Bak en ufak değişimi söylemen lazım ve beklememeliydin asla. Su az az gelmez. Belli ki enfeksiyon olmuş. Bu bebeğin gelişimini de olumsuz etkiler malesef. Doktorunun numarasını al bir şey olursa sor.Gittim doktora söylemedim geçer diye pazartesi gidicem bu sefer soyliycem ara ara oluyordu zaten
Zaten idrar testi verdim doktor fitil ve toz bir ilaç verdi geçmedi hamile olduktan sonra iltihap bu kadar çoğaldıBak en ufak değişimi söylemen lazım ve beklememeliydin asla. Su az az gelmez. Belli ki enfeksiyon olmuş. Bu bebeğin gelişimini de olumsuz etkiler malesef. Doktorunun numarasını al bir şey olursa sor.
Sorgulamak değil amacım.Yardımcı olmak yerine benim hayatımı sorguluyorsunuz
Düzenli gidiyorum hepSorgulamak değil amacım.
Şaşırdım sadece başka bir şey yok.
ihmal etme kontrollerini
Umarım kötü bir sorun yoktur.
Bazı insanlarda geçmiyor evet o zaman daha yuksek doz ilaclara geçilir. Enfeksiyon istenmez gebelikte.Zaten idrar testi verdim doktor fitil ve toz bir ilaç verdi geçmedi hamile olduktan sonra iltihap bu kadar çoğaldı
Arkadaşın dediği gibi mikrobik enfeksiyon tarzı bir şeydir muhtemelen .Düzenli gidiyorum hep
Geçtiğimiz pazartesi gittim cinsiyeti öğrendim 3 lü test verdim doktor ultrasonla bakarken sorun var falan demedi ama gittiğimde söyleyim belki başka ilaç verirBazı insanlarda geçmiyor evet o zaman daha yuksek doz ilaclara geçilir. Enfeksiyon istenmez gebelikte.
Söyle mutlakaGeçtiğimiz pazartesi gittim cinsiyeti öğrendim 3 lü test verdim doktor ultrasonla bakarken sorun var falan demedi ama gittiğimde söyleyim belki başka ilaç verir
KızCinsiyeti ne ?
Tebrik ederim.
Amin inşallahTebrik ederim.
inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.
17 yaşında misin gerçektenMerhaba Arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim 1 aydır falan iç çamaşırıma su gibi akıntı geliyor yani resmen su dökmüş gibi kuruyunca da sarı renge dönüşüyor bebegimin suyu falandır diye korkmaya başladım bu aralar sizdede oldumu
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var aile hekimliğinde veya hastanede bi tahlil ver