Gebelik

Gittim doktora söylemedim geçer diye pazartesi gidicem bu sefer soyliycem ara ara oluyordu zaten
Bak en ufak değişimi söylemen lazım ve beklememeliydin asla. Su az az gelmez. Belli ki enfeksiyon olmuş. Bu bebeğin gelişimini de olumsuz etkiler malesef. Doktorunun numarasını al bir şey olursa sor.

Bak en ufak değişimi söylemen lazım ve beklememeliydin asla. Su az az gelmez. Belli ki enfeksiyon olmuş. Bu bebeğin gelişimini de olumsuz etkiler malesef. Doktorunun numarasını al bir şey olursa sor.
Zaten idrar testi verdim doktor fitil ve toz bir ilaç verdi geçmedi hamile olduktan sonra iltihap bu kadar çoğaldı

Zaten idrar testi verdim doktor fitil ve toz bir ilaç verdi geçmedi hamile olduktan sonra iltihap bu kadar çoğaldı
Bazı insanlarda geçmiyor evet o zaman daha yuksek doz ilaclara geçilir. Enfeksiyon istenmez gebelikte.

Merhaba Arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim 1 aydır falan iç çamaşırıma su gibi akıntı geliyor yani resmen su dökmüş gibi kuruyunca da sarı renge dönüşüyor bebegimin suyu falandır diye korkmaya başladım bu aralar sizdede oldumu
17 yaşında misin gerçekten

Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var aile hekimliğinde veya hastanede bi tahlil ver

X