- 11 Eylül 2022
- 63
- 15
- 28
- Konu Sahibi pembebuluut
Gebelik düşünenler ve sigara kullanan hamiş adayları nasıl bırakacağız bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimCanım b
ana tamamen bitkiseli verildi
Hani o iğrenc his gelir ya canım çeker tam o sırada arıyorsun bitane ağzına rahatlatıyor az da olsa
En iyisi eczaneye git ve gebe olduğunu da söyle onlar sana en doğrusunu verir
bırakcaksan pat dıye kesmen lazım. azaltırsan olmaz o iş: ıradem saglammıs heralde ne bıleyım cocuk hep ıstedım de esım istediği gıbı bı bıraktım 1.5 paket ıcerdım. 10bucuk yıl içmişim su an 4 yıl olmus ne ozenırım ne bıdaha baslarım tıksınıyorum boguluyorum..ılk 40 gun mudur nedir bi sınır var onu atlatınca bi rahatlıyosun :) şekerde de oyle. ınsan bısılerın yanına ıcmeye alısıyo da ondan bırakamıyo. kahve ıcerken sıgara. yok oyun oynarken sıgara. yok bı mekana oturdum sohbetle aklına sıgara gelır neden hepsını paket halınde yasamıssın :) aslında olaya karsı yoksunluk cekılıyo sıgaranın bagımlılıgı bı kac hafta ıcmezsen bıtıyo. bıraktıgımda sey demıstım gunum sıgaraymıs sımdı o yok sevgılımden ayrılmısım gıbı bı ekslıklıgım var bısıyle doldurmam lazım falan bı örgu ugrasına basladım . zaten yemek yemeye bıle kalkmaz oldum unutturdu:) senın iş sıkıntı ama yanında onu yerını doldurcak bısı bulundur ıctıgın seylerı degıstır bı sure:) öhööm:) sert ve acı gercek yazıyım :) ınternete yazınca hamıle kadınların ıctıgınde bebeklerınde ne gıbı eksıklıkler oluyo dr lar yazmıs. ölümlerini yazmıs. zeka geriliğini yazmıs. uzuvlarında eksiklik tam olusamama vs gibi yazmıs. burda 1000 kişi bna bebegıme bısı olmadı yazsın umursamam 1 kişininkine bişi olmustur . bu vıcdanla yasanır mı? bile bile eğil bebegının yuzune yuzune ufle dumanı kıyabılırmısın hayır. sımdı senın kanında ne varsa cocukta dırek o var.. oksıjen gıtmıyo cocugun beynıne dıyor dr lar ... bi oku bence etkısı olur bırakmana hala daha illa kendı nefsım dıyosa ınsan ne denır:)Arkadaşlar bırakamıyorum. Daha 6 haftalık hamileyim ama bırakamıyorum kafayı yicem yakında
Çok teşekkür ederimbırakcaksan pat dıye kesmen lazım. azaltırsan olmaz o iş: ıradem saglammıs heralde ne bıleyım cocuk hep ıstedım de esım istediği gıbı bı bıraktım 1.5 paket ıcerdım. 10bucuk yıl içmişim su an 4 yıl olmus ne ozenırım ne bıdaha baslarım tıksınıyorum boguluyorum..ılk 40 gun mudur nedir bi sınır var onu atlatınca bi rahatlıyosun :) şekerde de oyle. ınsan bısılerın yanına ıcmeye alısıyo da ondan bırakamıyo. kahve ıcerken sıgara. yok oyun oynarken sıgara. yok bı mekana oturdum sohbetle aklına sıgara gelır neden hepsını paket halınde yasamıssın :) aslında olaya karsı yoksunluk cekılıyo sıgaranın bagımlılıgı bı kac hafta ıcmezsen bıtıyo. bıraktıgımda sey demıstım gunum sıgaraymıs sımdı o yok sevgılımden ayrılmısım gıbı bı ekslıklıgım var bısıyle doldurmam lazım falan bı örgu ugrasına basladım . zaten yemek yemeye bıle kalkmaz oldum unutturdu:) senın iş sıkıntı ama yanında onu