Evet noldudaYaş 17 mi
Çocuk gelinsin yaniEvet nolduda
Benim sordugum soruya cevap vericekmisiniz vermiycekseniz iyi gecelerÇocuk gelinsin yani
Yo biraz daha ergenliğine üzülücem ve yaşayacaklarına...Benim sordugum soruya cevap vericekmisiniz vermiycekseniz iyi geceler
Merhaba Arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim 1 aydır falan iç çamaşırıma su gibi akıntı geliyor yani resmen su dökmüş gibi kuruyunca da sarı renge dönüşüyor bebegimin suyu falandır diye korkmaya başladım bu aralar sizdede oldumu
Herkes kendi işine baksın ben böyle mutluyum sizi alakadar etmez benim hayatımYo biraz daha ergenliğine üzülücem ve yaşayacaklarına...
Hamileyim dediğime göreSadece merak ettim evlimisin ?
Herkesi eder. Aynı toplumda yaşıyoruz. Hemcinslerimin mutlu ve global mantık çercevesinde yaşamasını çok isterim.Herkes kendi işine baksın ben böyle mutluyum sizi alakadar etmez benim hayatım
Tamam . Bir sorun yok sadece ilk kez erken bi yaşta evli birini duyunca şaşırdım.Hamileyim dediğime göre
Ben böyle mutluyum hanımefendi neyin tartışması bu anladım bende herkes gibi bı soru sordum neden bu kadar uzattinizHerkesi eder. Aynı toplumda yaşıyoruz. Hemcinslerimin mutlu ve global mantık çercevesinde yaşamasını çok isterim.
Üzülmeye devam ediyorum sen konustukça çünkü.Ben böyle mutluyum hanımefendi neyin tartışması bu anladım bende herkes gibi bı soru sordum neden bu kadar uzattiniz
Tamam . Bir sorun yok sadece ilk kez erken bi yaşta evli birini duyunca şaşırdım.
Etrafimda da hiç olmayınca
Tabi hakkında hayırlısı olsun.
Peki akıntı çok mu ?
Detaylı anlatta bari yardımcı olalım.?Neyse iyi geceler
Gittim doktora söylemedim geçer diye pazartesi gidicem bu sefer soyliycem ara ara oluyordu zatenBir aydır doktor kontrolüne gitmedin mi?
Yardımcı olmak yerine benim hayatımı sorguluyorsunuzDetaylı anlatta bari yardımcı olalım.?