• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Gebelik

• Kadın

OY: 8 100,0%
  • Erkek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
Merhaba tam 20 gündür adet gecıkmem var iki defa test yaptım fakat negatif sonuç... Bir sorun ve sıkımtımda yok sinir stres te yaşamıyorum . akıntı var , kasıklarda batmalar var bazen şiddetli oluyor . çok umutluydum ama az önce resmen yıkıldım pazartesi Dr. Gideceğim artık :'( :'( böyle bir durumla karşılaşan varmı.
Benim de vu ay 5 inde olmam gerekiyordu olmadım ve teste negatif cıktı anlamaicm

Merhaba tam 20 gündür adet gecıkmem var iki defa test yaptım fakat negatif sonuç... Bir sorun ve sıkımtımda yok sinir stres te yaşamıyorum . akıntı var , kasıklarda batmalar var bazen şiddetli oluyor . çok umutluydum ama az önce resmen yıkıldım pazartesi Dr. Gideceğim artık :'( :'( böyle bir durumla karşılaşan varmı.
Canım merhaba benimde ara kanama olduydu snra adet gelcek bekle dedi doltor tarlusal vermisti bekledim adet gelmedi 3 gun once beta bakdırdım negatif iyice şişmiştim artık goguslerim felan adet olcam heralde derken bidaha beta bakdırdım hamileyim :) senin 20 gun gecmis bence devam ederse bidaha bakdır beta

Merhaba kızlar ben vajinismusu adetim bittigi gunun ertesi yendim ve esim icime bosaldı bugun besinci gun 2 3 gündür kasıklarımda agrılar oluyor ve sumuk gibi beyaz bi akıntı var acaba yumurtlama donemi akıntısı olabilir mii

Merhaba kızlar ben vajinismusu adetim bittigi gunun ertesi yendim ve esim icime bosaldı bugun besinci gun 2 3 gündür kasıklarımda agrılar oluyor ve sumuk gibi beyaz bi akıntı var acaba yumurtlama donemi akıntısı olabilir mii
evet yumurtlama zamanın 1 hafta üst üste yada gün aşırı ilişki olsun. rabbim nasip eder insallah isteyen herkese de

Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm

Back