yerını doldurcak bısı bulundur ıctıgın seylerı degıstır bı sure:) öhööm:) sert ve acı gercek yazıyım :) ınternete yazınca hamıle kadınların ıctıgınde bebeklerınde ne gıbı eksıklıkler oluyo dr lar yazmıs. ölümlerini yazmıs. zeka geriliğini yazmıs. uzuvlarında eksiklik tam olusamama vs gibi yazmıs. burda 1000 kişi bna bebegıme bısı olmadı yazsın umursamam 1 kişininkine bişi olmustur . bu vıcdanla yasanır mı? bile bile eğil bebegının yuzune yuzune ufle dumanı kıyabılırmısın hayır. sımdı senın kanında ne varsa cocukta dırek o var.. oksıjen gıtmıyo cocugun beynıne dıyor dr lar ... bi oku bence etkısı olur bırakmana hala daha illa kendı nefsım dıyosa ınsan ne denır:)
Bende 5 haftalık hamileyim. Hamileliliğimi öğrendiğim günden beri günde üç tane içiyorum. Parlament içiyordum. Slim e döndüm belki nikotini zehiri azdır diye her sigarayı içtikten sonra vicdan azabından ağlıyorum. İçmezsem sinir stresim boğazımda düğüm oluyo. Allahım yardım et. Üç değil bir nefes bile içmek istemiyorum. Dayanamıyorum. Allahım yardım et.Arkadaşlar bırakamıyorum. Daha 6 haftalık hamileyim ama bırakamıyorum kafayı yicem yakında
Amin canım inşallah sende kısa vakitte bırakanlardan olursun inşallah Bak gebeliğinde varmış iradene sen yine de hakim kal mutlaka içeçegin vakit arasını uzun tutmaya çalış hiç olmazsa en azından az olsun çocuk çok önemli sonuçta tutunmuş hayata bence gebelikte hiç olmamalı ama içen için de bırakmadı zor oluyor içenlerin yanında durma kendini ve sabrını zorla şuan bende içiyorum fakat bebeği duyar duymaz bırakacağım diye bilinç altı baskı yapıyorum.Bende 5 haftalık hamileyim. Hamileliliğimi öğrendiğim günden beri günde üç tane içiyorum. Parlament içiyordum. Slim e döndüm belki nikotini zehiri azdır diye her sigarayı içtikten sonra vicdan azabından ağlıyorum. İçmezsem sinir stresim boğazımda düğüm oluyo. Allahım yardım et. Üç değil bir nefes bile içmek istemiyorum. Dayanamıyorum. Allahım yardım et.
Hamile sakızı deneyeceğimBende 5 haftalık hamileyim. Hamileliliğimi öğrendiğim günden beri günde üç tane içiyorum. Parlament içiyordum. Slim e döndüm belki nikotini zehiri azdır diye her sigarayı içtikten sonra vicdan azabından ağlıyorum. İçmezsem sinir stresim boğazımda düğüm oluyo. Allahım yardım et. Üç değil bir nefes bile içmek istemiyorum. Dayanamıyorum. Allahım yardım et.
1 pakete yakın içiyordum canımNe kadar iciyordunuz merak ettim?
Bende suan 4 haftalik hamileyim ama birakamiyorum azalttim ama olmuyo gercektenArkadaşlar bırakamıyorum. Daha 6 haftalık hamileyim ama bırakamıyorum kafayı yicem yakında
Ben bebeği kaybettim, daha çok sigara içmeye başladımBende suan 4 haftalik hamileyim ama birakamiyorum azalttim ama olmuyo gercekten
Merhaba Canim, ben ve kardesim hamileliğim boyunca hep içtik. Çok şükür bir sıkıntı olmadan iki bebisimizde dünyaya geldi.
Ama çok vicdan azabi yaşadım. Ya birsey olursa ya birsey olursa diye...
İçmeseydim ve icmeseydik daha güzel olurdu ama irade iste. Yapamadık.