aşım kaç ne kadardır evlisin ve test yaptıysanda en son ne zaman yaptın . Ben yarın acile gtcm kanda baktırcam hadi hayırlısıKeç gün gecikme varsence neden negatif (((
Keç gün gecikme varsence neden negatif (((
Canım bi test yapsana senn20 gün gecikme az değil. Anlamadım gitti inşallah hayırlısı olur :)
Canım bugün test yaptım sonuç negatif . kanda baktırıcam artık pzrtsCanım bi test yapsana senn
Haber ver bende yarın sabah gidicem 7 buçuktaCanım bugün test yaptım sonuç negatif . kanda baktırıcam artık pzrts
fNe yaptın test yaptırdınmı sonuç ne
Benim de vu ay 5 inde olmam gerekiyordu olmadım ve teste negatif cıktı anlamaicmMerhaba tam 20 gündür adet gecıkmem var iki defa test yaptım fakat negatif sonuç... Bir sorun ve sıkımtımda yok sinir stres te yaşamıyorum . akıntı var , kasıklarda batmalar var bazen şiddetli oluyor . çok umutluydum ama az önce resmen yıkıldım pazartesi Dr. Gideceğim artık :'( :'( böyle bir durumla karşılaşan varmı.
Canım merhaba benimde ara kanama olduydu snra adet gelcek bekle dedi doltor tarlusal vermisti bekledim adet gelmedi 3 gun once beta bakdırdım negatif iyice şişmiştim artık goguslerim felan adet olcam heralde derken bidaha beta bakdırdım hamileyim :) senin 20 gun gecmis bence devam ederse bidaha bakdır betaMerhaba tam 20 gündür adet gecıkmem var iki defa test yaptım fakat negatif sonuç... Bir sorun ve sıkımtımda yok sinir stres te yaşamıyorum . akıntı var , kasıklarda batmalar var bazen şiddetli oluyor . çok umutluydum ama az önce resmen yıkıldım pazartesi Dr. Gideceğim artık :'( :'( böyle bir durumla karşılaşan varmı.
evet yumurtlama zamanın 1 hafta üst üste yada gün aşırı ilişki olsun. rabbim nasip eder insallah isteyen herkese deMerhaba kızlar ben vajinismusu adetim bittigi gunun ertesi yendim ve esim icime bosaldı bugun besinci gun 2 3 gündür kasıklarımda agrılar oluyor ve sumuk gibi beyaz bi akıntı var acaba yumurtlama donemi akıntısı olabilir mii
Amin insallah canım bide dunden beri bas agrısı falan varevet yumurtlama zamanın 1 hafta üst üste yada gün aşırı ilişki olsun. rabbim nasip eder insallah isteyen herkese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?