Merhaba kızlar. Bugün 8+6'yız. Son 3 gündür yirmilik dişim resmen diş etimi yırtarak baş vermeye başladı. Daha önce de olurdu ama geçerdi kendi kendine. Zamanında bu dişi aldırmadigim için o kadar pişmanım ki... Uzun süredir sessiz kalan diş ne şanstır ki hamileyken çıkmaya karar verdi... Bu tarz bir şey yaşayan var mı? Çözüm olarak ne yaptınız?
Merhaba, aynısını 10 haftalıkken yaşadım, 20.’lik dişim resmen diş etimi yarmıştı, daha fazla dayanamayıp doktorumdan özel izin yazısını alarak operasyon ile çektirdim, ağrı kesici kullanmadım, ağrıdı tabi ama sonra rahatladım, dişin enfeksiyonu vs cocuk için cok daha zararlı.
Merhaba kızlar. Bugün 8+6'yız. Son 3 gündür yirmilik dişim resmen diş etimi yırtarak baş vermeye başladı. Daha önce de olurdu ama geçerdi kendi kendine. Zamanında bu dişi aldırmadigim için o kadar pişmanım ki... Uzun süredir sessiz kalan diş ne şanstır ki hamileyken çıkmaya karar verdi... Bu tarz bir şey yaşayan var mı? Çözüm olarak ne yaptınız?
Dis enfeksiyonu hamilelikte kötü şeylere sebep diye duymuştum
O yüzden diş doktoruna gittim, hamile olduğumu söyleyince antibiyotik vermişti hamilelerin kullanabilecegi bir antibiyotikmis.
Geçmezse röntgen için kadin dogum doktorundan izin belgesi al getir demisti .
Antibiyotik ile ağrım geçti
İnşallah geri başlamazsa iyi şimdilik
Merhaba, aynısını 10 haftalıkken yaşadım, 20.’lik dişim resmen diş etimi yarmıştı, daha fazla dayanamayıp doktorumdan özel izin yazısını alarak operasyon ile çektirdim, ağrı kesici kullanmadım, ağrıdı tabi ama sonra rahatladım, dişin enfeksiyonu vs cocuk için cok daha zararlı.
Dis enfeksiyonu hamilelikte kötü şeylere sebep diye duymuştum
O yüzden diş doktoruna gittim, hamile olduğumu söyleyince antibiyotik vermişti hamilelerin kullanabilecegi bir antibiyotikmis.
Geçmezse röntgen için kadin dogum doktorundan izin belgesi al getir demisti .
Antibiyotik ile ağrım geçti
İnşallah geri başlamazsa iyi şimdilik
Herhangi bir enfeksiyon yok gibi şimdilik ışıkla baktım. Sadece orada diş baş verdiği için biraz şişlik var. Daha önce de böyle çıkıp çıkıp kaybolduğu oldu. Siz kaç haftalıkken gittiniz diş hekimine? Kendi doktorumla da bir konusucam sanırım
Herhangi bir enfeksiyon yok gibi şimdilik ışıkla baktım. Sadece orada diş baş verdiği için biraz şişlik var. Daha önce de böyle çıkıp çıkıp kaybolduğu oldu. Siz kaç haftalıkken gittiniz diş hekimine? Kendi doktorumla da bir konusucam sanırım
Enfeksiyonu öyle bakarak göremezsiniz ama bence
Dis doktorlari tedavi uygulayacaklari diste,öncesinde enfeksiyon olup olmadığını anlamak için röntgen ile bakmıyorlar mi ?
19 20 haftalık gibi olabilir
İhmal etmeden doktorunuza danışın bencede
İnşallah biran önce geçer
Merhaba ben de yaşadım ilk hamileliğimde. Doğumdan sonra tamamen çıktı bile. Diş hekimine gittim emzirdiğim için anestezi vs veremeyiz dediler çektiremedim. Şimdi yine hamileyim yine çektiremeyeceğim. Birkaç farklı Dr yorumu aldım. Bir kısmı 'yirmilik diş diğerlerine zarar vermeden öylece duruyorsa kalsın' dedi. Bir kısmı da 'yirmilik diş gereksizdir alınmalıdır' dedi. Yani net bir karara varamadım aman dursun öyle dedim zaten yapacak bir şey yok. Kalsiyum deposuyla ilgili bir durum galiba hep gebelikte görülen bir durum bu.