- 17 Kasım 2022
- 17
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Mervenurr15
-
İnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz çok heveslendikYanıltma payı çok ama bu bariz belli olduğu bebek var
Bence varİnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz çok heveslendik
İnşallahBence var
Darısı bizeİnşallah
İnşallah canımDarısı bize
Farklı marka ama aynı icinin paketi icinden cikanlar muadil gibi galiba2 farklı marka sonuçta, bence de var
evet canım bariz gözüküyorr hayırlı olsun rabbim bana isteyenlere nasip etsinGebelik varmı bende de acaba
Ayy gerçekten mi 2 yıldır uğraşıyoruz kan tahlili de verdim sonucu bekliyorum inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsinevet canım bariz gözüküyorr hayırlı olsun rabbim bana isteyenlere nasip etsin
Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bende böyle güzel bir sonuç alırımKızlar kan testi sonucum 42.3 cıktı doktor hamilelik var dedi
İnşallah güzel haberler alırsın canım bizede haber verAyy gerçekten mi 2 yıldır uğraşıyoruz kan tahlili de verdim sonucu bekliyorum inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin
İnşallah. Alır almaz haber veririm inşallah vardırİnşallah güzel haberler alırsın canım bizede haber ver
Insallah sende guzel sonuc alirsinÇok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bende böyle güzel bir sonuç alırım
İnşallahInsallah sende guzel sonuc alirsin
sonuç çıktımııİnşallah. Alır almaz haber veririm inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?