• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik yok ama anlamış değilim

elif190

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
1
0
1
25
Merhaba kızlar reglimin üzerinden 3 geçti oldum ve bitti ben hasta oldum grip ve ağır geçirdim miğde bulantısı oldu sigarayı bıraktım koku hassasiyetimden dolayı türk kahvesinide keza iki gün önce yaptım çok az silikti dün ard arda yaptım bakar mısınız kan verdim ama çıkmadı çok üzüldüm 😥
IMG_20250213_180939.jpg

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-13-23-44-07-124_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2025-02-13-23-44-07-124_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba kızlar reglimin üzerinden 3 geçti oldum ve bitti ben hasta oldum grip ve ağır geçirdim miğde bulantısı oldu sigarayı bıraktım koku hassasiyetimden dolayı türk kahvesinide keza iki gün önce yaptım çok az silikti dün ard arda yaptım bakar mısınız kan verdim ama çıkmadı çok üzüldüm 😥Eki Görüntüle 3544333
Sizi endişendirmek istemem ama 3 ayrı test yaptığınız için söylüyorum . Bazı hastalıklar ki tam bilmiyorum araştırın isterseniz idrardaki betahcg değerini yükseltir. Testlerde pozitif almanızın sebebi bu rahatsızlıklar sebebiyle de olabilir bir dahiliye ye yada artık hangi birim bakıyor gidip bu durumu bir araştırın isterseniz

Back