Gebelikde bulantı ve kusma

Şu Allahın cezası ton balıklı pilav reklamı asmışlar ya her yere, billboardlara, totemlere, sağa sola.. Allahım gördükçe öğürüyorum, hayır tadını da bilmiyorum ama öyle tiksinti geldi ki bööğğ.. 5+3'üm bu arada.
Ewet ya bencede hic iştah kabartmiyo o reklam. Ben de yarin 6 haftalik olcam ama henuz bi bulanti kusma belirtim yok.

Şu Allahın cezası ton balıklı pilav reklamı asmışlar ya her yere, billboardlara, totemlere, sağa sola.. Allahım gördükçe öğürüyorum, hayır tadını da bilmiyorum ama öyle tiksinti geldi ki bööğğ.. 5+3'üm bu arada.
Kesinlikle katiliyorum bir o reklam birde sahin sucuk birde dominoss bir daha asla yemicem galibaaaaaa

Bende 8+5deyim ama hic bulantim yok sadece istahsizlik var yemekten sonra hafif ekşime normal mi bulantinin olmamasi yani kendimi hic hamile.gibi hissetmiyorum

bulantıdan mahvoldum resmen bittim tükendim :KK43: hiçbirşey ağzına koyamamak çok zor
su içmeye hasretim resmen kusmaktan boğazım mahvoldu çaresizim bulantı hapları serum hiçibişey işe yaramıyor ne yazık ki :KK43:(((((

Bende 8+5deyim ama hic bulantim yok sadece istahsizlik var yemekten sonra hafif ekşime normal mi bulantinin olmamasi yani kendimi hic hamile.gibi hissetmiyorum
Cnm merhaba.benimde bu haftaya kadar pek yoktu bulantim.bnde inanamiyirdum senin gibi.bu hafta bi basladi yataktan kalkamiyorum.kalktigim an banyoya kosuyorm.

Cnm merhaba.benimde bu haftaya kadar pek yoktu bulantim.bnde inanamiyirdum senin gibi.bu hafta bi basladi yataktan kalkamiyorum.kalktigim an banyoya kosuyorm.
Allah yardimciniz olsun canim yani anormal bisey olmasin da herseye raziyim insallah saglikla tamamina erdirsin rabbim isteyen de herkese nasip etsin

bulantıdan mahvoldum resmen bittim tükendim :KK43: hiçbirşey ağzına koyamamak çok zor
su içmeye hasretim resmen kusmaktan boğazım mahvoldu çaresizim bulantı hapları serum hiçibişey işe yaramıyor ne yazık ki :KK43:(((((

Seni cok iyi anliyorum canim ayni dirumdayim 13 haftalik olduk hala bulanti kusma devam hatta su yaziyi yazarken bir anda banyoya kostum yani dusun :,(
2 gun once oglen 12den aksam 8 e kadar acilde 4 serum yedim kolumda serum 3 defa kustum. Demekki dedim ilac milac hikaye birdaha acile gitmeme karari aldim. Zofer iciyordum onu da artik icmiyorum cunku icsemde ayni icmesemde ayni :KK43: bakalim 16. Haftayi bekliyorum gececek insallah. Sanada allah sabir versin.. insallah bir an once gecer canim. :KK43:

Kızlar Merhaba. Benim de 12 hafta bitti.hiç geçmeyecek zannediyordum bulantı kusmaları. Her gun surekli kusuyordum.3 hafta rapor aldim hep yattim evde.Ama hafifliyo inanin bana.sabirli olun başka çaremiz yok.çok şükür şu an daha iyiyim

11+5 deyim çalışıyorum ve işyerinde yemekhaneye giremiyorum girmemle wc ye koşup çıkarmam bir oluyor.
Öğlenleri aç kalıyorum yada ıvır zıvır atıştırıyorum. Bu ne zamana kadar gidicek çok zor bir durum kendimi geçtim hiçbirşey yiyemediğimden bebişi besliyemiyorum. Şimdilik küçük benden istediği besini alıyor ama büyüdükçe nasıl beslicem bilmiyorum. Allah hepimize yardım etsin. Hiç geçmicek sanki özellikle kokular :KK61:

Hepsi gecicek bayanlar benim de hamileliğim 6. Haftasında bir anda başladı ve 14. Haftaya kadar devam etti. Zor da olsa kendinize iyi gelecek şeyi kendiniz bulmaya çalışın. Mesela bana eşim dışarıdan tavuk suyu çorba getiriyordu iki üç günde bi onu icebiliyordum. Salçasiz, sogansiz, baharatsiz.. sabahları yağsız tost. Artık çıkartmak tan başım ağrıyor du, gözlerim yerinden çıkacak sanıyordum... yaz dönemine denk gelmisti o zamanlar, eşimle tatile gittik, bana gerçekten çok iyi geldi. Otelde çok rahat yemek yiyebildim, eve dondugumuzde de düzelme ye başladım. Yani eğer yapabiliyorsaniz bir kaç günlüğüne bir yerlere gidin, insan kendi evinden tiksiniyor çünkü

