- 3 Mayıs 2011
- 363
- 19
gerçekten hamile kalmazsın.4 kat çamaşırdan geçen sperm daha icat edilmedi.
bu korkuyla ertesi günü haplarına ihtiyaç duyacak şeyler de yapmazsın sanırım artık.
Bu korkuyla daha el ele bile tutuşmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten hamile kalmazsın.4 kat çamaşırdan geçen sperm daha icat edilmedi.
bu korkuyla ertesi günü haplarına ihtiyaç duyacak şeyler de yapmazsın sanırım artık.
korkacağın şeyi ne diye yapıyorsun o vakit..rahatlamasın için miçin sonra tekrarını getirirsin her ay korkularınla mı uğraşalım yani...ya da bu kadar meraklısınız ve de sözlüsünüz neyi bekliyorsunuz madem aceleniz var evlenin hey Allahım yarabbim.Gerçekten içimi rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var, makaraya değil gülüm
Ertesi gün hapını araştırdım. Onu içip hamile kalanları da okuyunca çok panikledim.
Gerçekten mümkün değil, değil mi?
Norvelo artık üretilmiyor nasıl kullanıyorsun üretilmeyen hapı?
korkacağın şeyi ne diye yapıyorsun o vakit..rahatlamasın için miçin sonra tekrarını getirirsin her ay korkularınla mı uğraşalım yani...ya da bu kadar meraklısınız ve de sözlüsünüz neyi bekliyorsunuz madem aceleniz var evlenin hey Allahım yarabbim.
Ertesi gün hapını araştırdım. Onu içip hamile kalanları da okuyunca çok panikledim.
Gerçekten mümkün değil, değil mi?
Norvelo artık üretilmiyor nasıl kullanıyorsun üretilmeyen hapı? Sen dalga geçiyorsun da yemezler...
Çoook teşekkür ederim cevabınız için..
İnternette araştırdım giysiden temas ettiyse kalınabilir diyordu. Ama dediğiniz gibi 4 kat geçince akışkanlığı kalmamıştır değil mi?
lütfen sen dalga geçme emi olur mu
internetten maşallah herşeyi araştırmışın be güzelim
bird hamile nasıl kalınır onu araştırsaydın ya
evlenicen hem öğrenmiş olursun hemde merakın giderdi
buraya böyle cahice konu açıp dalga konusu olmazdın
Lütfen bir daha ertesi gün hapı kullanma çünkü tüm hormonlarını mahvediyor yan etkisi çok fazla .. Sözlü bile olsan kendini kullandırma .. Adam olsun beklesin seni böyle abuk subuk durumlara düşürmesin ayrıca gelin ata binmiş ya kısmet demiş yarın ne olacağı belli değil lütfen ama lütfen çok dikkatli ol
ciddi misiniz? hiçbir hap yok mu artık yoksa sadece o mu?Norvelo artık üretilmiyor nasıl kullanıyorsun üretilmeyen hapı? Sen dalga geçiyorsun da yemezler...
Olur da geçmiyorum zaten :)
Yanlış anlama sakın sadece korktuğunu hissettim ve çok üzüldüm .. İnşallah hamile dğilsindirEvet bir hata yaptım ve hatamdan ders almaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.