gebelik

Hayır, bebeğin tutunduğu yere ulaşman imkansız. Vajinaş muayenede bile doktor o kısma sokamıyor aleti, rahim ağzına kadar ulaşıyor ultrason. Acilen doktora git. Yaran var büyük ihtimalle

Telafisi güç birşey oluncaya kadar herzaman erken tedbir almalıyız bence gidip muayene ol ilaçlama bişeyse hemen hallolur vakit geçirirsen olmaz . Belkide bişey değildir canım yimese tedbir olsun

selam servixtir o bence yinede bi doktora görünmen gerekir tabiki vajinanın içi nemli bir ortam yani yaranın sert olması gibi bir ihtimal yokmuş gibi geldi bana ayrıca çok tepki veren dostlarım edepsiz olmak istemiyorum ama hiç mi mas****yon yapmadınız?

arkadaşlar benimde bi sorum olacak regl olmadan 5 gün önce bi ilişkim olmuştu doğum kontrol hapı kullanıyordum ama o dönem düzenli alamadım son ilişkimden sonra ertesi gün hapı kullandım haptan 1.5 gün sonra kanamam oldu 4 gün sürdü ama bu ay reglim gecikti mide bulantım baş dönmem göğüslerde hassasiyet yok vajinal iltihap var ama duygu değişimleri sık idrara çıkma bel bölgemde ağrı var sizce hamile miyim?

Pardonda herkes yapacak diye bişey yok mas...yon konu sahibesi arkadaş eline değenin ne olduğunu bilmem ama o bölge çok hassas ve mikroba açık bölge olduğu için kurcalmanı önermem biran önce doktora gitmelisin bencede..

elbette yok ama yoğun tepki vermeninde anlamı yok her kadın kendini o ve ya bu şekilde keşfetmelidir ben yaptığı doğru demedim tepki verilecek biişey yok dedim zamanında bu kadar aptalca yetiştirilmeseydik zaten genç kızlar kızlarımız kadınlarımz hayatımızı n bir döneminde acemi balık gibi dolanmazdık.. servix olduğunu düşünmemin nedeni bir dönem üreme dersi almış olmamdandır yani tutupta kimseye elinin orda olması bu normal demedim neyse maksat tat kaçırmak olsun.

Bana kalırsa adet göstergesi cocuk olunca yukarı toplanır Regli olacağında aşşağı sarkar internette bi cok yazı var okuyun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…