5 dk bile bakmadım galiba çöpe atmadan önce o kadar olmayacağına inanmıştım ama yine de şaşırdım. yarın yaparım tekrar galiba boşuna umutlandımCanım gebelik olduğunda hemen çıkıyor zaten 5 dakika yeterli bi süre en kötü çok silik çıkıyor bu bence kuruma çizgisi normal çizgi olsa 5 dk içinde çıkardı silik bile olsa belli ederdi kendini ama yine de tekrar bi test yap bence bende şu an benzer durumdayım 5-6 tane test yaptım hepsi silik bu sabah yaptığım negatif çıktı akşam yaptığımda bile çizgi vardı
Erken gebelik testi varsa elinizde 3-4 saat idrarınızı tutup sıvıyı kesip yapabilirsin bişey varsa çıkar5 dk bile bakmadım galiba çöpe atmadan önce o kadar olmayacağına inanmıştım ama yine de şaşırdım. yarın yaparım tekrar galiba boşuna umutlandım
Ayni durumdayiz hamile misinizBu da artımed ama days doctor ile de yaptım onu kahvaltıdan sonra çay falan içtikten sonra yapmıştım daha silik çıktı bu artımed ilk idrar dünden daha net dünde srtımed ile yapmıştım
Bence gebelik olma ihtimali var. Biraz bekleyin adete kadar gecikme olursa zaten kan verin. Testler olmayan gebeliği pozitif göstermiyor genelde olan gebeliği göstermeyen test çok oluyoDoğru söylüyorsunuz erken yaptım farkındayım ilk gebeliğimden sonra ikinci kez böyle görünce heyecanlandımilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ondan beri hamile kalamadım
Kaset test yaptım silik çıkıyor 2 günüm kaldı siz ne durumdasınızAyni durumdayiz hamile misiniz
İnşallah ya ağzınızdan bal damlıyorBence gebelik olma ihtimali var. Biraz bekleyin adete kadar gecikme olursa zaten kan verin. Testler olmayan gebeliği pozitif göstermiyor genelde olan gebeliği göstermeyen test çok oluyo
Kutunun üstünde olanda bende görüyorum sanki ama elinizde olanda göremiyorumİnşallah ya ağzınızdan bal damlıyorinşallah hamileyimdir bunlar da bugün yaptığım testler
Benim normalde adet olacağım zaman çok afedersiniz bağırsaklarım gevşer oradan anlarım adet olacağımıBelirtileriniz neler? Öğrenebilirmiyim
Ayyyy çok mutlu oldumMerhaba arkadaşlar sizinle paylaşmıştım beta hcg testimi çok silikti ve geç bakmıştım teste bugün yeniden gebelik testi yaptım ve hamileyim. Hala inanamıyorum hiç beklemiyordum. Henüz doktora gitmedim ama en kısa zamanda kan testi vereceğim. İnşallah herşey yolundadır. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah.
İnşallah inşallah hamişsindir kuzumm sağol cevabın içinBenim normalde adet olacağım zaman çok afedersiniz bağırsaklarım gevşer oradan anlarım adet olacağımışu an adetime 2 gün var kabızlık şikayeti ve karnımın içinde deli gibi gaz var karnım şekil değiştiriyor zayıf olduğum için gazın tokmak gibi yerleştiğini hissediyorum. Ve akıntım olmaz normalde sağ kaşık ağrısı çekmem ama sanki sağ kasığım oturup kalkarken iğneleniyor . Bunlar kist belirtisi de olabilir sol yumurtalığım sürekli kist üretir anlarım kist olduğunu . Şimdilik bunları yaşıyorum umarim ki hamilelikten sebep yaşıyorumdur kist yoktur
İnşallahİnşallah inşallah hamişsindir kuzumm sağol cevabın için
Ben günüm geçene kadar hiç belirti yaşamadım. Regl günü ve sonraki günlere çok belim ağrıdı. Adet olma ağrısı gibi kasık ağrım da oldu ama daha çok belime vurdu. Üç gün günlük pedle gezdim başlayacak diye. Hala inanamıyorum hamile olduğuma.Ayyyy çok mutlu oldumhayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah belirtileriniz nelerdi peki
Bu arada çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallahBen günüm geçene kadar hiç belirti yaşamadım. Regl günü ve sonraki günlere çok belim ağrıdı. Adet olma ağrısı gibi kasık ağrım da oldu ama daha çok belime vurdu. Üç gün günlük pedle gezdim başlayacak diye. Hala inanamıyorum hamile olduğuma.
Demekki yerleşme ağrısı yaşadınızBen günüm geçene kadar hiç belirti yaşamadım. Regl günü ve sonraki günlere çok belim ağrıdı. Adet olma ağrısı gibi kasık ağrım da oldu ama daha çok belime vurdu. Üç gün günlük pedle gezdim başlayacak diye. Hala inanamıyorum hamile olduğuma.
Ne desem yanlış olur şimdi umut vermek istemem yarın sabah tekrar yapın hayırlısı olsun hakkınızda inşallah vardırİnşallahne demek rica ederim sizce gebelik var mıdır çok merak ediyorum testlerime baktığınızda ne düşünüyorsunuz
Testinizden anladım Türkiye de yaşamadığınızıBu arada çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallahherkese nasip eder Rabbim beklemek çok zor ben umudumu kaybetmiştim ki öğrendim. Biletimi aldım tüp bebek randevusu da yapmıştım. (Yurtdışında yaşıyorum) Eylül ayı için. Kendiliğinden olması çok büyük bir mucize benim için.
Testlerden umudum yok zaten ama rabbimden umudum sonsuz alıştım artık gözümden yaş bile damlayamıyor bir tek dualara sığındım inşallah olmuştur artıkNe desem yanlış olur şimdi umut vermek istemem yarın sabah tekrar yapın hayırlısı olsun hakkınızda inşallah vardır
Ben daha test yapmadim korkuyorum cikmaz diye ama 4 gundur pik cikiyor bi iki gun daha bekleyip yapicamKaset test yaptım silik çıkıyor 2 günüm kaldı siz ne durumdasınız