Peki bende pcos yok ama reglimin 20. Ci günü yumurtlama gördüm ardından 4 gün sonra tekrar pik gördüm ama aynı koyuluktaydı ve bugünadetime üç gün var yine ovü testim koyu gibi gebelik testi yptım t cizgis beyaz olarak belirdi bu neden olmuş olabilir sizcetüm ovulasyon testleriniz koyu çıkmış zaten. pcosta normal bir durum.
en hassas gebelik testi bile reglden 6 gün önceye kadar doğruluk veriyor. henüz çok erken.
Doğru söylüyorsunuz erken yaptım farkındayım ilk gebeliğimden sonra ikinci kez böyle görünce heyecanlandımtüm ovulasyon testleriniz koyu çıkmış zaten. pcosta normal bir durum.
en hassas gebelik testi bile reglden 6 gün önceye kadar doğruluk veriyor. henüz çok erken.
gec yumurtlamış da olabilirsiniz. ovulasyon testi zaten regle yakın koyulaşır genelde. lh hormonu ayrıca sıvı bir hormon o yüzden çok dalgalanıyor vücutta. bence regl gecikmesini bekleyip tekrar test yapinPeki bende pcos yok ama reglimin 20. Ci günü yumurtlama gördüm ardından 4 gün sonra tekrar pik gördüm ama aynı koyuluktaydı ve bugünadetime üç gün var yine ovü testim koyu gibi gebelik testi yptım t cizgis beyaz olarak belirdi bu neden olmuş olabilir sizce
çok gecmis olsun. inşallah sağlıklı, güzel bir gebelik elde edersinizDoğru söylüyorsunuz erken yaptım farkındayım ilk gebeliğimden sonra ikinci kez böyle görünce heyecanlandımilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ondan beri hamile kalamadım
Çok teşekkür ederimgec yumurtlamış da olabilirsiniz. ovulasyon testi zaten regle yakın koyulaşır genelde. lh hormonu ayrıca sıvı bir hormon o yüzden çok dalgalanıyor vücutta. bence regl gecikmesini bekleyip tekrar test yapin
Test markası nedirHanımlar Pkosluyum bu ay da ovülasyon testine şans vermek istedim ilk kullanımımdı. Henüz adetime 7 gün var dünki ovülasyon testim çok koyu çıkmıştı şüphelendim erken test yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı . Bu sabah da ilk idrarla erken gebelik testi yaptım resimde koyduğum şekilde çıktı . Çok erken yaptığımı biliyorum ama sabırsızlık iştebu arada duphaston kullanıyorum adetin 15.günü başladım sabah akşam içiyorum . Sarı akıntı yaşıyorum göğüslerimde sancı gibi bişey oluyor kasıklarım ve belimde de ağrı var . Gebelik olabilir mi
Peki bende pcos yok ama reglimin 20. Ci günü yumurtlama gördüm ardından 4 gün sonra tekrar pik gördüm ama aynı koyuluktaydı ve bugünadetime üç gün var yine ovü testim koyu gibi gebelik testi yptım t cizgis beyaz olarak belirdi bu neden olmuş olabilir sizce
Artımed. Dün de aynı marka yaptım neredeyse gözle bile çok zor görünüyordu bu sabahki biraz daha iyi çıktıTest markası nedir
Gebelik olan
Şu anda bu şekilde artımedTest markası nedir
Gebelik olan
Pembeye yakın olsaydı daha ümitli konuşurdum ama maalesef. Artimede zaten güven olmaz genel olarakŞu anda bu şekilde artımed
İlk yaptığımda pembemsiydi çizgi o şekilde belirdi başta ama dediğiniz gibi artımed olunca insan çekiniyor dünden biraz daha net çıkınca umutlandım birazcıkPembeye yakın olsaydı daha ümitli konuşurdum ama maalesef. Artimede zaten güven olmaz genel olarak
Bu markaya asla güvenmeİlk yaptığımda pembemsiydi çizgi o şekilde belirdi başta ama dediğiniz gibi artımed olunca insan çekiniyor dünden biraz daha net çıkınca umutlandım birazcık
Evet bi kaç kez bende yanıldım aslında ama silik çıkınca insan acaba mı diyor işteBu markaya asla güvenme
Evet gerçekten çok umutlanıyo insanEvet bi kaç kez bende yanıldım aslında ama silik çıkınca insan acaba mı diyor işte
Maalesef umarım gerçek pozitifi birgün görürüz gördüğüm çizgi de gerçektirEvet gerçekten çok umutlanıyo insan
İnşallah inşallah,Maalesef umarım gerçek pozitifi birgün görürüz gördüğüm çizgi de gerçektir
Bu sabahta böyle çıktı yaa iyice inanmaya başladım benİnşallah inşallah,
Hangi marka bu testBu sabahta böyle çıktı yaa iyice inanmaya başladım ben
Bu da artımed ama days doctor ile de yaptım onu kahvaltıdan sonra çay falan içtikten sonra yapmıştım daha silik çıktı bu artımed ilk idrar dünden daha net dünde srtımed ile yapmıştımHangi marka bu test