afilim senin cinsiyet belli oldu muDaha yolun basindasin stres yaparsan hamileligi ötelemis olursun .Dusunmezsen isin kolaylasir .
Hayir canim daha ogrenmedik.afilim senin cinsiyet belli oldu mu
benimki 13. haftada ogrendik kiz oldugunu☺Hayir canim daha ogrenmedik.
Hayirli olsun tatilde oldugum icin 13 15 arasi gidemeyecegim dr a canim degilse ben de meraktan ölüyorumbenimki 13. haftada ogrendik kiz oldugunu☺
Canım aynısı banada oldu senin durumundayim ve gebelik için kan verdim 15 dk sonra sonucum cikicak on bekliyorum suanarkadaşlar merhabalar sizlere bir sorum olucak . Ben 20 yaşındayım 1 senelik evliyim ve daha 3 aydır çocuk düşünüyoruz fakat ben kafama çok takıyorum bir türlü atamıyorum ve her belirtiyi hamileliğe yoruyom . Mesela ben 5 ocak 2018 de adet gördüm 19 yumurtlama günüm ve bi hafta önce başladık çalımlara 2 gün arayla bugün 22 si ve ben bişey farkettim akıntım çoğaldı ve belli belirsiz ufak bi kana rasladım peçetede yani soruyorum size bana yardımcı olurmusunuz ?
Yerleşme kanaması olabilir stres yapmaarkadaşlar merhabalar sizlere bir sorum olucak . Ben 20 yaşındayım 1 senelik evliyim ve daha 3 aydır çocuk düşünüyoruz fakat ben kafama çok takıyorum bir türlü atamıyorum ve her belirtiyi hamileliğe yoruyom . Mesela ben 5 ocak 2018 de adet gördüm 19 yumurtlama günüm ve bi hafta önce başladık çalımlara 2 gün arayla bugün 22 si ve ben bişey farkettim akıntım çoğaldı ve belli belirsiz ufak bi kana rasladım peçetede yani soruyorum size bana yardımcı olurmusunuz ?
Bende yokmuş bu arada <5,00 çıktıYerleşme kanaması olabilir stres yapma
Emin miydi doktor peki?Yoksa ihtimal mibenimki 13. haftada ogrendik kiz oldugunu☺
Canım sonucun neeeeCanım aynısı banada oldu senin durumundayim ve gebelik için kan verdim 15 dk sonra sonucum cikicak on bekliyorum suan
İyide 5 gebelik var demekBende yokmuş bu arada <5,00 çıktı
canım bende beklemedeyim belirtiler aynı?????kimse yokmu
Keç gün gecikme varCanım ben
canım bende beklemedeyim belirtiler aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?