Gebelikde bulantı ve kusma

7+5 oldum 2 hafta kadar mide bulantısı ve istahsizlik vardı ve dün kesildi böyle olan var mi ?

6 + 4 oldum, geçtiğimiz hafta 4 gün boyunca ne yersem yiyim hep istifra ettim sonra doktorum Metpamid verdi. Onu kullanıyorum şimdi, istifa edemiyorum ama çok bulantım var. En sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum

Arkadaşlar merhaba ben adetimin 18 günü catlatma ignesi oldum. Bu ikinci catlatma ignesiydi.iğneyi vurulduktan 19. Günü kahverengi a kintim geldi adet oluyorum sandım sali günü devamı gelmedi. Çarşamba çok az yine koyu kahverengi a kintim geldi ve kesildi. Bugün çok az kahverengi geldi ve akşam saatinde biraz kan biraz kahverengi akinti geldi yine su an kesildi. Bir kesiliyor bir geliyor. Ara ara çok nadir ağrım oluyor. Adet gunum de 2 gün geçmişti. Sizce üstüne görmüş olabilir miyim . Ben annemleri ziyarete gelmiştim yani şehir dışındayım doktoruma da danışmadan ama annemlerin bulunduğu yerde kadın doğuma randevu aldım durumumu izah edip kan testi istesem mi acaba erken mi. Annem rüyasında benim adet olduğumu görmüş bir de ertesi günü rüyasında bebek görmüş benim kucagimda kokusunu bile içime çektim dedi lütfen yardımcı olur musunuz. Üstüne görmeyasiyor san eğer bu şekilde mi olur. Ilk kızıma da üstün görme ile anlamıştım ama 4 sene oldu nasıl olduğunu unuttum. Böyle bir olayı yaşayan bilen yada arkadaşından duyan var mi

Mrb kızlar ben 8 haftalik hamileyim ama hiç bulantım yok normal yaşıyorum hamile değilmişim gibi sadece sık idrara çıkıyorum okadar normalmi bu
Normal tabi hic bulanti yasamayan cok insam var ne guzel sanslisin :) tahtaya vur poponu falan cimdikle :) aman olmasin bulanti 13 haftaa bitti halen gecmedi benim bulamti kusma

Merhabalar, 9 haftalık hamileyim. 17 yıldır gastrit rahatsızlığı yaşıyorum. hamilelik öncesi mideyle ilgili tetkik, ilaç kullanımı vb gereken herşeyi yaptım. benim kusma problemim hiç olmadı; ancak sabah kahvaltısından sonra midemde rahatsızlık ve biraz bulantı hissi oluştuğu için akşama dek tüm günüm bana zehir oluyor, ne yiyeceğimi şaşırıyorum. katı, tuzlu yiyecekler tercih ediyorum, akşamları meyve yiyorum. Doktorum, emedur'u çok kötü olduğum zamanlarda kullanmamı önerdi. Sizler mide bulantısı ve dolgunluk hissiyle nasıl başa çıkıyorsunuz, paylaşmanızı rica ediyorum..

benim de bulantim ve kusmam var 3 gündür farkettigim bisey var folbiolu sabah içiyordum o zaman bütün günüm zehir oluyordu bi kac gundur yatarken aliyorum sanki biraz daha iyiyim bulantı hissi yine var ama kusmam azaldı su icemiyorum en büyük problemim sem06

folidoce'u ben de sabahları alıyorum, crinone jel yani progesteron da bulantı yapabiliyor. 10 gün sonra bırakacağım jeli, merak ediyorum bulantim azalacak mi?..

folik asite ara verdiğim olmustu sirf bulantiyi tetikliyormu diye bakmak icin benim hic degistirmemisti. sakiz öneririm olips siyah renkte olan şeker öneririm eriği yeyin cekirdegini atmayin tadi bitene kdr oyaliyor. aç kalana kdr beklemeyin 3 saatte bir bsy yeyin. bunlari ben de gec keşfettim hala kullaniyorum da anca insan içine çıkabiliyorum

Hanımlar, mide bulantim tatildeyken geçti. Ankara'nin havası yaramıyor anlaşılan bana..yarin dönüyorum, umarım tekrar etmez. bir de şunu farkettim, folidoce ve crinone jel yatmadan önce kullandığımda bulantım olmuyor. size de önerim olsun..

Merhaba arkadaşlar ben 20haftalik gebey m ama gebeliği kabullenmek dim biraz yorucu bir gebelik oldu tansiyon düşüklüğü sebebini bilmediğim halsizlik titreme acil e gidip serum taktırma bayagi yordu beni ve sanki gebe değilde hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum kendimi arada sizleri okuyup motive oldum bugün de bende yazmak istedim.. evden dışarı hastaneye çıktım çoğunlukla alış veriş yapacak dışarı çıkacak çok Takatim ve cesaret m olmadı baş dönmesi baygınlık hissi oluyor.. Sizlern böyle sıkıntısı oldumu

Bnm baslarda olmustu.sanırım benimki bulantidan hicbirsey yiyemeyisimdendi.. ayaga kalkamiyordm halsizlijten ve tansiyon dusuklugunden.serum akinca biraz rahatliyordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…