceq:
ay inşallah 2 gün sonra 12 hafta olacağım herkesin sabah olur benim akşam yemekte oluyor hele balığın adından bile midem bulanıyor kapıyı açıp eve girerken önce oda spreyi sıkıyorum ev kokuyor sanki özellikle mutfak ( bulaşıkları kocam makineye koyuyor ) ama minicik sağlıklı olsun katlanacağız
benim de tansiyonum düşüktür genelde ama limon yiyip duruyorum, az önce nane limon içtim ama bi zararı var mıdır diye de korktum, malum nane hormonları baskılar. Doktor randevum cumaya, o yüzden en azından şu 3 günü atlatabilmek için sizden cevap bekliyorum. ya hiç duraksamadan bulanır mı bi mide??senağlama