• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Gebelik

• Kadın

OY: 8 100,0%
  • Erkek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8

Jaguarxc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
246
59
98
arkadaşlar merhabalar sizlere bir sorum olucak . Ben 20 yaşındayım 1 senelik evliyim ve daha 3 aydır çocuk düşünüyoruz fakat ben kafama çok takıyorum bir türlü atamıyorum ve her belirtiyi hamileliğe yoruyom . Mesela ben 5 ocak 2018 de adet gördüm 19 yumurtlama günüm ve bi hafta önce başladık çalımlara 2 gün arayla bugün 22 si ve ben bişey farkettim akıntım çoğaldı ve belli belirsiz ufak bi kana rasladım peçetede yani soruyorum size bana yardımcı olurmusunuz ?

Daha yolun basindasin stres yaparsan hamileligi ötelemis olursun .Dusunmezsen isin kolaylasir .

daha yaşın çok genç, stres yapma akışına bırak elbette olur merak etme. doğru zamanı bekliyor.

arkadaşlar merhabalar sizlere bir sorum olucak . Ben 20 yaşındayım 1 senelik evliyim ve daha 3 aydır çocuk düşünüyoruz fakat ben kafama çok takıyorum bir türlü atamıyorum ve her belirtiyi hamileliğe yoruyom . Mesela ben 5 ocak 2018 de adet gördüm 19 yumurtlama günüm ve bi hafta önce başladık çalımlara 2 gün arayla bugün 22 si ve ben bişey farkettim akıntım çoğaldı ve belli belirsiz ufak bi kana rasladım peçetede yani soruyorum size bana yardımcı olurmusunuz ?
Canım aynısı banada oldu senin durumundayim ve gebelik için kan verdim 15 dk sonra sonucum cikicak on bekliyorum suan

Yerleşme kanaması olabilir stres yapma

Herşey olabilir adetini bekle inş. Yerleşme kanamasidir

Merhaba tam 20 gündür adet gecıkmem var iki defa test yaptım fakat negatif sonuç... Bir sorun ve sıkımtımda yok sinir stres te yaşamıyorum . akıntı var , kasıklarda batmalar var bazen şiddetli oluyor . çok umutluydum ama az önce resmen yıkıldım pazartesi Dr. Gideceğim artık :'( :'( böyle bir durumla karşılaşan varmı.

Back