11+5 deyim çalışıyorum ve işyerinde yemekhaneye giremiyorum girmemle wc ye koşup çıkarmam bir oluyor.
Öğlenleri aç kalıyorum yada ıvır zıvır atıştırıyorum. Bu ne zamana kadar gidicek çok zor bir durum kendimi geçtim hiçbirşey yiyemediğimden bebişi besliyemiyorum. Şimdilik küçük benden istediği besini alıyor ama büyüdükçe nasıl beslicem bilmiyorum. Allah hepimize yardım etsin. Hiç geçmicek sanki özellikle kokular :KK61:

Ben 7. haftadayım, aynı durumdayım. Yemekhaneye giremiyorum sürekli kusuyorum, midemde hiçbir şey durmuyor. Hep açım, yemekleri düşünmek bile midemi bulandırıyor. Yatak odamın kokusundan, kocamın kokusundan, herşeyden herkesten tiksindim. İşkence çekiyorum resmen :KK43:

Ben 7. haftadayım, aynı durumdayım. Yemekhaneye giremiyorum sürekli kusuyorum, midemde hiçbir şey durmuyor. Hep açım, yemekleri düşünmek bile midemi bulandırıyor. Yatak odamın kokusundan, kocamın kokusundan, herşeyden herkesten tiksindim. İşkence çekiyorum resmen :KK43:
Cnm bizde 9 haftaligiz.uzun suredir kusuyordum.sirf bu yuzden isten ayrildim.2 gundur cok sukur iyiyim.biraz sabir ,inan geciyo.2 gundur onume gelen herseyi yiyiorm sirf kustugum gunlere inat:)) en kisa zamanda gecer ins senin bulantilarinda.

Kizlar merhaba

Ben 14. Haftadayim 3 gun once siddetli bulanti kusmadan ( gunde 8 10 defa kusuyordum). 2 gun hastaneye yattim cunku yaklasik 1 hafta hicbir sey yiyemedim. Toplamda 6 kg verdim hastanede surekli serum ve 4 saatte bir zofer ile tedavi gordum. Simdi evdeyim 6 saatte bir zofer iciyorum pazartesi gunu 8 saate 1 e dusurucem sonrada 12 saate 1 e ama cok cok sukur suan hic kusmam yok gene tiksindigim seyler var ama az az yemek yiyebiliyorum. Ayrica dr um protein bi sure yeme dedi bulantilarim gecene kadar daha cok bulandirir dedi. Iste boyle cok cok kotuyseniz kesinlikle hastaneye yatmayi talep edin kendinize yazik etmeyin.
Hepimize allahh sabir versin.

Benimde ilk 3 ay bulantim yok denecek kadar az sekilde oldu kusmam olmadi su an ikinci 3 aydayim fakat 4 5 seferdir sabahlari yesil su kusuyorum asiri derece de kalp carpintim var acaba doktora gitmelimiyim ciddi bisey olabilir mi ilk gebeligim. Ayrica troidler az calistigi zaman veya kansizlik oldugu zmn carpinti olurmus ama benim ikiside normaldi

Benimde ilk 3 ay bulantim yok denecek kadar az sekilde oldu kusmam olmadi su an ikinci 3 aydayim fakat 4 5 seferdir sabahlari yesil su kusuyorum asiri derece de kalp carpintim var acaba doktora gitmelimiyim ciddi bisey olabilir mi ilk gebeligim. Ayrica troidler az calistigi zaman veya kansizlik oldugu zmn carpinti olurmus ama benim ikiside normaldi

Bence gitmeseniz de arayip doktorunuza danisin o zaten sizi yonlendirecektir

kızlar merhaba bende 6+5 günlük hamileyim çift kesem vardı birinin kalbi oluşmuş sesi duyamadk birininde oluşmak üzere dedi doktorum geçen çarşambaydı kontrolüm 4.haftadan başlamıştı midem bulantım 2 kerede kustum ama sabahları kafamı kaldıramıyodum bulantıdan bişey yiyemiyodum ama 6.haftaya girdik bulantılar bi anda kesildi ama kokulara karşı hala hassasım acaba bebeklerden birine bişey mi oldu çok korkuyorum kontrolümde yarın aklım hep onlarda :KK43: benim gibi olan var mı

kızlar merhaba bende 6+5 günlük hamileyim çift kesem vardı birinin kalbi oluşmuş sesi duyamadk birininde oluşmak üzere dedi doktorum geçen çarşambaydı kontrolüm 4.haftadan başlamıştı midem bulantım 2 kerede kustum ama sabahları kafamı kaldıramıyodum bulantıdan bişey yiyemiyodum ama 6.haftaya girdik bulantılar bi anda kesildi ama kokulara karşı hala hassasım acaba bebeklerden birine bişey mi oldu çok korkuyorum kontrolümde yarın aklım hep onlarda :KK43: benim gibi olan var mı
Cnm,bulanti kisiden kisiye degisiyo.4 hafta yattim bnde .2 hafta oncede tik diye kesildi kusmalarim.kokulardan tiksinmem hala var.bnde cok korkmustum senin gibi ama pazartesi bebisimi gayet iyi gorduk.sakin ol,dua et.allahim ins kucagina almayi nasip eder ins.iyi haberlerini bekliyorum.

X